Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ikinci catlama 17 mayista olduysa +14 ekle o zaman adet olursun, tuttuysa zaten adet olmazsin
Peki ilk çatlama nolcak? Yani 1-5mayıs birliktelik olmadı ama yumurta salınımı gerçekleşti döllenmedi ama ikinci yumurtalama oldu yani adet olursam kesin hamile değilim mi demeliyim benim bu başıma gelen çok enteresan gercekten şaşırdım adet olsam hep kafamda bi soru ya ikinci yumurtlamadaki tuttuysa falan

ilk yumurtlamayi onemseme, onemli olan ikinci. Hamileysen 17mayis+14 gun ile adet olmazsin. Yoksada zaten adet olursun. Kafani karistirma 30 mayisi bekle

ilk yumurtlamayi onemseme, onemli olan ikinci. Hamileysen 17mayis+14 gun ile adet olmazsin. Yoksada zaten adet olursun. Kafani karistirma 30 mayisi bekle
Teşekkür ederim canım benim İçim rahatladı .. bakalım bekliyelim.. ALLAHIN İZNİYLE LÜTFEN DUA ET GÖNLÜMDEKİ OLSUN

Senin yazdiklarini okudukça hayran kaliyorum ne bilgili ne mantıkli ne akilli kadinsin
Maşallah valla bide yardim sever
Dilerim allah sana senin gibi bir paşa nasip etsin
Ayy canim cok tesekkur ederim cok mutlu oldum, Allah razi olsun
Hepimize nasip olsun insallah

Kızlar size rüya mı anlatmak istiyorum lütfen yorumlayın Rüyam da hamileyim karnım burnumda derinin altından bebeğin yüzü gözüküyor; siyah saçlı uzun parmakları diyorum ki bu kesin erkek içimden sonra ne oluyorsa sancım tutuyor eşim doğumuma yardım ediyor ve doğruyorum bir bakıyorum bacak arasından kız mış diyorum ki yine kız oldu..
sizce bu rüya ne demek??

Canim rüyalar tersine çıkar üzülme bide hamilemiydin sen
Çok takilip uyuduysan da olabilir

Insallah oglusun olacak ruyalar tersine cikiyo cunku.. ben ruyamda erkek cocugimun oldugunu goruyordum kizim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…