- 16 Şubat 2018
- 3.024
- 2.298
- 83
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.641
Evet gercekten cok bilgi var ve yardimci olan cok kisi var Allah razi olsun onlardan .... hersey Allahin takdiri artk ama bende cok istiyorjm erkek cocugum olsun bi tane kizim var insallah buda erkek olursa uzun süre cocuk getirmeyi dusunmem simdilik gerci kiz olsa da getirmem. Hayirli olsun artkCanım bende sizin gibi hamileyken girdim ben netten bakarak yapmıştım tuttu. İçinizi ferah tutun burda deneyip olmayan arkadaşlarda olmuş sadece kısmet. Ama yardım almak için çok bilgi verici şeyler var burda
Aminn insallhh cok merak ediyorum cinsiyeti ama daha hic doktora bile gidmeedim ya guya bayramdan sonra gidecektim bu aksam hastaneden iki hemsirenin koronaya yakalandigini duydum vazgectim gitmekten insallah bi terslik yokturAynen cnm bende öyle dedim keşke dah once bulsaydm burayı diye ama.olsn inş dualrimiz sayesinde nasip eder bizede Rabbim bu duyguyu
Hadi yaa cnm ay inş.atlatr ikiside ama.gtme cnm olsn nekadarliksin sen. Smdi bende Perşembe gidicem.ins kalp atışı için 7+5im cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bende çok.merak.edyrm.ins Rabbim gönlümüzdeki nasip etsin bizedeAminn insallhh cok merak ediyorum cinsiyeti ama daha hic doktora bile gidmeedim ya guya bayramdan sonra gidecektim bu aksam hastaneden iki hemsirenin koronaya yakalandigini duydum vazgectim gitmekten insallah bi terslik yoktur
Aynen canım zaten ya test ya doktor takibi lazım diğerleri hep riskli.Test olmadan biz arkadasin yumurtlamasini nerden bilicez ki, kimse adet bitince yap yada yapma diyip sorumluluk almaz bence hakli olarak. Testle takip yapamiyorsa doktora gitmek daha zor olur o yogunlukta,Baska turlu takipte mumkun degil zaten
Canım aynı yöntemler yumurtlama günü ilişki ama benim ki biraz riskliydi. Test silikleştikten 4.5 saat sonra oldu ilişki. Ve diger gecede oldu. İki gün yaniMeraba ben burdan eskilerdeyim.şimdiyekadar okuyup çıkıyordum rica etsem hangi yöntemleri denediğini yazarmsn
Not aldım cnm saolCanım soğuk pres keçiboybuzu özü daga etkili birde özellikle erkeklere çinko i, selenyum e vitamini takviyesi , koenzim Q 10 ve L-Arginin çok iyi bol bol kabak çekirdeği yedir eşine bitter çikolata kuruyemiş ve bakliyat yesin .
Canım dediğin gibi dayanıklı olması iyi birşey. Keçiboynuzu özütü, et, kabak çekirdeği ile beslersen daha da iyi olur
Gonlune göre olsun inşallah canımGünaydın kızlar
Yarın doktora gidiyorum cinsiyet öğrenicez. En son 12.haftamda gitmiştim doktorum 1 ay sonra söylicem demişti :) buraya da yazmıştım hatta.. Son konuşmaları biraz okudum da buradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımsever ve donanımlı artık bu konuda.
Ve evet katılıyorum test takibi en garanti yöntem çatlamayı yakalamak için. İnşallah herkesin gönlündeki nasip olur
gönlünüzdeki hayırlısıyla sizi bulsun inşallahGünaydın kızlar
Yarın doktora gidiyorum cinsiyet öğrenicez. En son 12.haftamda gitmiştim doktorum 1 ay sonra söylicem demişti :) buraya da yazmıştım hatta.. Son konuşmaları biraz okudum da buradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımsever ve donanımlı artık bu konuda.
Ve evet katılıyorum test takibi en garanti yöntem çatlamayı yakalamak için. İnşallah herkesin gönlündeki nasip olur
Sanki pikken deneme yapmisti siliklesmesi Uzun surduyse catlamadan yaniCanım hoşgeldin tekrardan
Ben seni hatırlıyorum ve senin son bebeğinde herşeyin çok iyiydi aslında. Zamanlaman falan.
Sen eşine mutlaka takviye aldır olur mu?
Gonlune göre olsun inşallah canım
Teşekkür ederim güzel dualarınız içingönlünüzdeki hayırlısıyla sizi bulsun inşallah
3 .demi erkek yoksa 4.yoldamı saglıkla buyutunKızlar 3 bebeğimi de yumurtladığım gece tek ilişki ile hamile kaldım 3 ü de erkek 3. Yolda
Bu tez bence doğru siz başka muhabbetlerdesiniz galiba da sayfa başında görünce yazayım dedim
bende ovu testi ile ögrendim hamileliğimi öglen eczaneye gittim gebelik testi aldım ondada pozitiftihay aksi interntte bununla sonuç alanları görünce heyecan yaptım..yasak bitene kadar beklemeye devam..
Canım inşallah gönlündekini duyarsın sağlıklı haberler alırsınGünaydın kızlar
Amin insallah canim. Bende 6+3teyim hic gidemedim doktoraHadi yaa cnm ay inş.atlatr ikiside ama.gtme cnm olsn nekadarliksin sen. Smdi bende Perşembe gidicem.ins kalp atışı için 7+5im cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bende çok.merak.edyrm.ins Rabbim gönlümüzdeki nasip etsin bizede
Hey kaçak hatırladınmı beni.Amin insallah canim. Bende 6+3teyim hic gidemedim doktora
Ben pikten sonra ilk silinmede denemede deneme yapmıştı diye hatırlıyorum. Ama testlerini görmedim sanırım kendi öyle demişti diye kalmış aklımda.Sanki pikken deneme yapmisti siliklesmesi Uzun surduyse catlamadan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?