- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.561
Bir de bana baksanBaktım canım zamanlaman çok iyi
Ağustosta doğdu teyzesi 2 hafta erken geldiOyy maşAllah kac haftalık yada aylıkbebişin eylülde doğmuştu sanırım.. 2 aylık olduk çok şükür ☺
O testine de bakalım ama bu gece çatlayacak gibiCnm sen ne kadar süre kalkmamistin birazdan bir daha test yapacam bakalım nasıl artik
Canım bana da çatlamış gibi geldi bi kere daha kontrol et silinme devam ettiyse hemen dene benceBir de bana baksan
Teşekkür ederim o testi de atarım ins. Gece de olsa yapıp atarım.sahira 2 saat var bizim burda.Canım bana da çatlamış gibi geldi bi kere daha kontrol et silinme devam ettiyse hemen dene bence
1 saat yatsan yeter
Deneme yap bence catlamis gorunuyorTeşekkür ederim o testi de atarım ins. Gece de olsa yapıp atarım.sahira 2 saat var bizim burda.
İns tutar dua edin bana teşekkür ederm desteğiniz içinDeneme yap bence catlamis gorunuyor
Rica ederim Allah nasip etsin insallahİns tutar dua edin bana teşekkür ederm desteğiniz için
İftardan beri yarım bardak suyla duruyorum.ben ki iftar sonrası 2 litre su içen birisiyim.Rica ederim Allah nasip etsin insallah
Wc gitme iliski sonrasi sivi almadan test yap yine
Bu isler boyle yapacak bisey yokİftardan beri yarım bardak suyla duruyorum.ben ki iftar sonrası 2 litre su içen birisiyim.
Testinde açılma olmuş gibi son resimde ve za anlaman çok iyi canım benim kalbindeki olsun inşallah rabbim isteyen herkesi bu mahrum bırakmasınTestleri yolluyorum cnm bakar misin
Merhaba cnm kuruyunca testler degisiyor. Bu sabah yaptigim testle beraber 5 dk sonraki sonuçları atayım. Çatlama olmuş sanki.bir buçuk gibi değerlendirdik.tekrar bakın sanki 21.30 da pik yapmış gibi ve 0.00 da da çatlamış gibi. Testler bekleyince kuruyor ve sonuçlar değişiyor.yorumlarinizi bekliyorumBu isler boyle yapacak bisey yok
Allah nasip etsin insallah
Iyi geceler
Erkek bebek için olan tüm sOkuduğum kitapta olanlar
Bence zamanlaman güzeldi rabbim gönlündekini versin gitgide açılmış zaten kuruyunca daha çok açılıyor darısı bana ve tüm isteyenlereKızlar degerlendirme sonrası sonuç bu. Sanki 00.00 da çatlamış gibi ve 03.00 de de açılmış gibi yani zamanlamam doğru mu sizce
Eger oğluşun tutunursa çok şanslısın burdaki arkadaşlar çok tecrübeli sadece deneyenler ve deneyenler den fikir almışlar tabi buda %100 erkek olacak anlamına gelmiyor artık gerisi allaha kalmış. Sen bol bol dua et. Çünkü dua herşeyden daha güçlü ben kk üye degildim hamile kaldığımda İnternete göre yaptım ve yarın cinsiyeti ögrencm hayırlısıyla inşnalh hepinize umut olurumMerhaba cnm kuruyunca testler degisiyor. Bu sabah yaptigim testle beraber 5 dk sonraki sonuçları atayım. Çatlama olmuş sanki.bir buçuk gibi değerlendirdik.tekrar bakın sanki 21.30 da pik yapmış gibi ve 0.00 da da çatlamış gibi. Testler bekleyince kuruyor ve sonuçlar değişiyor.yorumlarinizi bekliyorum
Sizin için en hayırEger oğluşun tutunursa çok şanslısın burdaki arkadaşlar çok tecrübeli sadece deneyenler ve deneyenler den fikir almışlar tabi buda %100 erkek olacak anlamına gelmiyor artık gerisi allaha kalmış. Sen bol bol dua et. Çünkü dua herşeyden daha güçlü ben kk üye degildim hamile kaldığımda İnternete göre yaptım ve yarın cinsiyeti ögrencm hayırlısıyla inşnalh hepinize umut olurum
rabbim analı babalı büyütsün inşallah ilk bebeğiniz erkekmi ikisinide bu yöntem ilemi yaptınız acabaOyy maşAllah kac haftalık yada aylıkbebişin eylülde doğmuştu sanırım.. 2 aylık olduk çok şükür ☺
Sizin için en hayırlı olan olsun inşallah rabbim sizede bizlerede hayırlı erkek evlatlar versin inşallah canımEger oğluşun tutunursa çok şanslısın burdaki arkadaşlar çok tecrübeli sadece deneyenler ve deneyenler den fikir almışlar tabi buda %100 erkek olacak anlamına gelmiyor artık gerisi allaha kalmış. Sen bol bol dua et. Çünkü dua herşeyden daha güçlü ben kk üye degildim hamile kaldığımda İnternete göre yaptım ve yarın cinsiyeti ögrencm hayırlısıyla inşnalh hepinize umut olurum
Dün gece çatlamış sabah 7 deki testinde iyice açılmış canım zamanlaman çok iyi bence inşallah gönlündeki nasip olurMerhaba cnm kuruyunca testler degisiyor. Bu sabah yaptigim testle beraber 5 dk sonraki sonuçları atayım. Çatlama olmuş sanki.bir buçuk gibi değerlendirdik.tekrar bakın sanki 21.30 da pik yapmış gibi ve 0.00 da da çatlamış gibi. Testler bekleyince kuruyor ve sonuçlar değişiyor.yorumlarinizi bekliyorum
Ay inşallah senin de gonlune göre olur.tabi çok dua ediyorum.internete göre yaptım derken buradan tavsiye almadın mi.merak ettim cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka.Eger oğluşun tutunursa çok şanslısın burdaki arkadaşlar çok tecrübeli sadece deneyenler ve deneyenler den fikir almışlar tabi buda %100 erkek olacak anlamına gelmiyor artık gerisi allaha kalmış. Sen bol bol dua et. Çünkü dua herşeyden daha güçlü ben kk üye degildim hamile kaldığımda İnternete göre yaptım ve yarın cinsiyeti ögrencm hayırlısıyla inşnalh hepinize umut olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?