Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü
Cnm bu testte sağdaki pik hali sağdaki mi çatlamış hali oluyor anlayamadım bir de aralarında kaç saat var bu iki durumun?

Cnm bu testte sağdaki pik hali sağdaki mi çatlamış hali oluyor anlayamadım bir de aralarında kaç saat var bu iki durumun?
Buda çatladı 14. Gün 11 de 24 saatte çatladı yani

Eklentiler

• C5029B86-A3A8-4D44-AF25-1A1102689EF7.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 50
Akıntı kız derler o korkutuyor beni
Benim belirtileri genelde hep kızdı. Akıntım çoktu idrarım çok koyuydu göğüslerim dha da pempeleşti.
Ama doktor erkek dedi ben de senin gibi kafayı yemiştim. Ama inşnalh erkek bebişdir. Rabbim isteyen herkse versin

Sana yazmıştım özel mesaj ile arkdasim da ole idi oğlu diye takma
İnşallah dediğiniz gibi olur. Gerçi belirtilere çok inanmıyorum ben ama insan bi şey oluyor

Kızlar size tavsiyem özellikle erkek bebek isteyen arkadaşlarıma ilişkiden yarım saat önce eşinize sert türk kahvesi ve maden suyu içirin ve bitter çikokata yedirin spermleei canlandırın vemümkünse zamanlama uygunsa sabah seks yapmanız spermler daha canlı olıyor . Ve ben hamile kaldığım ay hayıt suyuda içmiştim

Ben içirdim onları ilişkide öğlen 1 gibi oldu

Evet arada bakıyorum kasım annelerine erkekler sonradan açıldı maşallah. Bizde yeni yeni ogrenilmeye başlandı başta 2, 3 erkek haberi, bugun de aynı şekil kız haberi geldi. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak

Amin insallah belietilerimiz ayni
Hadi yaa cnm miden ne durumda benim.ara ara bulantım oluyor ama sadece bulantı hiç cikartamiyom sürekli vücudum halsiz halde.cikartsam rahtlicm.belki ama.yok anam çıkmıyor. Nekadarlik bide seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…