- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.601
Ay inş ya tutsunEvet cnm zamanlama cok iyi oldu hadi hayırlısı.. Testin koyulugu çabuk geçmiyor tutmuş olabilir bebis
Canım senin yumurtan 22:30 da çatladın bence ve zamanlaman çok iyi olduSon testi az önce yaptım iyice emin olmak için çatlamış artık.
Evet hayırlısı olsun Rabbim herkese gonlundekini versin.Canım senin yumurtan 22:30 da çatladın bence ve zamanlaman çok iyi oldu
Hayırlısı artık
Canım senin bebeğin benim içime erkek doğuyor umarım da öyledir hayırlısıylaHayır burayı bilmiyordum bile
sadece yumurtlama günü ve diger gün degerlendirdim.ne gelecekse başım üstüne bu arada bildigin iz dua falan varmı yarına kadar okumak istiyorummm
Canım eger oğlum olursa fakiri doyurup kurban kesip dagıtacam. Ve bu çocugu yapmadan öncede niyet ettik eger erkek olursa adını Muhammed koyucaz diye. Ama kasımda doğum yapacakların %80 i kız oldu ve bir arkadaşım benim gibi iki kızı var nasıl umutlanmıştı oğlu olsun diye şimdi onun haberini aldım üzüldüm. Kız da evlattır ama insanlar neler söylemiyor ki. Ben çok söz işittim inşanlah gönlündeki sestir Allah razı olsunCanım senin bebeğin benim içime erkek doğuyor umarım da öyledir hayırlısıyla
İsmi azam duasını okuyabilirsin ve yarın güzel haberler almak için hacet namazı kılabilir gücün miktarında da sadaka verebilirsin
Sık ilişki canım iki günde birRica ederim canım ne demek . Benimde iki oğlum var ilk oğlum tek ilişkiyle olmuştu. Sizde bana dua edin allah banada sağlıklı bir kız çocuğu nasip etsin inşallah. Bir de kızınız varsa nasıl hamile kaldınız kız için tiyo.
Arkadaşınız ovulasyon testiyle.mi hamile kalmisti. Sizin kaçıncı gebeliginiz. İns erkek olur. Milletin lafını sözünü duymak zor valla. Benim bir kızım varken bile dünyamı burnumdan getirdiler. Allah'tan eşim kız çocuklarını çok seviyor da onla bari sorun yaşamıyoruzCanım eger oğlum olursa fakiri doyurup kurban kesip dagıtacam. Ve bu çocugu yapmadan öncede niyet ettik eger erkek olursa adını Muhammed koyucaz diye. Ama kasımda doğum yapacakların %80 i kız oldu ve bir arkadaşım benim gibi iki kızı var nasıl umutlanmıştı oğlu olsun diye şimdi onun haberini aldım üzüldüm. Kız da evlattır ama insanlar neler söylemiyor ki. Ben çok söz işittim inşanlah gönlündeki sestir Allah razı olsun
Yok canım benim o ovulasyon testiyle hamile kalmadı. Ben ovulasyon testiyle ilk defa hamile kaldım. Bu üçüncü gebeligimArkadaşınız ovulasyon testiyle.mi hamile kalmisti. Sizin kaçıncı gebeliginiz. İns erkek olur. Milletin lafını sözünü duymak zor valla. Benim bir kızım varken bile dünyamı burnumdan getirdiler. Allah'tan eşim kız çocuklarını çok seviyor da onla bari sorun yaşamıyoruz
Kaç kızıniz varCanım eger oğlum olursa fakiri doyurup kurban kesip dagıtacam. Ve bu çocugu yapmadan öncede niyet ettik eger erkek olursa adını Muhammed koyucaz diye. Ama kasımda doğum yapacakların %80 i kız oldu ve bir arkadaşım benim gibi iki kızı var nasıl umutlanmıştı oğlu olsun diye şimdi onun haberini aldım üzüldüm. Kız da evlattır ama insanlar neler söylemiyor ki. Ben çok söz işittim inşanlah gönlündeki sestir Allah razı olsun
İki tane yaramaz prenses canım benimKaç kızıniz var
Allah bagişlasin canimİki tane yaramaz prenses canım benim
İki tane yaramaz prenses canım benim
ikinci oğlunuzada ovülasyon testiylemi gebe kaldınız.
Sık ilişki canım iki günde bir
bana göre kız yapmak çok kolay galiba senin bu defa kızın olack bu yıl kız senesi kaçırma
Teşekkür ederim canım .Ben de kızıma tek ilişki ile hamile kaldım. Adetim bitti ve 5 gün geçti aradan o geceyi degerlendirdik.ve ilişki sonrası yatmadan hemen kalmıştım ben.hatirladiklarim bunlar.
Evet canım ikinci oğlumda da ovulasyon testiyle kaldım piklken va çatladığında ve sık ilişki ile erkek oldu.
Sık ilişkiyle erkek mi oldu. Ama pik yapınca ve catladiginda ilişki oldu demişsin. Nasıl şık ilişki oluyor cnm.
Pik yapınca ve catlayinca değerlendirdik demişsin bir de sık ilişki demişsin ikisi nasıl aynı anda oluyor cnmEvet canım ikinci oğlumda da ovulasyon testiyle kaldım piklken va çatladığında ve sık ilişki ile erkek oldu.
İnşallah canım sabırla bekliyorum. Sık ilişki deniyoruz bakalım inşallah tuttururuz . Allah sanada gönlündeki paşayı nasip etsin canım.
oldu.
[/QUO teşekkür ederim allah gönlünüze göre versin başka yaptığınız birşey oldumu beslenme vb tarzında ben bi kaç aydır deniyorum ama tek ilişki zor bana göre tam zamanında değerlendiriyorum ama bilemiyorum bende sizlerden yardım alıcam işallah
Özel bir diyet uygulamadım canım ama eşimde bende kahve ve maden suyu çok tüketirdik. Birde ilişki öncesi eşime bitter ve türk kahvesi yapardım .Canım normalde erkek bebek için ovulasyon gününde tek ilişki deneniyor Ve öncesinde 3-4 gün cinsel perhiz öneriliyor ben peehiz yapmadım o ay sık ilişki oldu gün aşırı bazen hergün o anlamda dedim . Yani ovulasyon dışında da sık ilişki olmuştu .
Evet cnm zamanlama cok iyi oldu hadi hayırlısı.. Testin koyulugu çabuk geçmiyor tutmuş olabilir bebis
[/QUOT
canım ben anlamadım ilişkiden sonra tekrarmı test yapılıyor tuttumu diyeEvet cnm zamanlama cok iyi oldu hadi hayırlısı.. Testin koyulugu çabuk geçmiyor tutmuş olabilir bebis
Yok cnm çoğu kişide tutunca testin koyuluğu cabuk geçmiyor diye fark ettik. Ama öyle olmayabilir de tabi. Sadece bir tahmincanım ben anlamadım ilişkiden sonra tekrarmı test yapılıyor tuttumu diye
Ben bugün öğleden sonra yaptım hala koyuydu. Çatlama bir gece önce oldu biliyorsunuz zaten. Bir önceki ay çatlama in ertesi günü yaptığımda iyice silinmisti. İns tutmuştur. Rabbim isteyen herkese versin.Yok cnm çoğu kişide tutunca testin koyuluğu cabuk geçmiyor diye fark ettik. Ama öyle olmayabilir de tabi. Sadece bir tahmincatlamayi görünce artık test yapmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?