- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.341
O zaman 13. Gün çatladi test yaptım ama 15.gün adet daha yok bende mi geç yumurtladim16. gun olduysa yumurtan geç çatlamış cnm yum çatladımı 14.gun adet olunur çatlamış yumurta 14.gun adet ile atılır
Erkek içinmi eger öyleyse geç yumurtlamış olursunuz tekrarlayın testiO zaman 13. Gün çatladi test yaptım ama 15.gün adet daha yok bende mi geç yumurtladim
Hadi hayırlısı valla inşallahŞimdilik degilmiş ama yakın sanirim
Evet allah nasip ederse olmayani istiyorum erkekErkek içinmi eger öyleyse geç yumurtlamış olursunuz tekrarlayın testi
Kafam karişdi testler yanliş mi yaniErkek içinmi eger öyleyse geç yumurtlamış olursunuz tekrarlayın testi
Kuzum pko yada hormonlarında herhangi bi degerde alçaklık yükseklik varsa 14.gun adet olması kesin olmaz 18 e kadar yolu varKafam karişdi testler yanliş mi yani
Erkek için korunma olmadı dimi pik günü ve diger günlerde olduysa tutunmuş olabilir silikleşene kadar olmalı erkek bebekte ama kız tutturmak zordur yumurtaya yakın oldugunu kesiştirmek zordurKafam karişdi testler yanliş mi yani
Bana kız doğur de peşpeşe doğururum o kadar kolay geliyor banaErkek için korunma olmadı dimi pik günü ve diger günlerde olduysa tutunmuş olabilir silikleşene kadar olmalı erkek bebekte ama kız tutturmak zordur yumurtaya yakın oldugunu kesiştirmek zordur
Valla sorma bana da oyleB
Bana kız doğur de peşpeşe doğururum o kadar kolay geliyor banatöbe haşaa
Canim şimdiye kadar hep gününde oldu hiç sorunum yok ama 1 2 gğnden bişey olmaz diye takilmadim aman bide kist çıkmasin başimizaKuzum pko yada hormonlarında herhangi bi degerde alçaklık yükseklik varsa 14.gun adet olması kesin olmaz 18 e kadar yolu var
Yok canim sanmıyorum test yapsana 2 3 saat wc gitmediysenCanim şimdiye kadar hep gününde oldu hiç sorunum yok ama 1 2 gğnden bişey olmaz diye takilmadim aman bide kist çıkmasin başimiza
Yapayım dur canim ama yokturYok canim sanmıyorum test yapsana 2 3 saat wc gitmediysen
Öyle öyleValla sorma bana da oylemuhtemelen yumurtlama da yapıp yine kız bebe sahibi olcam
Denemeden kaç gün geçtiYapayım dur canim ama yoktur
Hic silik falan çıkmadı mı cnmYaptim canim yok neyse gelir heralde
Hamile değilim canım regliyim ama inşallah allah söylemiştir ve kızım bu ay gelirHamilesin dimi.cnm ben bütün yazıları okudum ama.karistrmadm insallah canım Allah'ım sana inşallah güzeller güzeli bı kız çocuk nasip etsin bana da erkek inşallah
Valla seni herkez hamile saniyor bu bir işaret mi acaba yani sakyüz ü
Canım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü16. gun olduysa yumurtan geç çatlamış cnm yum çatladımı 14.gun adet olunur çatlamış yumurta 14.gun adet ile atılır
Tamam pik olmuş 36 saat sonrada çatlamış olabilir 48 saat sonrada önemli olan uzayan akıntı takibiCanım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?