Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ağrım da var hala
kist olduğunu sanmiyorum , olsa kendi doktorun görürdü, belki yumurta çatlamamıs olabilir , öyleyse de hiç panik yapma tekrar deneme yaparsın. sen ne olur olmaz eşine takviye ye devam et. yarın için belki lazim olabilir

Yoktu bildiğim kadarıyla yumurta çok büyüyüp çatlayamadığında kist oluyor
Kist olsa acildeki de görürdü her dr görürdü 3 5 saatte mi oldu kist catlamadi da yok cnm ya yok sen git yarın kötü düşünme ark dediği gibi olmadı n deneme daha belki ama bence gerek kalmayacak ..catlama da olmasa agrin olmaz anlarsın bence

çatlamiştır cnm insalah stres yapma sabah ilk iş doktor git
Gidecem cnm hala çatlamamışsa ertesi gün hapı alıp gelecek ay iğne yapmayı düşünüyorum. İnşallah gerek kalmaz
çatlamadiysa halen zamanın var oyle düşün yarın öğlene kadar içerde var sonucta y 'ler. doktora sabah git ki çatlamadiysa hemen bi deneme daha okur, yani panik yapma sıkıntı yok bence
Y ler var ama x lerde var döllenme şansları aynı şimdi Bende öyle düşünüyorum cnm valla
Misafirim vardı hiç bakamadım telefona. Şimdi girdim daha ama sana yasin i okudum dualadim geriis sende
Bende yarın gidicem hastaneye
Hadi bakalım beraber verelim güzel haberleri

tekrar test yaptın mı canım

Kizlar ben denemeye hazırlanıyorum şimdi.. sayfaları okuyamadım.direk konuya dalıyorum.dualarinizi beklerim.ben anladim bugünde test yaptım hiç koyulasmadi hatırlarsanız bahsetmiştim koyulasmaya başlarken geri siliklesti diye.bugun de yaptım nerdeyse hiç çizgi oluşmadı.catladi yumurtam heralde kaçırdım ben.ilk koyulasmayi gördüğümde bı kaç saat sonra yapsaydım koyulugu yakalarmisim ertesi gün yaptım kaçırdım demek o sırada

Canım bugün giremedim ama hep aklımdaydın o doktora çok sinirlendim birkere kist olsa ağrın olmaz o ağrı çatlama ağrısı bence sen rahat ol stres yapman iyi değil şuan bebişin. Yolda bence uzunca bir yolu var şuan yolda emryo oluşuyor şuan dualarına devam et yarında doktora gidersin için rahat eder belkide başka yumurtamıda vardır içerde o doktor anlamamıştır

Tahminim dün çatladı havuç fln da yemiştim iki gün.gec mi kaldım sizce.simdi namaz dua .eşimin kahvesini icirdim .karbonatla taharet yapcgim duam bitince
Bence riske atma canım bir ay daha beklesem fena olmaz birde tek test ile kalma sık testte yap başka testte yap hepsi aynı olmuyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…