Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu tarz şeyler belirleyici olmuyor da. Başka belirtilerin nasıldı. Mesela yumurtlamadan sonra kaç gün sonra testte çıktı gebelik. Bulantı durumun kızlarından farklı miydi. Bir de akintin cok muydu yoksa normalde olduğu gibimiydi soru bombardimani

Siz yeterki sorun kızlar mide bulantım çok az oldu nerdeyse hiç olmadı. Canım acayip tuzlu şeyler çekiyordu. Birde addet en 4 gün geçtikten sonra gebelik testim çok koyuydu. Akıntım çoktı hala var.

Canım çok tebrik ederim gerçekten çok sevindim hissetmiştim de
Sağlıkla kucağına al inşAllah
Zaten senin o sözün beni o kadar rahatlattıki alalhım nasip görmüş iste çok sagolun Allah razı olsun. Allah kalbine göre versin senin canım benim

Siz yeterki sorun kızlar mide bulantım çok az oldu nerdeyse hiç olmadı. Canım acayip tuzlu şeyler çekiyordu. Birde addet en 4 gün geçtikten sonra gebelik testim çok koyuydu. Akıntım çoktı hala var.
Çok iyi cnm akıntı belirleyici değil demek onu eledim sen geç öğrenmişsin biz yumurtlamanin üzerinden 9 gün geçince test yapmaya başlıyoruz. sen tabi o zaman burda olmadığın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…