- 12 Nisan 2020
- 882
- 1.264
- 28
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.681
Hayırlı haberlerle gel İnş. Benim kalbim duracaktı kontröl de üstelik oğlan dedi ben hala teredütteyim inanamıyorumYaa canım benim çok tatlısın evet demiştin o zaman erkeğe benziyor diye. Ben şu an bu detayı hatırlamana çok sevindimhayırlısı olsun inşallah yarın size de yazarım öğrenince
Allh gönlümüze göre. Verr ıns cnm hepımızınİnşallah canım allah nasip etsin benimde iki oğlum var iki çocuk aynı cinsiyetten olunca çok güzel anlaşıyorlar gerçekten bende şimdi kız istiyorum ama yaşım 37 daha 4. Düşünemem eşimde 39 yaşında bunu bile eşim istemiyordu zor ikna ettim , birazda hayatımızı yaşayalım gezelim tozalım diye . Enerjimizde 30 lu yaşlardaki gibi değil. Düşüyor taş aldıkça. Yoksaa bende çok isterdim iki tane de kızım olsun. Hayırlısı bakalım .
teşekkür ederim cnm bende aynı şekild e yaptım her gün muz soda tükettim daha bir çok şey kızım varmış kismetteCanım aynı yöntemler yumurtlama günü ilişki ama benim ki biraz riskliydi. Test silikleştikten 4.5 saat sonra oldu ilişki. Ve diger gecede oldu. İki gün yani
Ben ph seviyesi 8 in üzerinde su aylar öncesi den çok tükettim.
Her sabah kahvaltıda sadece Mısır gevregi yedim.
Eşime 1 yıl falan keçi boynuzu yedirdim. Bu kadar canım benim
Süper1 ay dıyet yaptım cnm sut sut Ürünlerınden uzak durdum günde 2 muz eşimde + 2 soda alkali su tukettım sadece 2 günlük bır perhız oldu 3. Gün ılışkı oldu testım pik olup siliklesınce tek ilişki ile hamile kaldım
Eşin takviye aldı mı kuzum rabbim inşanlah bir daha ki sefere verir.teşekkür ederim cnm bende aynı şekild e yaptım her gün muz soda tükettim daha bir çok şey kızım varmış kismette
Bence 18.saatten oncesi iliski olabilir, zaten kesin 36.saatte catlamiyor her zaman,igneyi vurundugun yumurta boyutu da onemli. Ayni gun Iki iliski olup ilki korumali ikincisi korumasiz olabilir,Kızlar çatlama iğnesi kullanırsak kız benek için ne zamanları değerlendirmek gerek Engin tecrübe ve bilgilerinize dayanarak sorayım
Aynn çok haklısın doktorum bir arkadaşıma demişti ki en hızlı en kaliteli sperm iki günde oluşuyor zaten.
Arkadaşımın birı yaptı çat iğnesi olmadan 2 gün önce ve çattan sonra yaptı canim 36 sonra catliyor çat iğnesi den sonra cunkiKızlar çatlama iğnesi kullanırsak kız benek için ne zamanları değerlendirmek gerek Engin tecrübe ve bilgilerinize dayanarak sorayım
Ismin yabanci gelmiyo canim.. saol canim 1 yasini doldurdu iste aslinda hamileligi önümüzdeki ay dusunuyoduk ama kismeti öncesinden varmis erken olduHey kaçak hatırladınmı beni.
Eylül ayı hamile kalanlar topiğinden.
Maşallah hamilesin demek. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Bebeğin kaç aylık oldu. Allah Size bağışlasın.
Evet canım
E vitamini , selenyum ve çinko içerikli haplar.Ne gibi takviye kast ediyorsun.esim keçi buynuzukuru ve pekmezini içmişti sadece bide ilşki öncesi sert bi kahve
Keçi boynuzu mutlaka aylar öncesinden tüketmeliydi. Çünkü gerçekten erkegin sperm kalitesi baglı bir şey. Ne kadar kaliteli sağlam olursa mesela hızlı ola y krozomu daha çok yaşar o döller.Ne gibi takviye kast ediyorsun.esim keçi buynuzukuru ve pekmezini içmişti sadece bide ilşki öncesi sert bi kahve
3 ay önceden başlanmalı canım katılıyorum. Çünkü sperm oluşumu 3 ay sürüyormuş diye okumuştum bi makalede.Keçi boynuzu mutlaka aylar öncesinden tüketmeliydi. Çünkü gerçekten erkegin sperm kalitesi baglı bir şey. Ne kadar kaliteli sağlam olursa mesela hızlı ola y krozomu daha çok yaşar o döller.
Solgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..Ne gibi takviye kast ediyorsun.esim keçi buynuzukuru ve pekmezini içmişti sadece bide ilşki öncesi sert bi kahve
Proxeeed plus doktorların sperm hareketliliğini artırmak için ilk tavsiye ettiği ilaç ikincisi argin max ama bir spermin oluşumu 72 gün önceden miş yani 2,5-3 ay beyler üzerinde çalışmaya başlamak lazım ..Solgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..
Okadar vitaminle kudurmasın sonra:)))Canım soğuk pres keçiboybuzu özü daga etkili birde özellikle erkeklere çinko i, selenyum e vitamini takviyesi , koenzim Q 10 ve L-Arginin çok iyi bol bol kabak çekirdeği yedir eşine bitter çikolata kuruyemiş ve bakliyat yesin .
Kudursun daha iyiOkadar vitaminle kudurmasın sonra:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?