- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.581
İns çok teşekkür ederim.ne güzel birdaki herkes anlayışlı başka topiklerde erkek istiyorum deyince insanlar resmen saldırıyor. Anlamaktan ziyade yargiliyorlar.dua edin ins hepimizin bir oglusu olsun.Dün gece çatlamış sabah 7 deki testinde iyice açılmış canım zamanlaman çok iyi bence inşallah gönlündeki nasip olur
Zamanlama cok guzel olduMerhaba cnm kuruyunca testler degisiyor. Bu sabah yaptigim testle beraber 5 dk sonraki sonuçları atayım. Çatlama olmuş sanki.bir buçuk gibi değerlendirdik.tekrar bakın sanki 21.30 da pik yapmış gibi ve 0.00 da da çatlamış gibi. Testler bekleyince kuruyor ve sonuçlar değişiyor.yorumlarinizi bekliyorum
Bi sonraki testte belli olurEki Görüntüle 2634069 bugun denemelimiyim???
İns tutunur.sen yazmayınca unuttum sandım merak ettimZamanlama cok guzel oldu
Bi oglan tutunur insallah
Yok aklimdaydi cnm rahatsizim biraz bakamadim o yuzdenİns tutunur.sen yazmayınca unuttum sandım merak ettim
Çok geçmiş olsun.ben de dün epey agriliydim o ağrı sancı içinde bir de bunisi düşündüm.Yok aklimdaydi cnm rahatsizim biraz bakamadim o yuzden
Hayır burayı bilmiyordum bileAy inşallah senin de gonlune göre olur.tabi çok dua ediyorum.internete göre yaptım derken buradan tavsiye almadın mi.merak ettim cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka.
Gecmis olsun sana da cnmÇok geçmiş olsun.ben de dün epey agriliydim o ağrı sancı içinde bir de bunisi düşündüm.
Ali Imran 38. Ayeti oku okuyabildigin kadarHayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim.ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAli Imran 38. Ayeti oku okuyabildigin kadar
RABBI HEBLI MINES SALIHIN oku bunuda sayisiz
313 fatiha
313 ayetel kursi oku
Yusuf süresini yazıcıdan çıkarıp hamilelik boyunca üzerinde tasimalisin diye biliyorum.Hayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim.ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm
Rica ederim ne demekÇok teşekkür ederim Allah razı olsunçok ihtiyacım vardı.
Ben bol bol okudum Yusuf suresini ama yarın gidecem ögrenme ye cinsiyeti artık bana okumak düşerYusuf süresini yazıcıdan çıkarıp hamilelik boyunca üzerinde tasimalisin diye biliyorum.
Rica ederim canım ne demek . Benimde iki oğlum var ilk oğlum tek ilişkiyle olmuştu. Sizde bana dua edin allah banada sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah. Bir de kızınız varsa nasıl hamile kaldınız kız için tiyo.İns çok teşekkür ederim.ne güzel birdaki herkes anlayışlı başka topiklerde erkek istiyorum deyince insanlar resmen saldırıyor. Anlamaktan ziyade yargiliyorlar.dua edin ins hepimizin bir oglusu olsun.
Ben de kızıma tek ilişki ile hamile kaldım. Adetim bitti ve 5 gün geçti aradan o geceyi degerlendirdik.ve ilişki sonrası yatmadan hemen kalmıştım ben.hatirladiklarim bunlar.Rica ederim canım ne demek . Benimde iki oğlum var ilk oğlum tek ilişkiyle olmuştu. Sizde bana dua edin allah banada sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah. Bir de kızınız varsa nasıl hamile kaldınız kız için tiyo.
Son testi az önce yaptım iyice emin olmak için çatlamış artık.Gecmis olsun sana da cnm
Aynen catladi cokyan daha koyulasmazSon testi az önce yaptım iyice emin olmak için çatlamış artık.
Evet cnm zamanlama cok iyi oldu hadi hayırlısı.. Testin koyulugu çabuk geçmiyor tutmuş olabilir bebisSon testi az önce yaptım iyice emin olmak için çatlamış artık.
hAynen catladi cokyan daha koyulasmaz
hayirli olsun
hakkınıza hayırlısı olsun umarım gebe haberlerinide alırız.Son testi az önce yaptım iyice emin olmak için çatlamış artık.
ikinci oğlunuzada ovülasyon testiylemi gebe kaldınız.Rica ederim canım ne demek . Benimde iki oğlum var ilk oğlum tek ilişkiyle olmuştu. Sizde bana dua edin allah banada sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah. Bir de kızınız varsa nasıl hamile kaldınız kız için tiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?