- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.401
Yok canim bende bulanti rahatsizlik sifir cok sukur. 5+6 dayim isteHadi yaa cnm miden ne durumda benim.ara ara bulantım oluyor ama sadece bulantı hiç cikartamiyomsürekli vücudum halsiz halde.cikartsam rahtlicm.belki ama.yok anam çıkmıyor. Nekadarlik bide seninki
Ohhh ne güzel valla erkenmissin ama.benimde ozamn yoktu 2gundr var öyle ara ara geliyor bı bulantı inşallah sana olmaz bende 7+0 oldm bugün cnmnYok canim bende bulanti rahatsizlik sifir cok sukur. 5+6 dayim iste
Sen doktora gittin mi hiçOhhh ne güzel valla erkenmissin ama.benimde ozamn yoktu 2gundr var öyle ara ara geliyor bı bulantı inşallah sana olmaz bende 7+0 oldm bugün cnmn
5+3te gtmistim cnm kese göründü bayramdan sonra gidicem kalp.atisina inşallah sen gttinmiSen doktora gittin mi hiç
Ben keseyi gördüm ama kalp atışına daha gidemedim5+3te gtmistim cnm kese göründü bayramdan sonra gidicem kalp.atisina inşallah sen gttinmi
Aynıyız desene hayırlısıyla bayramdan sonra gideri, duyariz cnm ikimizde inşallahBen keseyi gördüm ama kalp atışına daha gidemedim
İnşallah ☺Aynıyız desene hayırlısıyla bayramdan sonra gideri, duyariz cnm ikimizde inşallah
Ayy canım biz senle aralık annesi oluyoruz demiEvet arada bakıyorum kasım annelerine erkekler sonradan açıldı maşallah. Bizde yeni yeni ogrenilmeye başlandı başta 2, 3 erkek haberi, bugun de aynı şekil kız haberi geldi. Bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
Evet cnm benimde 15 aralık filan oluyor sanırımAyy canım biz senle aralık annesi oluyoruz demiBende bakayım topiğe arada
Bu arada benim beklenen doğum tarihini değiştirecekmiş doktor 12-16 aralık arasında birgün olacak dedi. Senle yakınız sanırım
Geçmiş olsn cnm yaa zor bı durum uyumaya calis dicemde baş ağrısıyla da uyulmazki insgecer biran önce dikkt et kendine kolonyayla masaj faln yap başınaKızlar iki gündür devam eden baş agrılar ım var gebermek üzereyim. Agrı kesici fayda etmiyor
Acil serviste serum taktırsan iyi geliyor bir de kolestrol değeri yüksek şeyler yememeye çalış çok baş ağrısı yapar ve bolbol suKızlar iki gündür devam eden baş agrılar ım var gebermek üzereyim. Agrı kesici fayda etmiyor
Geçmiş olsun cnm hamilelikte zor oluyor baş ağrısı çok yaşadımKızlar iki gündür devam eden baş agrılar ım var gebermek üzereyim. Agrı kesici fayda etmiyor
Geçmiş olsn cnm yaa zor bı durum uyumaya calis dicemde baş ağrısıyla da uyulmazki insgecer biran önce dikkt et kendine kolonyayla masaj faln yap başına
Sagolun arkadaşlar agrı kesici bile yedim geçmediGeçmiş olsun cnm hamilelikte zor oluyor baş ağrısı çok yaşadım
İçme daha bişe cnm inş grcer geçmiş olsn çok bnde bugün titremyle kalktm resmen yatiyom.simdi donuyom.resmenSagolun arkadaşlar agrı kesici bile yedim geçmedi
Ayy insallah olmaz. Kizimda hic bulanti olmamisti bunda olmaz herhaldeOhhh ne güzel valla erkenmissin ama.benimde ozamn yoktu 2gundr var öyle ara ara geliyor bı bulantı inşallah sana olmaz bende 7+0 oldm bugün cnmn
Benimde kızımda 5ay bulantım.olmustu cnm bide çıkartmıştım hep.ins benimde bunda olmaz daha fazlaAyy insallah olmaz. Kizimda hic bulanti olmamisti bunda olmaz herhalde
Aktardan naneyagı al agrıyan bölgeye masaj yap 1 saate gecerKızlar iki gündür devam eden baş agrılar ım var gebermek üzereyim. Agrı kesici fayda etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?