Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim. ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm
Canım senin bebeğin benim içime erkek doğuyor umarım da öyledir hayırlısıyla
İsmi azam duasını okuyabilirsin ve yarın güzel haberler almak için hacet namazı kılabilir gücün miktarında da sadaka verebilirsin

Canım eger oğlum olursa fakiri doyurup kurban kesip dagıtacam. Ve bu çocugu yapmadan öncede niyet ettik eger erkek olursa adını Muhammed koyucaz diye. Ama kasımda doğum yapacakların %80 i kız oldu ve bir arkadaşım benim gibi iki kızı var nasıl umutlanmıştı oğlu olsun diye şimdi onun haberini aldım üzüldüm. Kız da evlattır ama insanlar neler söylemiyor ki. Ben çok söz işittim inşanlah gönlündeki sestir Allah razı olsun

Sık ilişki canım iki günde bir
bana göre kız yapmak çok kolay galiba senin bu defa kızın olack bu yıl kız senesi kaçırma

Arkadaşınız ovulasyon testiyle.mi hamile kalmisti. Sizin kaçıncı gebeliginiz. İns erkek olur. Milletin lafını sözünü duymak zor valla. Benim bir kızım varken bile dünyamı burnumdan getirdiler. Allah'tan eşim kız çocuklarını çok seviyor da onla bari sorun yaşamıyoruz

Yok canım benim o ovulasyon testiyle hamile kalmadı. Ben ovulasyon testiyle ilk defa hamile kaldım. Bu üçüncü gebeligim

Kaç kızıniz var

ikinci oğlunuzada ovülasyon testiylemi gebe kaldınız.

Evet canım ikinci oğlumda da ovulasyon testiyle kaldım piklken va çatladığında ve sık ilişki ile erkek oldu.
Sık ilişki canım iki günde bir
bana göre kız yapmak çok kolay galiba senin bu defa kızın olack bu yıl kız senesi kaçırma

İnşallah canım sabırla bekliyorum. Sık ilişki deniyoruz bakalım inşallah tuttururuz . Allah sanada gönlündeki paşayı nasip etsin canım.

Pik yapınca ve catlayinca değerlendirdik demişsin bir de sık ilişki demişsin ikisi nasıl aynı anda oluyor cnm

Özel bir diyet uygulamadım canım ama eşimde bende kahve ve maden suyu çok tüketirdik. Birde ilişki öncesi eşime bitter ve türk kahvesi yapardım .

Yok cnm çoğu kişide tutunca testin koyuluğu cabuk geçmiyor diye fark ettik. Ama öyle olmayabilir de tabi. Sadece bir tahmin catlamayi görünce artık test yapmaya gerek yok
Ben bugün öğleden sonra yaptım hala koyuydu. Çatlama bir gece önce oldu biliyorsunuz zaten. Bir önceki ay çatlama in ertesi günü yaptığımda iyice silinmisti. İns tutmuştur. Rabbim isteyen herkese versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…