- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.521
Evet eşim de bende oruç tutuyoruz bir de belli bir süre kalkmamakmlazim yataktan onsure biraz uzun.olsa iyi olurOruç tutuyorsun diyemi panikledin
Evet bence de gece silinecek ve kaciracam diye korkuyorumUltra pik suan. 12 de yine test yap. Olmazsa sahurdaki test durumuna gore deneme yaparsin. Ama muhtemelen gece silinir bence
Yok dua et silinme bu gece olsun yarina sarkarsa eger gun boyu yine test yapman lazim. Iftara kadar yetissin diye dua ederiz. Ama ultta pik suan silinir bi kac saate bana gore. Kolay kolay kacirmazsin bunu merak etmeEvet bence de gece silinecek ve kaciracam diye korkuyorum
Sıkı takip yap cnm 2 saatte bir. çatlamadan önceki son koyuluga ulaşmış bizimde geceye denk gelince uyumadan takip yapıyorduk. Sahura kadar ilişki olur bence insallahEvet bence de gece silinecek ve kaciracam diye korkuyorum
İnşallah kaçırmam yaşım 30 üstü. Bir an önce olsun her gün aleyhime isliyorYok dua et silinme bu gece olsun yarina sarkarsa eger gun boyu yine test yapman lazim. Iftara kadar yetissin diye dua ederiz. Ama ultta pik suan silinir bi kac saate bana gore. Kolay kolay kacirmazsin bunu merak etme
Ay ins olur 12 gibi olur .sahura kadar da uzanirim hiç olmazsaSıkı takip yap cnm 2 saatte bir. çatlamadan önceki son koyuluga ulaşmış bizimde geceye denk gelince uyumadan takip yapıyorduk. Sahura kadar ilişki olur bence insallah
Once ki pik sürelerini bilsek ona gore suan iliski oksun derdik ama o tamamen senin kararin ben yap yaoma diyemem silinmeyi gormedenİnşallah kaçırmam yaşım 30 üstü. Bir an önce olsun her gün aleyhime isliyor
Şuan saat 22.12. bir de 12 de yapayım test. Uyumak sorun dgl. Yaparım testi tek kaçırmayın.dua Esin 12 de olsunCanim burda ne arkadaşlar sabaha kadar uyumayıp test yaptılar fedakarlik istiyor hamile kalmak istiyorsan
Ayrica 2 saat bir falan yaparsan kaçirmazsin korkma
Onceden denediklerimde çift koyulüğü görünce degerlendiriyorduk. Bir de dediğim gibi çift olunca ertesi gün siliklesiyordu. Doktorda dedi zaten salı günü yumurtan çatlayacak değerlendir diyeOnce ki pik sürelerini bilsek ona gore suan iliski oksun derdik ama o tamamen senin kararin ben yap yaoma diyemem silinmeyi gormeden
Aynen kendi karari tabiki ben bi sorun göremedim güsel gidiyor testlerOnce ki pik sürelerini bilsek ona gore suan iliski oksun derdik ama o tamamen senin kararin ben yap yaoma diyemem silinmeyi gormeden
Sali gunu catlayacak tamam ama biz burda saatlerle hesap yapiyoruz. Simdi deneme yap desek deneme olsa. Sali gunu gece catlasa erkek spermler ölecek belki. Kiz dollenecek.Onceden denediklerimde çift koyulüğü görünce degerlendiriyorduk. Bir de dediğim gibi çift olunca ertesi gün siliklesiyordu. Doktorda dedi zaten salı günü yumurtan çatlayacak değerlendir diye
Aynen normal yarim çay bardagi su iç testi yaptıktan sonraKızlar kuruyunca bu hale geliyor anlamadım.bubarada susuzluktan ölecegim
Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun. Ben testleri tekrar tekrar yaparım. Ama yarına kesin silinevek eminim önceden böyle olmuştu. Sahura yakin tekrar test yaparım.atarim buraya cevap verirseniz mutlu olurum.Sali gunu catlayacak tamam ama biz burda saatlerle hesap yapiyoruz. Simdi deneme yap desek deneme olsa. Sali gunu gece catlasa erkek spermler ölecek belki. Kiz dollenecek.
Ama dedigim gibi ben yapma diyemem suan o vebali alamam. Ben bildiklerimi anlatip yardimci ilmaya calistim son karar senin tabiki
Yarin sabaha silineceginden emin misin? Sabah saat 11 de silinmis olur mu?Çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz hepiniz Allah razı olsun. Ben testleri tekrar tekrar yaparım. Ama yarına kesin silinevek eminim önceden böyle olmuştu. Sahura yakin tekrar test yaparım.atarim buraya cevap verirseniz mutlu olurum.
Eminim silinir 11 de. Çünkü bir önceki ay yine öğle vakti akıntım gelmişti. O gece değerlendiremedik esim ise gitmişti. Ertesi gün test yaptım iyice silinmişti T çizgisi.Yarin sabaha silineceginden emin misin? Sabah saat 11 de silinmis olur mu?
Canim ben acik soyleyeyim sanaEminim silinir 11 de. Çünkü bir önceki ay yine öğle vakti akıntım gelmişti. O gece değerlendiremedik esim ise gitmişti. Ertesi gün test yaptım iyice silinmişti T çizgisi.
İyice silinmiş diyorsun ama bir tık açilacakEminim silinir 11 de. Çünkü bir önceki ay yine öğle vakti akıntım gelmişti. O gece değerlendiremedik esim ise gitmişti. Ertesi gün test yaptım iyice silinmişti T çizgisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?