Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dün gece çatlamış sabah 7 deki testinde iyice açılmış canım zamanlaman çok iyi bence inşallah gönlündeki nasip olur
İns çok teşekkür ederim.ne güzel birdaki herkes anlayışlı başka topiklerde erkek istiyorum deyince insanlar resmen saldırıyor. Anlamaktan ziyade yargiliyorlar.dua edin ins hepimizin bir oglusu olsun.

Zamanlama cok guzel oldu
Bi oglan tutunur insallah

Ay inşallah senin de gonlune göre olur.tabi çok dua ediyorum.internete göre yaptım derken buradan tavsiye almadın mi.merak ettim cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka.
Hayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim. ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm

Hayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim. ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm
Ali Imran 38. Ayeti oku okuyabildigin kadar

RABBI HEBLI MINES SALIHIN oku bunuda sayisiz
313 fatiha
313 ayetel kursi oku

İns çok teşekkür ederim.ne güzel birdaki herkes anlayışlı başka topiklerde erkek istiyorum deyince insanlar resmen saldırıyor. Anlamaktan ziyade yargiliyorlar.dua edin ins hepimizin bir oglusu olsun.
Rica ederim canım ne demek . Benimde iki oğlum var ilk oğlum tek ilişkiyle olmuştu. Sizde bana dua edin allah banada sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah. Bir de kızınız varsa nasıl hamile kaldınız kız için tiyo.

Ben de kızıma tek ilişki ile hamile kaldım. Adetim bitti ve 5 gün geçti aradan o geceyi degerlendirdik.ve ilişki sonrası yatmadan hemen kalmıştım ben.hatirladiklarim bunlar.

ikinci oğlunuzada ovülasyon testiylemi gebe kaldınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…