Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Birbirimizi anlıyoruz burda erkek bebek isteğimi anneme dahi söylediğim de bana demediğini bırakmıyor o yüzden demiyorum sanki oğlanı doğurunca kızları sokağa atıcaz tövbe tövbe
Burda bizi bizden baskasi anlayamaz, anne bile olsa

Gönlümüzdeki bir küçük istek dua allahım bizi mahrum bırakmasın bende çok soruma çözüm buldum burda inşAllah bir gün hepimiz tanışıp hep beraber birleşip oğlulşlarımızla kızlarımızla kocaman bir aile fotoları çekilip sizlerle bir arada oluruz Kızlar dualar kabul olsun

Dlk bbbn canım çok teşekkür ederim ben buraya ilk 2016 yılında girdim oğluma 2018 aralık ayında hamile kaldım. O süreçte burdan çok üyeler geldi geçti çoğunun oğlu oldu artık girmiyorlar.
geçen çok kısa bi özet yazdım aslında tüm yılların tüm sayfaların özetiydi o.
Bende oğlum olduktan sonra burayı çok sıkı takip edemedim bi süre. Türkiyeye gittim, amcam vefat etti başka sıkıntılarım oldu oğlum hastaydı falan. Ama her fırsatta girip bi bakmaya bi selam vermeye çalıştım.
çünkü oğlu olanlar girmez oluyor ve burada hep yardıma ihtiyacı olan insanlar oluyor. Çok az kişi oğlu doğduktan sonra bile burda kalıp yardım etmeye çalıştı.
Aslında artık girmesem de olur maşaAllah hepiniz çok bilgilisiniz ve bir diğerinize aktarıyorsunuz
testleri yorumlama da falan iyisiniz maşaAllah
Ama seviyorum burdaki dayanışmayı, aramızdan biri güzel haberler aldığındaki mutluluğu paylaşmayı

Çok tatlısın aynen senin söylediğin gibi gerçekten ama siz vardınız giren yardım eden bende asla bu topikten çıkmaycm her zman takipte olacm yardımı olan arkadaşlarıma gerekirse yardım edcm inşanlah iyi ki varsınız gerçekten umutsunuz siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…