Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kafam karişdi testler yanliş mi yani
Erkek için korunma olmadı dimi pik günü ve diger günlerde olduysa tutunmuş olabilir silikleşene kadar olmalı erkek bebekte ama kız tutturmak zordur yumurtaya yakın oldugunu kesiştirmek zordur

B
Erkek için korunma olmadı dimi pik günü ve diger günlerde olduysa tutunmuş olabilir silikleşene kadar olmalı erkek bebekte ama kız tutturmak zordur yumurtaya yakın oldugunu kesiştirmek zordur
Bana kız doğur de peşpeşe doğururum o kadar kolay geliyor bana töbe haşaa

Hamilesin dimi.cnm ben bütün yazıları okudum ama.karistrmadm insallah canım Allah'ım sana inşallah güzeller güzeli bı kız çocuk nasip etsin bana da erkek inşallah
Hamile değilim canım regliyim ama inşallah allah söylemiştir ve kızım bu ay gelir
Valla seni herkez hamile saniyor bu bir işaret mi acaba yani sakyüz ü

inşallah ben işaret olarak kabul ediyoruk

16. gun olduysa yumurtan geç çatlamış cnm yum çatladımı 14.gun adet olunur çatlamış yumurta 14.gun adet ile atılır
Canım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü

Eklentiler

• ED3296FF-3730-4142-A916-259829A61F5A.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 5C8429CD-5F4F-47FC-B6BE-198C89B7BA5E.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 52
Canım 13. Gün pik 14. Gün çatladı örnek altta canım çatlamış olan 14. Gün ama ben bu testten 16 gün sonra adet oldum ama 14. Gün pembe leke geldi 16. Gün söküldü
Tamam pik olmuş 36 saat sonrada çatlamış olabilir 48 saat sonrada önemli olan uzayan akıntı takibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…