Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yaa canım benim çok tatlısın evet demiştin o zaman erkeğe benziyor diye. Ben şu an bu detayı hatırlamana çok sevindim hayırlısı olsun inşallah yarın size de yazarım öğrenince
Hayırlı haberlerle gel İnş. Benim kalbim duracaktı kontröl de üstelik oğlan dedi ben hala teredütteyim inanamıyorum

Allh gönlümüze göre. Verr ıns cnm hepımızın

teşekkür ederim cnm bende aynı şekild e yaptım her gün muz soda tükettim daha bir çok şey kızım varmış kismette

Kızlar çatlama iğnesi kullanırsak kız benek için ne zamanları değerlendirmek gerek Engin tecrübe ve bilgilerinize dayanarak sorayım
Bence 18.saatten oncesi iliski olabilir, zaten kesin 36.saatte catlamiyor her zaman,igneyi vurundugun yumurta boyutu da onemli. Ayni gun Iki iliski olup ilki korumali ikincisi korumasiz olabilir,

Ismin yabanci gelmiyo canim.. saol canim 1 yasini doldurdu iste aslinda hamileligi önümüzdeki ay dusunuyoduk ama kismeti öncesinden varmis erken oldu

Ne gibi takviye kast ediyorsun.esim keçi buynuzukuru ve pekmezini içmişti sadece bide ilşki öncesi sert bi kahve
Keçi boynuzu mutlaka aylar öncesinden tüketmeliydi. Çünkü gerçekten erkegin sperm kalitesi baglı bir şey. Ne kadar kaliteli sağlam olursa mesela hızlı ola y krozomu daha çok yaşar o döller.

Keçi boynuzu mutlaka aylar öncesinden tüketmeliydi. Çünkü gerçekten erkegin sperm kalitesi baglı bir şey. Ne kadar kaliteli sağlam olursa mesela hızlı ola y krozomu daha çok yaşar o döller.
3 ay önceden başlanmalı canım katılıyorum. Çünkü sperm oluşumu 3 ay sürüyormuş diye okumuştum bi makalede.

Ne gibi takviye kast ediyorsun.esim keçi buynuzukuru ve pekmezini içmişti sadece bide ilşki öncesi sert bi kahve
Solgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..

Solgar vitamin ve argin max bu vitaminlerin kullanıldığını bu grupta okumuştum..bir de cnm senin pik uzun mu sürüyordu ve ayrıca ilk test kullanılında mı hamile kaldın?? Bence 6 ay takip kendini tanı..
Proxeeed plus doktorların sperm hareketliliğini artırmak için ilk tavsiye ettiği ilaç ikincisi argin max ama bir spermin oluşumu 72 gün önceden miş yani 2,5-3 ay beyler üzerinde çalışmaya başlamak lazım .. Dlk bbbn keçi boynuzunu eşine günde kaç defa kullanmıştın cnm sorabilirmiyim??

ElifAsel54 ve iwashereonce kızlar bugün 9. Gün testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar bu akşam deneme olsun diyorum ne dersiniz 7-8 de ilişki oldu

Eklentiler

• 5D1A8E5F-68F9-4BEA-84DA-115B03C8BB6F.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 50
Okadar vitaminle kudurmasın sonra:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…