- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.161
Ali İmran 36. Ayeti kerimeyi bol bol okuyunYaa umutsuz vakayım resmençatlamadan 36-48 öncesini bulup tek ilişki denicem dua edip artık nasibimde varsa Hepimiz için hayırlısı olsun... ☺
Bence de o şekilde olmalı inşallah gönlünüze göre olur .ilk 5 gün korunmalı olsun perhiz de erkek ihtimalini arttırıyormuş ve burada bir arkadaş yazmıştı dini bir ilmihalde ilk 6 gün erkek bebek 7günden sonra kız bebek olur yazıyormuş duamızı da edelim inşallah vesile olurBu ay bende böyle denemeyi düşünüyorum hep sık şlilkş yaptım iki aydır bu ayda 3-4 gün perhiz yapıp deneyeyim diyorum. 14. Gün sabah çatlıyor benim en son denemeyi 12. Sabah veya gecesi düşünüyorum.
Canım 2 günden az olmasın ama aradaki süreCanım bende senin gibi düşünüyorum bence cinsiyette en önemli şey zamanlama 2. Oğlumda çok sık ilişki oldu hiç pehriz yoktu yumurtlama zamanı hergün oldu nerdeyse ve o ay çok ilişki oldu ve oğlum oldu. Hatta ben çok umutlanmıştım kız bebektir diye . O yüzden kız bebekte yumurtlama öncesi şart . Bu ay 14 yumurta çatlıyor gün aşırı değildi bende 2-3 pehriz yapıp mı iki gün öncesi 12. Gün denesem diyorum kafam allak bullak.
Okuyacağım mutlaka çok teşekkür ederimAli İmran 36. Ayeti kerimeyi bol bol okuyun
[/QUOTE
O zaman en mantıklısınben bu ay 7-9-11-12 deneyeyim 12. Sabahı deneyeyim o zamanBence de o şekilde olmalı inşallah gönlünüze göre olur .ilk 5 gün korunmalı olsun perhiz de erkek ihtimalini arttırıyormuş ve burada bir arkadaş yazmıştı dini bir ilmihalde ilk 6 gün erkek bebek 7günden sonra kız bebek olur yazıyormuş duamızı da edelim inşallah vesile olur
Tamam canım benim yumurta 14. Sabah çatlıyor ben 12. Gün sabah 5-6 gibi deneyeyim diyorumCanım 2 günden az olmasın ama aradaki süre
Çok risk olur
Testte bozuk olabilir saglık ocagında kanda baktır yarın aç git hemde degerlerine baktırırsınTeşekkür ederim canım o zaman bekleyeyim eninde sonunda gelir regl. Eğee bekledim 1 hafta felan gelmezse o zaman doktora giderim . Evet benimde aklıma geldi oruç etkilemiş olabilir diye çünkü ben sahursuz tuttum. Havalar aniden ısındı .
Aynen 12 gün dediğin geceside olsun 11 günün 12 güne baglandıgı geceO zaman en mantıklısınben bu ay 7-9-11-12 deneyeyim 12. Sabahı deneyeyim o zaman
Tamam canım benim yumurta 14. Sabah çatlıyor ben 12. Gün sabah 5-6 gibi deneyeyim diyorum
Yok hep korunmalı olsun sadece 11 gün gece 12 gün sabah olsun sadece birde 1.dışarı 2. Ci içeri olsunCanım bende senin gibi düşünüyorum bence cinsiyette en önemli şey zamanlama 2. Oğlumda çok sık ilişki oldu hiç pehriz yoktu yumurtlama zamanı hergün oldu nerdeyse ve o ay çok ilişki oldu ve oğlum oldu. Hatta ben çok umutlanmıştım kız bebektir diye . O yüzden kız bebekte yumurtlama öncesi şart . Bu ay 14 yumurta çatlıyor gün aşırı değildi bende 2-3 pehriz yapıp mı iki gün öncesi 12. Gün denesem diyorum kafam allak bullak.
Adet arası kaç gün 28 gün ise 14 gün o zaman en uygun 12 gun olur erkek bebek ise 14 gun hatta siz erkek içinse adet bittimi 2 günde bir 18 güne kadar deneyin 2 günde bir olmalıİdrar testinde kesin olarak kaçıncı gün cikiuor kızlar. Ben de bekliyorum bakalım 9. Gün test yaptım çıkmadı. Şuan 12.gun.
Aynen 12 gün dediğin geceside olsun 11 günün 12 güne baglandıgı gece
Çok şükür şimdi adet oldum canım nasıl rahatladım bilemezsin . Canım 7-9(korunmalı) -11. Gece korunmalı 12. Sabah korunmasız olsun yani dimi.Yok hep korunmalı olsun sadece 11 gün gece 12 gün sabah olsun sadece birde 1.dışarı 2. Ci içeri olsun
7.8.9.10. Kadar korunun aynen 2 günmü geçmişti cnmÇok şükür şimdi adet oldum canım nasıl rahatladım bilemezsin . Canım 7-9(korunmalı) -11. Gece korunmalı 12. Sabah korunmasız olsun yani dimi.
Yok 11 gece bırakın 11 gecenin 12 güne bagladıgı sabahıda olsun cnm 12 gece olmasın artık adete kadar korunmalı olsunÇok şükür şimdi adet oldum canım nasıl rahatladım bilemezsin . Canım 7-9(korunmalı) -11. Gece korunmalı 12. Sabah korunmasız olsun yani dimi.
Ben zaten geçen ay denedim. Ovulasyon testiyle. Çatlama sonrasıni değerlendirdim.siz yenisinin galiba ben görmedim önceden.su an bebiş tutmuş mu onun testini ne zaman yapsam acaba diye sordumAdet arası kaç gün 28 gün ise 14 gün o zaman en uygun 12 gun olur erkek bebek ise 14 gun hatta siz erkek içinse adet bittimi 2 günde bir 18 güne kadar deneyin 2 günde bir olmalı
Yaa gebelik testimi evet 12 gün testte çıkmalı cnm geç döllenme olduysada adetiniz geçtiğinde testi tekrarlayın inşallah bebeginlesinBen zaten geçen ay denedim. Ovulasyon testiyle. Çatlama sonrasıni değerlendirdim.siz yenisinin galiba ben görmedim önceden.su an bebiş tutmuş mu onun testini ne zaman yapsam acaba diye sordum
6-7 hafta usg varsa tahmin ederimKızlar iyi akşamlar ben de yumurtlama takibi ve klomenle hamile kaldım yumurtlama gününden 1 gün sonra olmuş galiba benim bebiş bana göre yanierkek olma ihtimali varmı acaba
7.8.9.10. Kadar korunun aynen 2 günmü geçmişti cnm
ha tamam canım evet 2 gün geçti 16. Gün adet oldum yani .
Tamam o zaman 11 gece ve 12 sabaha doğru 5-6 korunmasız olacak diğee tüm ilişkiler korunmalı. 14. Sabah çatlıyor 2 gün önce kesmiş olacağım ilişkiyi. Eğer 12. Gün gece de yaparsam 1. 5 Gün olmuş olur bencede 12. Gece riskli olur gibi dimi ? Çünkü 1. Ay 2.5 gün 2. Ay 3 gün önce kesmiş oldun ilişkiyi bu ayda 2 gün önce bitireyim .Yok 11 gece bırakın 11 gecenin 12 güne bagladıgı sabahıda olsun cnm 12 gece olmasın artık adete kadar korunmalı olsun
İnşallah hamileyimdir evet. Normal gebelik testinde çıkar dimi. Yani erken gebelik testi yok elimde de. Ovulasyon testiyle olur mu acaba. Merak ettim.Yaa gebelik testimi evet 12 gün testte çıkmalı cnm geç döllenme olduysada adetiniz geçtiğinde testi tekrarlayın inşallah bebeginlesin
Canım normal gebeliktede çıkar hamileysen ovu testinde de pik kadar koyu çıkar gebeysen .İnşallah hamileyimdir evet. Normal gebelik testinde çıkar dimi. Yani erken gebelik testi yok elimde de. Ovulasyon testiyle olur mu acaba. Merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?