- 4 Aralık 2019
- 753
- 1.622
- 43
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #79.361
Cnm sen nasılsın bugün belirtiler nasıl nasıl hissediyorsun farklılık var miAsbei naptin canım
Canım hiç belirti yokta sadece birden böyle ateş basması oluyor, kusacakmis gibi oluyorum 2 dakika sürüyor geçiyor, onun dışında her zaman ki şeyler var, ekstra bişey yok vücudumda ya, olmadı gibi hissediyorumCnm sen nasılsın bugün belirtiler nasıl nasıl hissediyorsun farklılık var mi
Ağrı var sadeceCnm sen nasılsın bugün belirtiler nasıl nasıl hissediyorsun farklılık var mi
Ee ne yapmayi dusunuyorsunAğrı var sadece
o zaman takibe devam et canım, olmadı tekrar bi deneme daha yaparsinKızlar gittim doktoruma 19 ml dedi daha çatlamamış dedi kist demek için çok erken acildeki doktor saçmalamış dedi. Anlatacağız daha çatlamamış
Geçen ay 23. günde çstladı bugün 18. Gün. Bekleyecem Allaha bıraktım 23. Günde olursa iyi olurEe ne yapmayi dusunuyorsun
Dün 22 ydi canım o niye catlamamis ay anlamadım 18×22 yazmıştın yaAğrı var sadece
Evet şimdi de 19×19 anlamadım. Onun dışında yumurta da yokDün 22 ydi canım o niye catlamamis ay anlamadım 18×22 yazmıştın ya
Allah Allah bu ne iş yaa, sen sıkı takip et canimEvet şimdi de 19×19 anlamadım. Onun dışında yumurta da yok
Bende anlamadım hayrolsn inşallahAllah Allah bu ne iş yaa, sen sıkı takip et canim
insallah cnm, sen testlerle takip et olmadı yarın yine git doktoraBende anlamadım hayrolsn inşallah
Devsm edecem cnminsallah cnm, sen testlerle takip et olmadı yarın yine git doktora
Düşünme öyle ama tecrübe açısından belirti herşey takip et bakalım cnm hayirlisiCanım hiç belirti yokta sadece birden böyle ateş basması oluyor, kusacakmis gibi oluyorum 2 dakika sürüyor geçiyor, onun dışında her zaman ki şeyler var, ekstra bişey yok vücudumda ya, olmadı gibi hissediyorum
Test peki neden pik yaptı hafif siliklestiGeçen ay 23. günde çstladı bugün 18. Gün. Bekleyecem Allaha bıraktım 23. Günde olursa iyi olur
Öyle canım ağırıma giden aramızda bi problem yok bu neyin dargınlığı ben her şeyine koştum iyi günde kötü günde o bir yana kaynanamın süt ver mama verme demesi iyice bunaldim sütüm var sanki keyfimden vermiyorum başkalarıyla kıyaslama başladı birde yok bilmem kim kaç sene çocuğunu emzirmiş zaten uykusuzum huysuz bir bebeğim var bazı şeyleri kaldıramıyorum artıkO da neymiş öyle ya suan senin desteğe ihtiyacın var..iste insanlar ne garip böyle davranıp sonrada ya başlarını secdeden kaldirmazlar ya da hayatında ıi şeyler olmasını beklerler..en sevmediğim insan tipisen önüne bak cnm allah büyük sonrada olacakları izletir sana bak görürsün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?