Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Anladim şimdi bir daha test yaptım 12 de yapacağım testle beraber atarım yine. Sanki ıslakken testler pik yapmış gibi duruyor ama kuruyunca öyle değil o yüzden 22.30 da yaptığım testi ve diğerini beraber atayım.yine değerlendiririz. Ay o kadar zaman ayırdınız hepinizden Allah razı olsun.

İyice silinmiş diyorsun ama bir tık açilacak
Komple silinince geç kalmiş olacaksin
O sebepten size atıyorum testleri ben bilemiyorum nasıl silinmiş oluyor.sizler daha tecrubelisiniz.tesekkir ederim zaman ayiriyorsunuz.ben 12 gibi tekrar yapacam 22.30 da da yaptım onla beraber atarim

Amin cumlemizden, Rica ederim gonlune gore olsun insallah, 12 de yine buralarda olurum insallah silinmeyi goruruz. Bi de 12 den once test yapma keske wc gitmeseydin. Bilerek 3 saat bekliyoruz ki idrar sıkısıp hormon iyice gecsin

O sebepten size atıyorum testleri ben bilemiyorum nasıl silinmiş oluyor.sizler daha tecrubelisiniz.tesekkir ederim zaman ayiriyorsunuz.ben 12 gibi tekrar yapacam 22.30 da da yaptım onla beraber atarim
Aslinda anliyosun biraz önce iyice pik yapti dedin koyılaşdigini anladin.1 tık koyu olmuşdu
Aynı o şekil 1 tık açilacak

Amin cumlemizden, Rica ederim gonlune gore olsun insallah, 12 de yine buralarda olurum insallah silinmeyi goruruz. Bi de 12 den once test yapma keske wc gitmeseydin. Bilerek 3 saat bekliyoruz ki idrar sıkısıp hormon iyice gecsin
Anladım ama neredeyse hiç su içmedim. Yarım bardak yarım saat önce içtim. İdrara sıkışık olmam imkansız.

bende deniyorum ama tek ilişki çok zor kızlar sizinki tek ilişkide kaçıncı denemenizde tuttu bende hala tutmuş değil 35 yaşındayım ondan mı acaba
Benmnde yaşım o civarlarda bakalım bennilk defa deniyorum.. tutacak mı. Ama bir önceki gebeligimde 2.ay tutmistu ama düşük yaptim

Cnm nerdesiniz bnm test sanki açılmış gibi dimi bakar misiniz

Eklentiler

• IMG_20200512_002301_1.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…