- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.541
Anladim şimdi bir daha test yaptım 12 de yapacağım testle beraber atarım yine. Sanki ıslakken testler pik yapmış gibi duruyor ama kuruyunca öyle değil o yüzden 22.30 da yaptığım testi ve diğerini beraber atayım.yine değerlendiririz. Ay o kadar zaman ayırdınız hepinizden Allah razı olsun.Canim ben acik soyleyeyim sana
Kendi testim suan senin ki gibi olsa deneme yaparim.cunku benim pik en fazla 5 6 saat sürüyor.
Sen suan deneme yapsan silinme olsa super olur. Ama simdi deneme yapip yarin pik devam ederse sıkıntı anladin mi,
O yuzden kendi kararin istersen 12 de test yap 2 de falan yap deneme
O sebepten size atıyorum testleri ben bilemiyorum nasıl silinmiş oluyor.sizler daha tecrubelisiniz.tesekkir ederim zaman ayiriyorsunuz.ben 12 gibi tekrar yapacam 22.30 da da yaptım onla beraber atarimİyice silinmiş diyorsun ama bir tık açilacak
Komple silinince geç kalmiş olacaksin
Amin cumlemizden, Rica ederim gonlune gore olsun insallah, 12 de yine buralarda olurum insallah silinmeyi goruruz. Bi de 12 den once test yapma keske wc gitmeseydin. Bilerek 3 saat bekliyoruz ki idrar sıkısıp hormon iyice gecsinAnladim şimdi bir daha test yaptım 12 de yapacağım testle beraber atarım yine. Sanki ıslakken testler pik yapmış gibi duruyor ama kuruyunca öyle değil o yüzden 22.30 da yaptığım testi ve diğerini beraber atayım.yine değerlendiririz. Ay o kadar zaman ayırdınız hepinizden Allah razı olsun.
Aslinda anliyosun biraz önce iyice pik yapti dedin koyılaşdigini anladin.1 tık koyu olmuşduO sebepten size atıyorum testleri ben bilemiyorum nasıl silinmiş oluyor.sizler daha tecrubelisiniz.tesekkir ederim zaman ayiriyorsunuz.ben 12 gibi tekrar yapacam 22.30 da da yaptım onla beraber atarim
Anladım ama neredeyse hiç su içmedim. Yarım bardak yarım saat önce içtim. İdrara sıkışık olmam imkansız.Amin cumlemizden, Rica ederim gonlune gore olsun insallah, 12 de yine buralarda olurum insallah silinmeyi goruruz. Bi de 12 den once test yapma keske wc gitmeseydin. Bilerek 3 saat bekliyoruz ki idrar sıkısıp hormon iyice gecsin
Sorun degil 2 3 damla bile gelse yeterAnladım ama neredeyse hiç su içmedim. Yarım bardak yarım saat önce içtim. İdrara sıkışık olmam imkansız.
Okuduğum kitapta olanlar
bende deniyorum ama tek ilişki çok zor kızlar sizinki tek ilişkide kaçıncı denemenizde tuttu bende hala tutmuş değil 35 yaşındayım ondan mı acabaTek ilişkiyle tutar mı acaba bilemedim
Benmnde yaşım o civarlarda bakalım bennilk defa deniyorum.. tutacak mı. Ama bir önceki gebeligimde 2.ay tutmistu ama düşük yaptimbende deniyorum ama tek ilişki çok zor kızlar sizinki tek ilişkide kaçıncı denemenizde tuttu bende hala tutmuş değil 35 yaşındayım ondan mı acaba
İyiyim canım çok şükür ve yine hamileyim
sen nasılsın ☺
doğum yaptın demi?
Benmnde yaşım o civarlarda bakalım bennilk defa deniyorum.. tutacak mı. Ama bir önceki gebeligimde 2.ay tutmistu ama düşük yaptim
[/Q
Benimde ilk gebeliğim ilk denemede tutmuştu ama suan olmuyor pik yaptıktan sonra biraz açılmasını bekliyorum bi tık açılınca deneme oluyor yani tek ilişki ama hala gebe değilim onun dışında karbonatlı su içiyorum Başka neler yapmamız gerek bilmiyorum acaba stresten de olmuyor olabilir mi bu testleri yapmak bile geriyor insanı işallah gebeliğin tutar arkadasım darısıda isteyen herkese
Bakar mısınız benim testlereOyy maşAllah kac haftalık yada aylıkbebişin eylülde doğmuştu sanırım.. 2 aylık olduk çok şükür ☺
Benim deneme olduğunda son testin gibiydi doktora da gitmiştim ben amaBakar mısınız benim testlere
Testleri yolluyorum cnm bakar misinSorun degil 2 3 damla bile gelse yeter
Cnm nerdesiniz bnm test sanki açılmış gibi dimi bakar misinizAmin cumlemizden, Rica ederim gonlune gore olsun insallah, 12 de yine buralarda olurum insallah silinmeyi goruruz. Bi de 12 den once test yapma keske wc gitmeseydin. Bilerek 3 saat bekliyoruz ki idrar sıkısıp hormon iyice gecsin
Sanırım çatlamış ondan önceki attığın çok koyuydu deneme yapabilirsin bence ama daha iyi bilen arkadaşlarda bi baksınlar hayırlısı olsunBakar mısınız benim testlere
Baktım canım zamanlaman çok iyiCanim sen benim testime bakmişmiydin saolsun arkadaşlar çok yardimci oldu bemde yeni deneme yaptım
Cnm sen ne kadar süre kalkmamistin birazdan bir daha test yapacam bakalım nasıl artikSanırım çatlamış ondan önceki attığın çok koyuydu deneme yapabilirsin bence ama daha iyi bilen arkadaşlarda bi baksınlar hayırlısı olsun
Bide tutarsa teşekkürlerBaktım canım zamanlaman çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?