Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben pikten sonra ilk silinmede denemede deneme yapmıştı diye hatırlıyorum. Ama testlerini görmedim sanırım kendi öyle demişti diye kalmış aklımda.
Beraber Selati tefrciye paylastigimiz gruptaydi hatirliyorum kendisini sanki testi tam pik yapmamıştı ve t nin koyuluğu 2 gün aynı kaldı bir de erken yumurtladığını o ay söylemişti yani ya karıştırdı ya testi bozuktu velhasıl Allah öyle nasip etti
Ben mesela burayı 2. Kızımdan önce buldum yani hamile kalmadan önce ama bir türlü üye olamıyordum o yüzden tam takip edemiyordum ondan hiç bir şey denemedim demek ki nasip öyleymiş ve iyi ki de öyle olmuş

Hayırlı haberlerle gel tatlım

Canım bak kendi mesajı
Bir gece bi de sabah deneme yapmış Ve 2 ayda diyet yapmışlar.
zaten herşeyi mükemmel de yapsak nasipteki neyse o oluyor. Bunları elimizden geleni yapmak için yapıyoruz. Tedbir olsun diye. Gerisi takdir
Rabbim herkese gönlündekini sağlıklı ve hayırlı şekilde nasip etsin

Eklentiler

• 5A32CC50-3505-4DA7-91A5-0911B460E5C7.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 90
Canım senin 12. Hafta ultrasonunda bebeğin erkeğe çok benziyordu. Ben senden erkek haberi bekliyorum

Canım senin 12. Hafta ultrasonunda bebeğin erkeğe çok benziyordu. Ben senden erkek haberi bekliyorum
Yaa canım benim çok tatlısın evet demiştin o zaman erkeğe benziyor diye. Ben şu an bu detayı hatırlamana çok sevindim hayırlısı olsun inşallah yarın size de yazarım öğrenince

Meraba ben burdan eskilerdeyim.şimdiyekadar okuyup çıkıyordum rica etsem hangi yöntemleri denediğini yazarmsn
Ben sizin yazilarinizi okudum erkek bebek icin tum yontemleri yapmissiniz zaten..
Kızlar benimde bir oğlum var sormak isteyenlere yardımcı olurum nasıpse bir tane daha ıstıyorum inş
Neler yaptiniz hamileliginizde belirtileriniz nelerdi?

Burda da pikti değerlendirdik ertesi gün hala sönmemişti demiş merak ettim acaba hangisi doğru diyorum ki acaba arkadaşın piki uzun mu sürüyordu??

Eklentiler

• 26F89312-EAF3-4CDB-9F4B-9E0650DFE9C0.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 71
Hatta bir de Sylvester diye bir arkadaş vardı testle kızına hamile kaldı zannetmiştim meğerse kendi yumurtladığını düşünerek kızına hamile kalmış olduğunu öğrendim.. zaten şu da var elbette öncelik Allah’ın takdiri bence ondan sonra yumurtlama zamanı+sperm kalitesi+sperm kalitesini takviye ortam rahmin alkali ortamı

Burda da pikti değerlendirdik ertesi gün hala sönmemişti demiş merak ettim acaba hangisi doğru diyorum ki acaba arkadaşın piki uzun mu sürüyordu??
Canım ben o mesajı da gördüm ama şöyle anladım tamamen silikleşmemişti koyuluk sürmüştü şeklinde. Yani hala pikti şeklinde değil de silikleşmemiş şeklinde. Sonrasında ama akşamına silikleşmiş testi sabah da deneme yaptığı için erkek bebeğe uygun zamanlamayı tutturmuş. Ben o yüzden tekrar deneyecekse eşinin beslenmesine takviyesine önem vermesini tavsiye ettim Çok bildiğimden değil de aklıma bi o geldi Aslında kendisi görürse açıklar belki bende o ara bebek denediğim için takip ediyordum onu aklımda kalmış yazdıkları.

Evet canım onu da hatırlıyorum kendisine de söyledim sadece akıntı ile takip edilmez diye. O da dedi zaten keşke test kullansaydım diye. İnş bi dahakine onunda sağlıklı bi oğlu olur
Kesinlikle katılıyorum yazdıklarına hepsi etken

Ayyy evet meraktan çatlayacağım bizi konu sahibi arkadaş bir aydınlatsa bizi keşke 1 12ha ne olur konuya açıklık getir

Ben sizin yazilarinizi okudum erkek bebek icin tum yontemleri yapmissiniz zaten..

Neler yaptiniz hamileliginizde belirtileriniz nelerdi?
1 ay dıyet yaptım cnm sut sut Ürünlerınden uzak durdum günde 2 muz eşimde + 2 soda alkali su tukettım sadece 2 günlük bır perhız oldu 3. Gün ılışkı oldu testım pik olup siliklesınce tek ilişki ile hamile kaldım

Evet cnm nasıpse ondan sonrada 2 Kızım olsun çok ısterım rabbım verrse
İnşallah canım allah nasip etsin benimde iki oğlum var iki çocuk aynı cinsiyetten olunca çok güzel anlaşıyorlar gerçekten bende şimdi kız istiyorum ama yaşım 37 daha 4. Düşünemem eşimde 39 yaşında bunu bile eşim istemiyordu zor ikna ettim , birazda hayatımızı yaşayalım gezelim tozalım diye . Enerjimizde 30 lu yaşlardaki gibi değil. Düşüyor taş aldıkça. Yoksaa bende çok isterdim iki tane de kızım olsun. Hayırlısı bakalım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…