Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Canım yani riskli biraz tabi keşke bu sabah da olsaymış deneme çok iyi olurmuş

Canım yani riskli biraz tabi keşke bu sabah da olsaymış deneme çok iyi olurmuş
canım çok erken yumurtladım 3 gün önce dünkü testim de çok silikti birden koyulaştı bugün allahtan teste ve ilişkiye erken başlamışım ve allahtan dün gece korunmasız ilişki olmuş. Bugün öğlen denedik eşim stres oldu çok olamadı. Bu gece de denemeyi düşünüyorum 2.5 günde daha önce turmadı çünkü 1.5 günle bırakmış olacağım tabi eşim yine stres olamzsa zaten bu akşam stres olursa bebek defterini açılmamak üzere bırakacağım.

Bence vazgeçme eşinin çok istekli olmaması daha iyi kız içinse eger

İlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hep
Test yapacagin gunlerde karbonatli su icme idrari seyreltiyor

Adamın üstüne çok gitme birkaç ay müsaade et olmadı

Bence vazgeçme eşinin çok istekli olmaması daha iyi kız içinse eger

evet kız için canım
Adamın üstüne çok gitme birkaç ay müsaade et olmadı
Adamın üstüne gitmiyorum ama normal zamanda sorun yok her dk isteyen adam tam olması gereken günde stres oluyır iki aydır böyle bende çok sinirleniyorum heves bırakmıyor insanda

Kızlar yardım edin bu pil demek degilmi bu saatten sonra neler yapıcam

Eklentiler

• 3FC600B1-C6F4-4C61-889E-AC8F0BE4805E.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 44
  • E2ACCE60-FCAB-47C8-8897-DF35E3EE975E.webp
    61,1 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar arkadaşın yardıma ihtiyacı var sizde yardımcı olun. Tecrübeli arkadaşlar

Bu gece dene canim
S sakyuz akşam saat 22 de test yap ona göre konuşalım
Tamam canım bu gece 23 te test yapacağım yine aynı koyulukta çıkarsa 00 deneme olacak canım yani 1.5 gün önce bırakmış olacağım . 2 gün olması için sabah yapmam lazımdı ama testin beklediğimden çok önce 3 gün önce pik e yaklaştı canım . Öğlende stresden olamadı (eşim dövecem artık ) . İnşallah yine stres olmazsa tabi akşam deneyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…