Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaptigin gebelik testi sandim ama ovulasyon testiymis, elindr gebelik testi varsa onu yap cnm,
Ovulasyon testinde ikinci cizgi her zaman oliyor
Bildigim kadariyla hamilelik olursa cok koyu cikiyor T cizgisi

İnşAllah RABBİM GÖNLÜMÜZDEKİNİ HAKKIMIZDA HAYIRLI EĞLESİN
Canım ovılasyon testı L Laladunya dedıgı gıbı 2. Cızgı herzaman vardır daha koyu cıkıyor gebelerde gebelik testı yapmalısın ovılasyonla var denılebılmsı ıcın t nin bariz koyu çıkması gerek sen gebelik testi yap inş vardır

Bende 15 haftalıgım sizce normal mı anlamadım. Sanki diger çocuklarda daha erken hissettim

Benim de ucuncu Gebelik bende senin gibi endişe ettim. Neden hareket etmiyor diye... ben 15 haftada çok az hisseder gibi oldum. Sonra 22 haftada ayrıntılı ultrasona gireceğim gün ilk tekmelerini hissetim. Şimdi 25 haftadayım evet artık bebeğim hareketleri biraz daha iyi. Resmen tekme atıyor. Kızlar daha hareketli erkekler az hareketli. Ben ikinci kızımda daha erken hissetmiştim. Yanı senin ki normal daha çok küçük. Kemikleri geliştikçe hareketleri daha güçlü olacak.

Bende 15 haftalıgım sizce normal mı anlamadım. Sanki diger çocuklarda daha erken hissettim
Erkek bebekler gec hareket ediyormus kizlar

Kızlar çok kafam karıştı en son adet 23 nisan.mayısta ben çift yumurtlama yaşadım ilki adetten 4-5gün sonra (5mayıs) ama o zaman malesef eşimle birliktelik olmadı 14mayısta tekrar akıntılarım başlayınca ovulasyon yaptım ve tekrar çift çizgiyi gördüm ve 17 mayısa kadar 4gün üst üste değerlendirdim taaki ovulasyonda tek çizgi olana kadar. Şimdi ise göğüslerim şiş adet belirtilerim var fakat 2gün geçti üstünden adet olmadım hamilemiyim gebelik testi için erken mi 17mayıstan bugune 8gün geçti.ilk yumurtlamam 1-5 mayıs arasıydı onu değerlendirmedik 14-17 mayıs arasını değerlendirdim tutmadımı adet olucakmıyım nasıl olacak gerçekten çok farklı bir durum

Ikinci catlama 17 mayista olduysa +14 ekle o zaman adet olursun, tuttuysa zaten adet olmazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…