Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Merhaba arkadaşlar yıllardır takip ediyorum kısmet bugüneymiş.2 kızım var ve 3.erkek istiyoruz.bugun 13.günün ve yumurta 18 mm olmuş cuma akşam baktirip çatlama iğnesi vurduracağim.Diger kızımda yine iğneyle hamile kalmıştım galiba zamanlamayı beceremedim.Rabbim nasip eder bu sefer insallah

Kızlar merhaba ben bu ay yumurtlamada deniycegim demiştim yardımcı olursanız çok sevinirim bu gün adet 12. Günüm normalde 14. Günü çatlıyor yumurtam ama bazen değişiyor ben hiç ovulasyon yapmadım hep doktor gidiyordum Takip le 3 gün üst üste gidiyordum 13 veya 14 çatlıyordu sizce test hem sabah hem akşammı yapayım yoksa yaklaştığımda koyulaşarakmı gidiyor testler yoksa siliklen bir andamı koyulaşıyor kaçırmamak için zamanının ne yapmalıyım

Kişiye göre değişir koyuluguna göre testimizi sıklaştırırsınıž 3 saatte bir yaparsınız test yaptıktan sonra yarım bardak su içersiniz lavaboya gidersiniz sonra 3 saat sonra testimizi yaparsınız kaçırmamak adına testi sabah akşam yaparsanız kaçırma ihtimalinin fazla hemen başlayın az kalmış sizin dediginize göre hiç yapmadınız mı daha önce

Yaptım canım hep silik şekilde daha henüz hiç koyulaşmadı bende dedim acaba bir anda koyulaşır ben tekrar yapana kadar geçermi zamanı diye

canım ben her sabah 11 de yapıyorum pike yakınsa günde iki kez yapıyorum testi. Ama ben kız bebek için yaptığım için erkek bebek istegen kızlar gibi çok sık takip etmiyorum. Yunurtlama değişiyor benim genelde 13. Gün ve14. Gün çatlar bugün 9. Günüm ve mujtemelen yarın pik olup 11. Gün çatlayacak dün çok silikti bugün birden koyulaştı .belli olmuyor yani.
Canım o zaman çok geç saate bırakma denemeyi
Kuzum en erken 00 de yapabilirim alım şki çocuk.
Bence bu gece iliski olsun cnm,
Canın 23 te test yapacağım eğer pik ol amışsa deneme yapmayı düşünüyorum.

iwashereonce canın en son dün ilişki oldu eğer bu gün deneme olmazsa 7-8 Gece 00 ilişki 11. Gün sabah 11 de çatlama 2.5 günde bırakmış olacağım. Ama bugün deneme yaparsam 7-8-9 gece 00 ilişki 11. Gün saat 11 de çatlama 36 saat sonra çatlamış olacak riskli mi sence .

Bencede canim cunku erken birakinca tutmadi görduk yani

Sagol canım yani bir anda koyulaşmaya başlıyor ozaman günde iki yapayım ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…