Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Oyy maşAllah kac haftalık yada aylık bebişin eylülde doğmuştu sanırım.. 2 aylık olduk çok şükür ☺
Ağustosta doğdu teyzesi 2 hafta erken geldi
9 haftalık canım aralık ortası gibi bekliyoruz
Gerçi daha kalp atışını bile duymadık ama bakalım
Ooyy 2 aylık olmuş bile maşaAllah

Kızlar degerlendirme sonrası sonuç bu. Sanki 00.00 da çatlamış gibi ve 03.00 de de açılmış gibi yani zamanlamam doğru mu sizce

Eklentiler

• IMG_20200512_031947_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 91
Bu isler boyle yapacak bisey yok
Allah nasip etsin insallah
Iyi geceler
Merhaba cnm kuruyunca testler degisiyor. Bu sabah yaptigim testle beraber 5 dk sonraki sonuçları atayım. Çatlama olmuş sanki.bir buçuk gibi değerlendirdik.tekrar bakın sanki 21.30 da pik yapmış gibi ve 0.00 da da çatlamış gibi. Testler bekleyince kuruyor ve sonuçlar değişiyor.yorumlarinizi bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20200512_072458.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_20200512_031947_1.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20200512_002301_1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_20200511_231119_1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20200511_212048.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 60
Okuduğum kitapta olanlar
Erkek bebek için olan tüm s
Kızlar degerlendirme sonrası sonuç bu. Sanki 00.00 da çatlamış gibi ve 03.00 de de açılmış gibi yani zamanlamam doğru mu sizce
Bence zamanlaman güzeldi rabbim gönlündekini versin gitgide açılmış zaten kuruyunca daha çok açılıyor darısı bana ve tüm isteyenlere

Eger oğluşun tutunursa çok şanslısın burdaki arkadaşlar çok tecrübeli sadece deneyenler ve deneyenler den fikir almışlar tabi buda %100 erkek olacak anlamına gelmiyor artık gerisi allaha kalmış. Sen bol bol dua et. Çünkü dua herşeyden daha güçlü ben kk üye degildim hamile kaldığımda İnternete göre yaptım ve yarın cinsiyeti ögrencm hayırlısıyla inşnalh hepinize umut olurum

Sizin için en hayır
Oyy maşAllah kac haftalık yada aylık bebişin eylülde doğmuştu sanırım.. 2 aylık olduk çok şükür ☺
rabbim analı babalı büyütsün inşallah ilk bebeğiniz erkekmi ikisinide bu yöntem ilemi yaptınız acaba

Sizin için en hayırlı olan olsun inşallah rabbim sizede bizlerede hayırlı erkek evlatlar versin inşallah canım

Dün gece çatlamış sabah 7 deki testinde iyice açılmış canım zamanlaman çok iyi bence inşallah gönlündeki nasip olur

Ay inşallah senin de gonlune göre olur.tabi çok dua ediyorum.internete göre yaptım derken buradan tavsiye almadın mi.merak ettim cinsiyetini öğrenince yaz mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…