- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.461
Gebelik testi bu yaptigin dimi2gün geciktim
Bu gebelik testi degil ki canimBu daha net
Yaptigin gebelik testi sandim ama ovulasyon testiymis, elindr gebelik testi varsa onu yap cnm,Heyecan yaptım
Hayırlı olsun canımBu daha net
Insallah bu ay alirsin guzel haberiİnşAllah o kadar ihtiyacım varki bu habereDualar ediyorum allahım her ay beklediğim sey bu ay gelmesin bebiş haberi alayım diye .. RABBİM HAYIRLISINI VERSİN...
Aaa ben gebelik testi sandım ya Lh nin böyle çıkması çok normal canım gebelik için aynı yumurtlama günü gibi çıkması lazım ki onda bile yanılan gamile olmayan çok oldu sen yasak bitince bi gebelik testi yaparsınHayırlı olsun canım
Bende 15 haftalıgım sizce normal mı anlamadım. Sanki diger çocuklarda daha erken hissettimSelam kızlar herkese hayırlı bayramlar... Benim bir sorum olacak, bu benim üçüncü hamileliğim sata göre 14+5 im ultrasona göre 16 yım ama bebeğimin hareketlerini daha hissetmiyorum bu normal mi endişe etmeye başladım da
Benim de ucuncu Gebelik bende senin gibi endişe ettim. Neden hareket etmiyor diye... ben 15 haftada çok az hisseder gibi oldum. Sonra 22 haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim gün ilk tekmelerini hissetim. Şimdi 25 haftadayım evet artık bebeğim hareketleri biraz daha iyi. Resmen tekme atıyor. Kızlar daha hareketli erkekler az hareketli. Ben ikinci kızımda daha erken hissetmiştim. Yanı senin ki normal daha çok küçük. Kemikleri geliştikçe hareketleri daha güçlü olacak.Selam kızlar herkese hayırlı bayramlar... Benim bir sorum olacak, bu benim üçüncü hamileliğim sata göre 14+5 im ultrasona göre 16 yım ama bebeğimin hareketlerini daha hissetmiyorum bu normal mi endişe etmeye başladım da
Selam kızlar herkese hayırlı bayramlar... Benim bir sorum olacak, bu benim üçüncü hamileliğim sata göre 14+5 im ultrasona göre 16 yım ama bebeğimin hareketlerini daha hissetmiyorum bu normal mi endişe etmeye başladım da
Erkek bebekler gec hareket ediyormus kizlarBende 15 haftalıgım sizce normal mı anlamadım. Sanki diger çocuklarda daha erken hissettim
Ikinci catlama 17 mayista olduysa +14 ekle o zaman adet olursun, tuttuysa zaten adet olmazsinKızlar çok kafam karıştı en son adet 23 nisan.mayısta ben çift yumurtlama yaşadım ilki adetten 4-5gün sonra (5mayıs) ama o zaman malesef eşimle birliktelik olmadı 14mayısta tekrar akıntılarım başlayınca ovulasyon yaptım ve tekrar çift çizgiyi gördüm ve 17 mayısa kadar 4gün üst üste değerlendirdim taaki ovulasyonda tek çizgi olana kadar. Şimdi ise göğüslerim şiş adet belirtilerim var fakat 2gün geçti üstünden adet olmadım hamilemiyim gebelik testi için erken mi 17mayıstan bugune 8gün geçti.ilk yumurtlamam 1-5 mayıs arasıydı onu değerlendirmedik 14-17 mayıs arasını değerlendirdim tutmadımı adet olucakmıyım nasıl olacak gerçekten çok farklı bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?