Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Arkadaşlar buraya kaydetmek için yazıyorum erkek bebek ihtimalini artıran faktörler:
Öncelikle dua (Allah’ın takdiri)
Sperm kalitesi (bunun için eşleri besliyoruz)
Yumurta yükü ve (alkalilik oranı artırıyoruz himalaya tuzu çok etkili)
Vajen kimyası (vajeni yara enfeksiyon vs den koruyoruz ve önce kadın inzihal oluyor)
Yumurtlama zamanı (çatlama anını yakalıyoruz) benim toparladıklarım bunlar inşallah bir sonraki bayrama oğluşlarla gireriz)
Not: kadın en az 6 ay evvelden erkekse en az 3 ay evvelden kendini hazırlayacak

Merhaba! Arkadaşlar bayramınız mübarek ve dualarımız kabul olsun inş kozlar malum bçvirüsten evde kilo almaya başlayınca bir aydır hergün 2 bardak yeşil çay 1 barsak beyaz çay içiyorum ama hamileleilte istiyorum acaba çayları içmeye devam etsem mi yararı Veya zararımı olur bilgisi olan varsa çok sevinirim

Hamileliğe kadar içilenilinir yeşil çay hamile ilken içilmez diye biliyorum beyaz çayı duymadım hiç ..

Arkadaşlar eksiğim varsa yada yanlışım düzeltin veya ekleyin lütfen

Evet arkadaşlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim çaylarda almışım ne yapacağımı şaşırdım şimdi
Beyaz cayi bilmiyorum ama yesil cay icmen guzel. Alkali yaptigini okumustum, ama hamile kalirsan fazla tuketme. Gunluk 1 fincan yeterli olur

Hayirlisi olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…