- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.381
Çok doğru bence bunlar önemliValla bence geç olur cnm 12 saat. ilk silinmeden sonra en fazla 3,4 saat çünkü kuruluk başlıyor ve kız için uygun ortam oluyor
Aynen herkes bir olmuyor cnm.Benim hep yumurtlama günü hem diger gün yumurtlama akıntısı yoğun olmuştu. Aslında kontröl etmek lazım işte
Silinmeye ne kadar yakın olursa o kadar iyi oluyorIlk silinmede kaç saatimiz var ilişki için ben 12 saat diye biliyorum
Ben silinmeden 4.5 saat sonra ilişki yaşadımSilinmeye ne kadar yakın olursa o kadar iyi oluyor
Bi de teste yansıması silinmenin 1-2 saat sürüyor zaten
Biraz riskli olmuş senin ama belli olmaz cnm asidik olmadıysan erkek şansı yuksekBen silinmeden 4.5 saat sonra ilişki yaşadım
Bilmiyorum canım benim aslında ben ovulasyon testinde ultra piki görmedim kaçırmıştım çok hafif açılmıştı sonra tekrar yaptıgımda biraz dhaa açılmıştı biraz riskli oldu benimki çünkü bilmiyordum burayada hiç girmedim hamile kaldıktan sonra üye olup ögrendimBiraz riskli olmuş senin ama belli olmaz cnm asidik olmadıysan erkek şansı yuksek
Benim bir arkadaşta denedi bende ona göre yaptım o sadece akıntıyla takip etti tam yumurtlama günü ve diger gün ilişkiyle oglu olduBiraz riskli olmuş senin ama belli olmaz cnm asidik olmadıysan erkek şansı yuksek
Nasipte varsa olacaktir cnm.Inşallah rabbim versin bir erkek evlatBilmiyorum canım benim aslında ben ovulasyon testinde ultra piki görmedim kaçırmıştım çok hafif açılmıştı sonra tekrar yaptıgımda biraz dhaa açılmıştı biraz riskli oldu benimki çünkü bilmiyordum burayada hiç girmedim hamile kaldıktan sonra üye olup ögrendim
Sagol canım benim alalh isteyen herkese versin sen önceki oğlunda nasıl denedin kuzumNasipte varsa olacaktir cnm.Inşallah rabbim versin bir erkek evlat
Bencede kesinlikle nasipNasipte varsa olacaktir cnm.Inşallah rabbim versin bir erkek evlat
Az once ki arkadaşın testi gibiydi cnm aynen. En koyu halden eşit koyuluga gelince denedimSagol canım benim alalh isteyen herkese versin sen önceki oğlunda nasıl denedin kuzum
Bizim elimizde olan bir şey degilki zaten alalh ol der oluverirBencede kesinlikle nasip
Yaradan yazmamissa ne yaparsak yapalim olmaz
Işte test pikken eşit olunca ortam alkali oluyor sonra çatlayınca asidikleşiyor. Önemli nokta bu her haldeAz once ki arkadaşın testi gibiydi cnm aynen. En koyu halden eşit koyuluga gelince denedim
Evet çatlamadan sonra asidik olmaya başlıyorIşte test pikken eşit olunca ortam alkali oluyor sonra çatlayınca asidikleşiyor. Önemli nokta bu her halde
Benimki kız ihtimali de yüksek ne gelirse başım üstüne saglıklı hayırlı olsun inşanlahtaEvet çatlamadan sonra asidik olmaya başlıyor
Belli olmaz cnm inşallah duyarsın gonlundekini merak ediyorum zaten yaz inşallahBenimki kız ihtimali de yüksek ne gelirse başım üstüne saglıklı hayırlı olsun inşanlahtaçarşamba günü buraya yazarım cinsiyeti
Sagol canım benim inşanlahBelli olmaz cnm inşallah duyarsın gonlundekini merak ediyorum zaten yaz inşallah
Ne kadar silikti canımBen silinmeden 4.5 saat sonra ilişki yaşadım
A astalavista vardı burda eskiden daha giriyor mu bilmiyorum ama o da silikken denedi oğlu olduBilmiyorum canım benim aslında ben ovulasyon testinde ultra piki görmedim kaçırmıştım çok hafif açılmıştı sonra tekrar yaptıgımda biraz dhaa açılmıştı biraz riskli oldu benimki çünkü bilmiyordum burayada hiç girmedim hamile kaldıktan sonra üye olup ögrendim
Çok açılmamıştı çok silik degildi o kadar yine belirgindi. ve sıvı alımına dikkat etmeden yaptım testiNe kadar silikti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?