- 2 Nisan 2018
- 1.556
- 2.866
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.241
Misafirim vardı hiç bakamadım telefona. Şimdi girdim daha ama sana yasin i okudum dualadim geriis sende
Sağlıkla al kucağına inşallah canım Bende varla yok arasi hissediyorum da niye öyle kipirdamiyor diye canımı sıkıyorum
kist olduğunu sanmiyorum , olsa kendi doktorun görürdü, belki yumurta çatlamamıs olabilir , öyleyse de hiç panik yapma tekrar deneme yaparsın. sen ne olur olmaz eşine takviye ye devam et. yarın için belki lazim olabilirAğrım da var hala
Tam 16 haftalık oldum canim Aynen aynı olmuyor muş Kizlarim daha cabuk hareketlendi Bunda tık yokHiç sıkma canını bende bende çok takmıştım her bebek aynı olmuyor kac haftalık oldun canım
Tam 16 haftalık oldum canim Aynen aynı olmuyor muş Kizlarim daha cabuk hareketlendi Bunda tık yok
14. Haftada dedi canımAynen canım doktor kacıncı haftada erkek dedi
Sana ne zaman demişti canımAynen canım doktor kacıncı haftada erkek dedi
Kist olsa acildeki de görürdü her dr görürdü 3 5 saatte mi oldu kist catlamadi da yok cnm ya yok sen git yarın kötü düşünme ark dediği gibi olmadı n deneme daha belki ama bence gerek kalmayacak ..catlama da olmasa agrin olmaz anlarsın benceYoktu bildiğim kadarıyla yumurta çok büyüyüp çatlayamadığında kist oluyor
Gidecem cnm hala çatlamamışsa ertesi gün hapı alıp gelecek ay iğne yapmayı düşünüyorum. İnşallah gerek kalmazçatlamiştır cnm insalah stres yapma sabah ilk iş doktor git
Y ler var ama x lerde var döllenme şansları aynı şimdiçatlamadiysa halen zamanın var oyle düşün yarın öğlene kadar içerde var sonucta y 'ler. doktora sabah git ki çatlamadiysa hemen bi deneme daha okur, yani panik yapma sıkıntı yok bence
Bende öyle düşünüyorum cnm vallakist olduğunu sanmiyorum , olsa kendi doktorun görürdü, belki yumurta çatlamamıs olabilir , öyleyse de hiç panik yapma tekrar deneme yaparsın. sen ne olur olmaz eşine takviye ye devam et. yarın için belki lazim olabilir
Hadi bakalım beraber verelim güzel haberleriMisafirim vardı hiç bakamadım telefona. Şimdi girdim daha ama sana yasin i okudum dualadim geriis sende
Bende yarın gidicem hastaneye
bence öyleÖyle mi dersin ben o kadar da şanslı değilim
Çatlamıştır ya o zaman sen içini rahat tutTest silikleşti
tekrar test yaptın mı canımGidecem cnm hala çatlamamışsa ertesi gün hapı alıp gelecek ay iğne yapmayı düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz
Y ler var ama x lerde var döllenme şansları aynı şimdi
Bende öyle düşünüyorum cnm valla
Hadi bakalım beraber verelim güzel haberleri
İnşallah yaaÇatlamıştır ya o zaman sen içini rahat tut
Yapıyorum şimdi cnmtekrar test yaptın mı canım
Canım bugün giremedim ama hep aklımdaydın o doktora çok sinirlendim birkere kist olsa ağrın olmaz o ağrı çatlama ağrısı bence sen rahat ol stres yapman iyi değil şuan bebişin. Yolda bence uzunca bir yolu var şuan yolda emryo oluşuyor şuan dualarına devam et yarında doktora gidersin için rahat eder belkide başka yumurtamıda vardır içerde o doktor anlamamıştırbence öyle
Bence riske atma canım bir ay daha beklesem fena olmaz birde tek test ile kalma sık testte yap başka testte yap hepsi aynı olmuyor malesefTahminim dün çatladı havuç fln da yemiştim iki gün.gec mi kaldım sizce.simdi namaz dua .eşimin kahvesini icirdim .karbonatla taharet yapcgim duam bitince
Tabi ki gec kalmissin. Deneme yapmaTahminim dün çatladı havuç fln da yemiştim iki gün.gec mi kaldım sizce.simdi namaz dua .eşimin kahvesini icirdim .karbonatla taharet yapcgim duam bitince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?