Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bende bir oğlum olsun istiyorum hayırlısıyla tabi. Anladığım şey doğru mu ?
Adet bittiği gibi gebe kalınırsa erkek olma ihtimali yüksek oluyor. O zaman yurtlama dönemine yakın bir iki kez ilişki yeterli oluyor ?

Hoşgeldiniz. Kaç çocuğunuz var?
Yumurtlama gününde hamile kalmak erkek bebek şanısını arttırıyor. Adet bitimi kız da olabilir erkek de. Testle takip edip yumurta çatlar çatlamaz tek ilişki tavsiyemiz ama gerekirse 2 de olabilir.

Canım eşinin sperm kalitesi iyiyse 2 gün bile yeterli. 5 ten sonrası çok bence. Burda eskiden bi üye vardı 10 gün perhizle yumurtlama günü kızı oldu
Eşimin sperm kalitesini nasıl anlayabilirim ki keşke anlamamızın bir yolu olda test felan yaptırmadan.. yada şurdan kaliteyi tahmin edebilirmiyim acaba ikinci kızımda yumurtlamadan 3 gün evvel ilişki ile kızıma hamile kaldım. Spermler dayanıklı ki yumurta gelene kadar yaşadı diye hesap etsem??

Canım eşinin sperm kalitesi iyiyse 2 gün bile yeterli. 5 ten sonrası çok bence. Burda eskiden bi üye vardı 10 gün perhizle yumurtlama günü kızı oldu
Aynn çok haklısın doktorum bir arkadaşıma demişti ki en hızlı en kaliteli sperm iki günde oluşuyor zaten.

Denemek isteyen kızlar mutlaka eşinize aylar öncesinden keçi boynuzu içirin. Sperm kalitesi çok önemli.
Keçi boynuzu saraçoğlunun tarifi şeklinde mi yoksa marmelat yada ezmesi felan var onlardan mı cnm yani nesini kullanalım?? Bir de vitamin kullansak beylere solgar vitamin bir arginmax vitamin felan aynı işe yarar mı?

Keçi boynuzu saraçoğlunun tarifi şeklinde mi yoksa marmelat yada ezmesi felan var onlardan mı cnm yani nesini kullanalım?? Bir de vitamin kullansak beylere solgar vitamin bir arginmax vitamin felan aynı işe yarar mı?
Vitamine gerek kalmaz keçi boynuzu özü pekmezi al. Zaten gerekli bütün vitaminleri içeriyor benim bildigim

Hoşbulduk güzel karşılama için teşekkür ederim.
7 yaşında bir oğlum var 4 yaşında bir kızım ve 13 aylık bir kızım var. Bu yoğunlukta rast ile takip edemem yumurtlama dönemimi.

Canım soğuk pres keçiboybuzu özü daga etkili birde özellikle erkeklere çinko i, selenyum e vitamini takviyesi , koenzim Q 10 ve L-Arginin çok iyi bol bol kabak çekirdeği yedir eşine bitter çikolata kuruyemiş ve bakliyat yesin .

Canım dediğin gibi dayanıklı olması iyi birşey. Keçiboynuzu özütü, et, kabak çekirdeği ile beslersen daha da iyi olur

Hoşbulduk güzel karşılama için teşekkür ederim.
7 yaşında bir oğlum var 4 yaşında bir kızım ve 13 aylık bir kızım var. Bu yoğunlukta rast ile takip edemem yumurtlama dönemimi.
Rica ederim Allah bağışlasın
O zaman akıntınızı takip edin
Benim aklıma başka bi şeyde gelmiyor arkadaşların varsa tavsiyesi yazarlar
ben şuan adetin bittiği gün olan ilişkiden hamileyim ama cinsiyeti bilmiyorum henüz.
Bence riskli bi durum.

Test olmadan biz arkadasin yumurtlamasini nerden bilicez ki, kimse adet bitince yap yada yapma diyip sorumluluk almaz bence hakli olarak. Testle takip yapamiyorsa doktora gitmek daha zor olur o yogunlukta,Baska turlu takipte mumkun degil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…