- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.381
Cnm bu testte sağdaki pik hali sağdaki mi çatlamış hali oluyor anlayamadım bir de aralarında kaç saat var bu iki durumun?Canım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü
InsAllah canim
Benim bir kızım da akıntı çoktu bir kızımda hiç yoktuÖylemi. Umarım benimde öyle olur
Canım bu test pik 13. Gün saat 11 deCnm bu testte sağdaki pik hali sağdaki mi çatlamış hali oluyor anlayamadım bir de aralarında kaç saat var bu iki durumun?
Buda çatladı 14. Gün 11 de 24 saatte çatladı yaniCnm bu testte sağdaki pik hali sağdaki mi çatlamış hali oluyor anlayamadım bir de aralarında kaç saat var bu iki durumun?
Sana yazmıştım özel mesaj ile arkdasim da ole idi oğlu diye takmaAkıntı kız derler o korkutuyor beni
Benim belirtileri genelde hep kızdı. Akıntım çoktu idrarım çok koyuydu göğüslerim dha da pempeleşti.Akıntı kız derler o korkutuyor beni
Tamam şimdi anladım teşekkür ederim cnmBuda çatladı 14. Gün 11 de 24 saatte çatladı yani
Rica ederim canımTamam şimdi anladım teşekkür ederim cnm
Sana yazmıştım özel mesaj ile arkdasim da ole idi oğlu diye takma
İnşallah dediğiniz gibi olur. Gerçi belirtilere çok inanmıyorum ben ama insan bi şey oluyorBenim belirtileri genelde hep kızdı. Akıntım çoktu idrarım çok koyuydu göğüslerim dha da pempeleşti.
Ama doktor erkek dedi ben de senin gibi kafayı yemiştim.Ama inşnalh erkek bebişdir. Rabbim isteyen herkse versin
Ben içirdim onları ilişkide öğlen 1 gibi olduKızlar size tavsiyem özellikle erkek bebek isteyen arkadaşlarıma ilişkiden yarım saat önce eşinize sert türk kahvesi ve maden suyu içirin ve bitter çikokata yedirin spermleei canlandırın vemümkünse zamanlama uygunsa sabah seks yapmanız spermler daha canlı olıyor . Ve ben hamile kaldığım ay hayıt suyuda içmiştim
O yüzden tutmuş maşallah bebeğin canımBen içirdim onları ilişkide öğlen 1 gibi oldu
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahO yüzden tutmuş maşallah bebeğin canım
Amin insallah belietilerimiz ayniAy bende ilk başlarda çok.usuyordum.simdide hala var ama ilk.zamnlar gibi değil bide benimde akıntım.fazla değil ayy inşallah benimde erkektr yaa aminnn
Valla canim ben hic bisey yapmadim bakalim ne olcak cok merak ediyorumBu durumda benim anladigim ya vucud çok alkali olacak
Ya tam çatlama ani yakalanacak
Tabi rabbim yazdiysa şanşa da çok inaniyorum
Evet arada bakıyorum kasım annelerine erkekler sonradan açıldı maşallah. Bizde yeni yeni ogrenilmeye başlandı başta 2, 3 erkek haberi, bugun de aynı şekil kız haberi geldi. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacakKızlar bizim Kasım anneleri topigine son iki haftadır hiç kız Haberi almadık. Erkekler kızları geçti çok şaşırdım biz kız senesi sanıyorduk@Vuslat46 sizin Aralık anneleri cinsiyeti belli olmadı daha. Orda durumlar nasıl
Hadi yaa cnm miden ne durumda benim.ara ara bulantım oluyor ama sadece bulantı hiç cikartamiyomAmin insallah belietilerimiz ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?