- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.721
ta kendisisin hadi bakalım hayırlarla gelBen mi
Daha girmedim doktorun yanına, çıkınca yazarım size
Tekrarla anlaşılmıuor
Evet 3 saat sonra sıvısız degilmiTekrarla anlaşılmıuor
Keşke aynı idrarla birtane daha yapaydın testin dağılmış muhtemelen bozukBudaöglem 1 de
Keşke canım sıkıldı bozuk diyeKeşke aynı idrarla birtane daha yapaydın testin dağılmış muhtemelen bozuk
Yumurtlama günü mü veriliyor kanEvet kan testi
Duymamıştım daha önce burayı okadarda takip ederim kacırmışım demekYumurtlama günü mü veriliyor kan
Adetin 3 günü falan verebilirsin hangi güne dek gelirse sadece ilkgün verilmiyor hamilelik için dersen yaparlarYumurtlama günü mü veriliyor kan
Kişiye göre değişir koyuluguna göre testimizi sıklaştırırsınıž 3 saatte bir yaparsınız test yaptıktan sonra yarım bardak su içersiniz lavaboya gidersiniz sonra 3 saat sonra testimizi yaparsınız kaçırmamak adına testi sabah akşam yaparsanız kaçırma ihtimalinin fazla hemen başlayın az kalmış sizin dediginize göre hiç yapmadınız mı daha önceKızlar merhaba ben bu ay yumurtlamada deniycegim demiştim yardımcı olursanız çok sevinirim bu gün adet 12. Günüm normalde 14. Günü çatlıyor yumurtam ama bazen değişiyor ben hiç ovulasyon yapmadım hep doktor gidiyordum Takip le 3 gün üst üste gidiyordum 13 veya 14 çatlıyordu sizce test hem sabah hem akşammı yapayım yoksa yaklaştığımda koyulaşarakmı gidiyor testler yoksa siliklen bir andamı koyulaşıyor kaçırmamak için zamanının ne yapmalıyım
Siz sabah testim pik yapmıştı demişsiniz ama bu test pik olmamış henüz.
Canım o zaman çok geç saate bırakma denemeyi@Semra54 veiwashereonce kızlar bugün 9. Gün testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar bu akşam deneme olsun diyorum ne dersiniz 7-8 de ilişki oldu
Bence bu gece iliski olsun cnm,@Semra54 veiwashereonce kızlar bugün 9. Gün testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar bu akşam deneme olsun diyorum ne dersiniz 7-8 de ilişki oldu
Yaptım canım hep silik şekilde daha henüz hiç koyulaşmadı bende dedim acaba bir anda koyulaşır ben tekrar yapana kadar geçermi zamanı diyeKişiye göre değişir koyuluguna göre testimizi sıklaştırırsınıž 3 saatte bir yaparsınız test yaptıktan sonra yarım bardak su içersiniz lavaboya gidersiniz sonra 3 saat sonra testimizi yaparsınız kaçırmamak adına testi sabah akşam yaparsanız kaçırma ihtimalinin fazla hemen başlayın az kalmış sizin dediginize göre hiç yapmadınız mı daha önce
Kızlar merhaba ben bu ay yumurtlamada deniycegim demiştim yardımcı olursanız çok sevinirim bu gün adet 12. Günüm normalde 14. Günü çatlıyor yumurtam ama bazen değişiyor ben hiç ovulasyon yapmadım hep doktor gidiyordum Takip le 3 gün üst üste gidiyordum 13 veya 14 çatlıyordu sizce test hem sabah hem akşammı yapayım yoksa yaklaştığımda koyulaşarakmı gidiyor testler yoksa siliklen bir andamı koyulaşıyor kaçırmamak için zamanının ne yapmalıyım
Kuzum en erken 00 de yapabilirim alım şki çocuk.Canım o zaman çok geç saate bırakma denemeyi
Canın 23 te test yapacağım eğer pik ol amışsa deneme yapmayı düşünüyorum.Bence bu gece iliski olsun cnm,
Bencede canim cunku erken birakinca tutmadi görduk yanicanım ben her sabah 11 de yapıyorum pike yakınsa günde iki kez yapıyorum testi. Ama ben kız bebek için yaptığım için erkek bebek istegen kızlar gibi çok sık takip etmiyorum. Yunurtlama değişiyor benim genelde 13. Gün ve14. Gün çatlar bugün 9. Günüm ve mujtemelen yarın pik olup 11. Gün çatlayacak dün çok silikti bugün birden koyulaştı .belli olmuyor yani.
Kuzum en erken 00 de yapabilirim alım şki çocuk.
Canın 23 te test yapacağım eğer pik ol amışsa deneme yapmayı düşünüyorum.
Sagol canım yani bir anda koyulaşmaya başlıyor ozaman günde iki yapayım ben en iyisicanım ben her sabah 11 de yapıyorum pike yakınsa günde iki kez yapıyorum testi. Ama ben kız bebek için yaptığım için erkek bebek istegen kızlar gibi çok sık takip etmiyorum. Yunurtlama değişiyor benim genelde 13. Gün ve14. Gün çatlar bugün 9. Günüm ve mujtemelen yarın pik olup 11. Gün çatlayacak dün çok silikti bugün birden koyulaştı .belli olmuyor yani.
Kuzum en erken 00 de yapabilirim alım şki çocuk.
Canın 23 te test yapacağım eğer pik ol amışsa deneme yapmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?