Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Çok sevindim canım hayırlı olsun gözün aydın . Sağlıkla kucağına oğluşunu inşallah. Zamanlaman harika. Lütfen benim içinde dua edermisin
Allah razı olsun. Rabbim sana da güzeller güzeli bir prenses nasip etsin inşallah

Sağlıkla kucağına al ve insallah birde oğlun olur

ben mesaj yazmayı tam anlamadım kusura bakmayın ben testi yapmaya devam edeyim demi okudum ama tam koyu olunca çatlıyor değil mi ay kafam çok karışık

Canım ben kızlarımda akıntım çoktu. Bu hamileliğimde erkek genelde kuruyum.

ben mesaj yazmayı tam anlamadım kusura bakmayın ben testi yapmaya devam edeyim demi ☺okudum ama tam koyu olunca çatlıyor değil mi ay kafam çok karışık
Once T çizgisi C den koyu olacak 3 saate bi test yap. Sadece yarim bardak su içerek. Pik uzun sürüyor mu bilmiyosun. O yuzden T cizgisinde hafif silinme oldugunda olacak iliski. Siviya dikkat ederek yap testlerini. Burays atarsan bakariz

ben mesaj yazmayı tam anlamadım kusura bakmayın ben testi yapmaya devam edeyim demi ☺okudum ama tam koyu olunca çatlıyor değil mi ay kafam çok karışık
Canim testin pik olacak yani t daha koyu olacak ondan sonra
3 saate bir test yapacaksin
Hafif silinmede deneme olcak
Yani böyle yapıyoruz

Once T çizgisi C den koyu olacak 3 saate bi test yap. Sadece yarim bardak su içerek. Pik uzun sürüyor mu bilmiyosun. O yuzden T cizgisinde hafif silinme oldugunda olacak iliski. Siviya dikkat ederek yap testlerini. Burays atarsan bakariz
Oruç olunca su işi yok Ben bu gün tekrar test yapayım mı yoksa sabah mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…