Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Tamam pik olmuş 36 saat sonrada çatlamış olabilir 48 saat sonrada önemli olan uzayan akıntı takibi
Canım 24 saat sonra çatladı pikten geçen ayda öyleydi ve akıntım sümüksüden sıvıya dönmüştü 14. Gün bir dahada olmadı sümüksü akıntı bariz kasık ağrısı ve bel ağrısıaq yaşadım 14. Gün ve bir daha olmadı tüm belirtiler 14. Gün de yani

Ben şöyle yaptım gece ilişki oldu sabah pikti yani cumartesi sabah 12ci gün pikti pazartesi gunu öglen saat13 civar uzayan akıntı geldi dr gittim saat 4 gibi ultrasonda baktı yum yok çatlamış dedi pik gunu çatlamadı bende dr da 36 saat sonra catlar dedi

Evet kuzum zaten pik olduktan sonra 24-36 saat sonra çatlar deniyor testin açıklamasında da benim pik 24 saat sürüyor çatlıyor bazılarının pik oluyor 5-6 saat içinde çatlıyor herkesin aynı değil kuzum

O haftalarda gerçekten paralel olup sonra erkek çıkabiliyor. Senin ultrasonuna baktım ben sanki erkek olacakmış gibi geldi.

Bir Arkadaşım a o haftalarda kız dedi, 15 inci haftada kesin erkek dedi daha genital bölge gelişmemiş olabilir. Sen umudunu kaybetme bir bakarsın sürpriz yumurta

Bir Arkadaşım a o haftalarda kız dedi, 15 inci haftada kesin erkek dedi daha genital bölge gelişmemiş olabilir. Sen umudunu kaybetme bir bakarsın sürpriz yumurta
Evet aslında çok duyuyorum böyle durumları bakalım tüm takvimler erkek gösteriyor, yüzük testi, belirtiler erkek gösteriyor ama. nasip bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…