Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım bende sizin gibi hamileyken girdim ben netten bakarak yapmıştım tuttu. İçinizi ferah tutun burda deneyip olmayan arkadaşlarda olmuş sadece kısmet. Ama yardım almak için çok bilgi verici şeyler var burda
Evet gercekten cok bilgi var ve yardimci olan cok kisi var Allah razi olsun onlardan .... hersey Allahin takdiri artk ama bende cok istiyorjm erkek cocugum olsun bi tane kizim var insallah buda erkek olursa uzun süre cocuk getirmeyi dusunmem simdilik gerci kiz olsa da getirmem. Hayirli olsun artk

Aynen cnm bende öyle dedim keşke dah once bulsaydm burayı diye ama.olsn inş dualrimiz sayesinde nasip eder bizede Rabbim bu duyguyu
Aminn insallhh cok merak ediyorum cinsiyeti ama daha hic doktora bile gidmeedim ya guya bayramdan sonra gidecektim bu aksam hastaneden iki hemsirenin koronaya yakalandigini duydum vazgectim gitmekten insallah bi terslik yoktur

Kızlar az önce tesedüfen bi posta denk geldim ilk kez duydum ve çok sasirdim bileniniz var mi
Parmak kontrolü yapılarak hamilelik olup olmadigi anlasiliyomus
Adet zamani adete 1-2 gün kala filan parmağınızı vajinadan iceri sokuyomusuz eger parmağa sert bisey(rahim asagi inmiş oluyomus) hemen değerse adet olacakmisiz ama parmağı sonuna kadar sokup zor ulaşılan yumuşak bisey (rahim yukarda ve balon gibi) ise hamilelik oluyomus
(Ovulasyon gününde de hamilelikle aynı oluyomus) duydunuz mu sizde hic

Aminn insallhh cok merak ediyorum cinsiyeti ama daha hic doktora bile gidmeedim ya guya bayramdan sonra gidecektim bu aksam hastaneden iki hemsirenin koronaya yakalandigini duydum vazgectim gitmekten insallah bi terslik yoktur
Hadi yaa cnm ay inş.atlatr ikiside ama.gtme cnm olsn nekadarliksin sen. Smdi bende Perşembe gidicem.ins kalp atışı için 7+5im cnm hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bende çok.merak.edyrm.ins Rabbim gönlümüzdeki nasip etsin bizede

Test olmadan biz arkadasin yumurtlamasini nerden bilicez ki, kimse adet bitince yap yada yapma diyip sorumluluk almaz bence hakli olarak. Testle takip yapamiyorsa doktora gitmek daha zor olur o yogunlukta,Baska turlu takipte mumkun degil zaten
Aynen canım zaten ya test ya doktor takibi lazım diğerleri hep riskli.

Meraba ben burdan eskilerdeyim.şimdiyekadar okuyup çıkıyordum rica etsem hangi yöntemleri denediğini yazarmsn
Canım aynı yöntemler yumurtlama günü ilişki ama benim ki biraz riskliydi. Test silikleştikten 4.5 saat sonra oldu ilişki. Ve diger gecede oldu. İki gün yani
Ben ph seviyesi 8 in üzerinde su aylar öncesi den çok tükettim.
Her sabah kahvaltıda sadece Mısır gevregi yedim.
Eşime 1 yıl falan keçi boynuzu yedirdim. Bu kadar canım benim

Günaydın kızlar
Yarın doktora gidiyorum cinsiyet öğrenicez. En son 12.haftamda gitmiştim doktorum 1 ay sonra söylicem demişti :) buraya da yazmıştım hatta.. Son konuşmaları biraz okudum da buradaki arkadaşlar gerçekten çok yardımsever ve donanımlı artık bu konuda.
Ve evet katılıyorum test takibi en garanti yöntem çatlamayı yakalamak için. İnşallah herkesin gönlündeki nasip olur

Gonlune göre olsun inşallah canım

gönlünüzdeki hayırlısıyla sizi bulsun inşallah

Kızlar 3 bebeğimi de yumurtladığım gece tek ilişki ile hamile kaldım 3 ü de erkek 3. Yolda
Bu tez bence doğru siz başka muhabbetlerdesiniz galiba da sayfa başında görünce yazayım dedim
3 .demi erkek yoksa 4.yoldamı saglıkla buyutun

Canım inşallah gönlündekini duyarsın sağlıklı haberler alırsın

Amin insallah canim. Bende 6+3teyim hic gidemedim doktora

Kızlar olursa 4 .gebeliğim olacak
Az çok tahmin edebiliyorum yumurtlama günlerimi.
Tek korunmasız ilişki deneyeceğim
Takdir Allahın, dualrımda herşeyin en hayırlısını diliyorum.
Rabbimin işine karışmak değil niyetim.
Açıkçası kaderde varsa gelir bulur beni bunuda biliyorum.
Genede bi deneyelim olursa ne ala...

Amin insallah canim. Bende 6+3teyim hic gidemedim doktora
Hey kaçak hatırladınmı beni.
Eylül ayı hamile kalanlar topiğinden.
Maşallah hamilesin demek. Can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah.
Bebeğin kaç aylık oldu. Allah Size bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…