Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Evet bence de gece silinecek ve kaciracam diye korkuyorum
Yok dua et silinme bu gece olsun yarina sarkarsa eger gun boyu yine test yapman lazim. Iftara kadar yetissin diye dua ederiz. Ama ultta pik suan silinir bi kac saate bana gore. Kolay kolay kacirmazsin bunu merak etme

Yok dua et silinme bu gece olsun yarina sarkarsa eger gun boyu yine test yapman lazim. Iftara kadar yetissin diye dua ederiz. Ama ultta pik suan silinir bi kac saate bana gore. Kolay kolay kacirmazsin bunu merak etme
İnşallah kaçırmam yaşım 30 üstü. Bir an önce olsun her gün aleyhime isliyor

Canim burda ne arkadaşlar sabaha kadar uyumayıp test yaptılar fedakarlik istiyor hamile kalmak istiyorsan
Ayrica 2 saat bir falan yaparsan kaçirmazsin korkma

Canim burda ne arkadaşlar sabaha kadar uyumayıp test yaptılar fedakarlik istiyor hamile kalmak istiyorsan
Ayrica 2 saat bir falan yaparsan kaçirmazsin korkma
Şuan saat 22.12. bir de 12 de yapayım test. Uyumak sorun dgl. Yaparım testi tek kaçırmayın.dua Esin 12 de olsun

Once ki pik sürelerini bilsek ona gore suan iliski oksun derdik ama o tamamen senin kararin ben yap yaoma diyemem silinmeyi gormeden
Onceden denediklerimde çift koyulüğü görünce degerlendiriyorduk. Bir de dediğim gibi çift olunca ertesi gün siliklesiyordu. Doktorda dedi zaten salı günü yumurtan çatlayacak değerlendir diye

Kızlar kuruyunca bu hale geliyor anlamadım.bubarada susuzluktan ölecegim

Eklentiler

• IMG_20200511_221809.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 55
Onceden denediklerimde çift koyulüğü görünce degerlendiriyorduk. Bir de dediğim gibi çift olunca ertesi gün siliklesiyordu. Doktorda dedi zaten salı günü yumurtan çatlayacak değerlendir diye
Sali gunu catlayacak tamam ama biz burda saatlerle hesap yapiyoruz. Simdi deneme yap desek deneme olsa. Sali gunu gece catlasa erkek spermler ölecek belki. Kiz dollenecek.
Ama dedigim gibi ben yap yada yapma diyemem suan o vebali alamam. Ben bildiklerimi anlatip yardimci olmaya calistim son karar senin tabiki

Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun. Ben testleri tekrar tekrar yaparım. Ama yarına kesin silinevek eminim önceden böyle olmuştu. Sahura yakin tekrar test yaparım.atarim buraya cevap verirseniz mutlu olurum.

Yarin sabaha silineceginden emin misin? Sabah saat 11 de silinmis olur mu?

Eminim silinir 11 de. Çünkü bir önceki ay yine öğle vakti akıntım gelmişti. O gece değerlendiremedik esim ise gitmişti. Ertesi gün test yaptım iyice silinmişti T çizgisi.
Canim ben acik soyleyeyim sana
Kendi testim suan senin ki gibi olsa deneme yaparim.cunku benim pik en fazla 5 6 saat sürüyor.
Sen suan deneme yapsan silinme olsa super olur. Ama simdi deneme yapip yarin pik devam ederse sıkıntı anladin mi,
O yuzden kendi kararin istersen 12 de test yap 2 de falan yap deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…