- 25 Şubat 2017
- 534
- 619
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.501
İnşallah ağzın bal yesin cnm Rabbin bizi oğluşlarımıza kavuştursun aminnnInsallah oglusun olacak ruyalar tersine cikiyo cunku.. ben ruyamda erkek cocugimun oldugunu goruyordum kizim oldu
Burda bizi bizden baskasi anlayamaz, anne bile olsaBirbirimizi anlıyoruz burda erkek bebek isteğimi anneme dahi söylediğim de bana demediğini bırakmıyor o yüzden demiyorum sanki oğlanı doğurunca kızları sokağa atıcaz tövbe tövbe
Bir resime ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım...
Canım benim üç gündü. Ben bir türlü 5 gün olarak ayarlayamadim. Ama doktorum bile demişti 2 yeterli diye. Bence zamanlama çok önemli erkek bebek içinarlo Canim senin perhiz kac gundu hatirliyor musun
Giz bu kim maşallah gözleri kızıma benziyorBir resime ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım...
Tamam canim benim tesekkur ederimCanım benim üç gündü. Ben bir türlü 5 gün olarak ayarlayamadim. Ama doktorum bile demişti 2 yeterli diye. Bence zamanlama çok önemli erkek bebek için
İnterneetten buldum hahaha oğlun olsa aynı böyle olur deseneGiz bu kim maşallah gözleri kızıma benziyor
Ayyy maşallah çok yakışıklı kahverengi gözlüsüne de razıyım benBir resime ne kadar uzun bakılabilirse o kadar uzun baktım...
Bende 15 haftalıgım sizce normal mı anlamadım. Sanki diger çocuklarda daha erken hissettim
[/QUOTE. Evet kızlar çok teşekkürler bence de dediğiniz gibi erkekler geç hareket ediyor demek ki iki üç hafta daha beklemeliyim sanırım
Çok tatlısınDlk bbbn canım çok teşekkür ederim ben buraya ilk 2016 yılında girdim oğluma 2018 aralık ayında hamile kaldım. O süreçte burdan çok üyeler geldi geçti çoğunun oğlu oldu artık girmiyorlar.
geçen çok kısa bi özet yazdım aslında tüm yılların tüm sayfaların özetiydi o.
Bende oğlum olduktan sonra burayı çok sıkı takip edemedim bi süre. Türkiyeye gittim, amcam vefat etti başka sıkıntılarım oldu oğlum hastaydı falan. Ama her fırsatta girip bi bakmaya bi selam vermeye çalıştım.
çünkü oğlu olanlar girmez oluyor ve burada hep yardıma ihtiyacı olan insanlar oluyor. Çok az kişi oğlu doğduktan sonra bile burda kalıp yardım etmeye çalıştı.
Aslında artık girmesem de olur maşaAllah hepiniz çok bilgilisiniz ve bir diğerinize aktarıyorsunuz
testleri yorumlama da falan iyisiniz maşaAllah
Ama seviyorum burdaki dayanışmayı, aramızdan biri güzel haberler aldığındaki mutluluğu paylaşmayı
Benimde perhiz 3 gündü. bilmek isteyen arkadaşlar.Canım benim üç gündü. Ben bir türlü 5 gün olarak ayarlayamadim. Ama doktorum bile demişti 2 yeterli diye. Bence zamanlama çok önemli erkek bebek için
Adet oldum bitti canım bugün 6. Günüm yarın testlere başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?