- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.361
Canım 24 saat sonra çatladı pikten geçen ayda öyleydi ve akıntım sümüksüden sıvıya dönmüştü 14. Gün bir dahada olmadı sümüksü akıntı bariz kasık ağrısı ve bel ağrısıaq yaşadım 14. Gün ve bir daha olmadı tüm belirtiler 14. Gün de yaniTamam pik olmuş 36 saat sonrada çatlamış olabilir 48 saat sonrada önemli olan uzayan akıntı takibi
İnsallh canım degilsende bidakinay inş olur kızın tutunur aminnnnnHamile değilim canım regliyim ama inşallah allah söylemiştir ve kızım bu ay gelir
inşallah ben işaret olarak kabul ediyoruk
Bembeyaz şaşi oldumHic silik falan çıkmadı mı cnm
Nasıp canım önümüze bakıcaz artikBembeyaz şaşi oldum
Hayırlısı olsun cnmBembeyaz şaşi oldum
Ben şöyle yaptım gece ilişki oldu sabah pikti yani cumartesi sabah 12ci gün pikti pazartesi gunu öglen saat13 civar uzayan akıntı geldi dr gittim saat 4 gibi ultrasonda baktı yum yok çatlamış dedi pik gunu çatlamadı bende dr da 36 saat sonra catlar dediCanım 24 saat sonra çatladı pikten geçen ayda öyleydi ve akıntım sümüksüden sıvıya dönmüştü 14. Gün bir dahada olmadı sümüksü akıntı bariz kasık ağrısı ve bel ağrısıaq yaşadım 14. Gün ve bir daha olmadı tüm belirtiler 14. Gün de yani
Evet kuzum zaten pik olduktan sonra 24-36 saat sonra çatlar deniyor testin açıklamasında da benim pik 24 saat sürüyor çatlıyor bazılarının pik oluyor 5-6 saat içinde çatlıyor herkesin aynı değil kuzumBen şöyle yaptım gece ilişki oldu sabah pikti yani cumartesi sabah 12ci gün pikti pazartesi gunu öglen saat13 civar uzayan akıntı geldi dr gittim saat 4 gibi ultrasonda baktı yum yok çatlamış dedi pik gunu çatlamadı bende dr da 36 saat sonra catlar dedi
Bende oyle oldumBembeyaz şaşi oldum
Aynen zamanlama çok iyiydi inşallah vardır cnm zaten varsa çizgi belirgin olmuştur insallah. Eğer orucsan bugun iftar öncesi de yapabilirsin cnm. susuz olduğun için güzel sonuç verirYa hiç umudum yok sanmam ama sabah yapayim zamanlamada ne güseldi bu ay
Yapmışsın sonra gördüm cnm hakkında hayırlısı olsunAynen zamanlama çok iyiydi inşallah vardır cnm zaten varsa çizgi belirgin olmuştur insallah. Eğer orucsan bugun iftar öncesi de yapabilirsin cnm. susuz olduğun için güzel sonuç verir
Hadi inşanlah canım benimIkinizde de ortak ozellik ayak üşümesi bunu okumustum bi yerde kesin belirti die bende de usume var
Benimde akıntım çok ama akıntıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum pekAy benim çok valla
O haftalarda gerçekten paralel olup sonra erkek çıkabiliyor. Senin ultrasonuna baktım ben sanki erkek olacakmış gibi geldi.Ben de hala erkek olduğunu hissediyorum ama doktor 11+5’ye pek kesin konuştu. Gerçi kesin konuşması da ayrı muallak değişen çok oluyormuş nasıl bu kadar emin konuşabildiğine ben de şaşırdım. @pdrc sana da mı kız demişlerdi daha önce?
Bir Arkadaşım a o haftalarda kız dedi, 15 inci haftada kesin erkek dedi daha genital bölge gelişmemiş olabilir. Sen umudunu kaybetme bir bakarsın sürpriz yumurtaBen de hala erkek olduğunu hissediyorum ama doktor 11+5’ye pek kesin konuştu. Gerçi kesin konuşması da ayrı muallak değişen çok oluyormuş nasıl bu kadar emin konuşabildiğine ben de şaşırdım. @pdrc sana da mı kız demişlerdi daha önce?
Aa hadi bakalım erkeğe benzetenler çoğalıyor.O haftalarda gerçekten paralel olup sonra erkek çıkabiliyor. Senin ultrasonuna baktım ben sanki erkek olacakmış gibi geldi.
Evet aslında çok duyuyorum böyle durumları bakalım tüm takvimler erkek gösteriyor, yüzük testi, belirtiler erkek gösteriyor ama. nasip bakalım.Bir Arkadaşım a o haftalarda kız dedi, 15 inci haftada kesin erkek dedi daha genital bölge gelişmemiş olabilir. Sen umudunu kaybetme bir bakarsın sürpriz yumurta
Akıntı kız derler o korkutuyor beniBenimde akıntım çok ama akıntıyla alakalı olduğunu düşünmüyorum pek
Canim çoğukisi yumdan sonra hic kesilmedi yazmislar bebisleri erkekAkıntı kız derler o korkutuyor beni
ÖylemiCanim çoğukisi yumdan sonra hic kesilmedi yazmislar bebisleri erkek
Zeynonunda akintisi varmis hep
InsAllah canimÖylemi. Umarım benimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?