- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.761
Canım yani riskli biraz tabi keşke bu sabah da olsaymış deneme çok iyi olurmuşiwashereonce canın en son dün ilişki oldu eğer bu gün deneme olmazsa 7-8 Gece 00 ilişki 11. Gün sabah 11 de çatlama 2.5 günde bırakmış olacağım. Ama bugün deneme yaparsam 7-8-9 gece 00 ilişki 11. Gün saat 11 de çatlama 36 saat sonra çatlamış olacak riskli mi sence .
canım çok erken yumurtladım 3 gün önce dünkü testim de çok silikti birden koyulaştı bugün allahtan teste ve ilişkiye erken başlamışım ve allahtan dün gece korunmasız ilişki olmuş. Bugün öğlen denedik eşim stres oldu çok olamadı. Bu gece de denemeyi düşünüyorum 2.5 günde daha önce turmadı çünkü 1.5 günle bırakmış olacağım tabi eşim yine stres olamzsa zaten bu akşam stres olursa bebek defterini açılmamak üzere bırakacağım.Canım yani riskli biraz tabi keşke bu sabah da olsaymış deneme çok iyi olurmuş
Bence vazgeçme eşinin çok istekli olmaması daha iyi kız içinse egercanım çok erken yumurtladım 3 gün önce dünkü testim de çok silikti birden koyulaştı bugün allahtan teste ve ilişkiye erken başlamışım ve allahtan dün gece korunmasız ilişki olmuş. Bugün öğlen denedik eşim stres oldu çok olamadı. Bu gece de denemeyi düşünüyorum 2.5 günde daha önce turmadı çünkü 1.5 günle bırakmış olacağım tabi eşim yine stres olamzsa zaten bu akşam stres olursa bebek defterini açılmamak üzere bırakacağım.
Test yapacagin gunlerde karbonatli su icme idrari seyreltiyorİlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hep
Adamın üstüne çok gitmecanım çok erken yumurtladım 3 gün önce dünkü testim de çok silikti birden koyulaştı bugün allahtan teste ve ilişkiye erken başlamışım ve allahtan dün gece korunmasız ilişki olmuş. Bugün öğlen denedik eşim stres oldu çok olamadı. Bu gece de denemeyi düşünüyorum 2.5 günde daha önce turmadı çünkü 1.5 günle bırakmış olacağım tabi eşim yine stres olamzsa zaten bu akşam stres olursa bebek defterini açılmamak üzere bırakacağım.
Bence vazgeçme eşinin çok istekli olmaması daha iyi kız içinse eger
Adamın üstüne gitmiyorum ama normal zamanda sorun yok her dk isteyen adam tam olması gereken günde stres oluyır iki aydır böyle bende çok sinirleniyorum heves bırakmıyor insandaAdamın üstüne çok gitmebirkaç ay müsaade et olmadı
Bu gece dene canimElifAsel54 ve iwashereonce kızlar bugün 9. Gün testim tahminim yarın pik olur ertesi gün çatlar bu akşam deneme olsun diyorum ne dersiniz 7-8 de ilişki oldu
Kızlar arkadaşın yardıma ihtiyacı var sizde yardımcı olun. Tecrübeli arkadaşlarMerhaba arkadaşlar yıllardır takip ediyorum kısmet bugüneymiş.2 kızım var ve 3.erkek istiyoruz.bugun 13.günün ve yumurta 18 mm olmuş cuma akşam baktirip çatlama iğnesi vurduracağim.Diger kızımda yine iğneyle hamile kalmıştım galiba zamanlamayı beceremedim.Rabbim nasip eder bu sefer insallah
Canım testin pik olmuş sıkı takip yap 2 saate bir t ve c aynı koyulupa geldiğinde yani hafif açıldığında deneme olsunKızlar yardım edin bu pil demek degilmi bu saatten sonra neler yapıcam
Testlerini buraya at canım yine ona göre yönlendiririzKızlar yardım edin bu pil demek degilmi bu saatten sonra neler yapıcam
Bu gece dene canim
Tamam canım bu gece 23 te test yapacağım yine aynı koyulukta çıkarsa 00 deneme olacak canım yani 1.5 gün önce bırakmış olacağım . 2 gün olması için sabah yapmam lazımdı ama testin beklediğimden çok önce 3 gün önce pik e yaklaştı canım . Öğlende stresden olamadı (eşim dövecem artık
Tmm canım ama ben 14 ünde çatlar diye düşündüm 2 gün önce ilişki oldu bekleme süresi yeterlimi sizceCanım testin pik olmuş sıkı takip yap 2 saate bir t ve c aynı koyulupa geldiğinde yani hafif açıldığında deneme olsun
En sagliklisi 2 3 4 gunmus zaten, yeterli benceTmm canım ama ben 14 ünde çatlar diye düşündüm 2 gün önce ilişki oldu bekleme süresi yeterlimi sizce
Ozelden konusuyoruz cnm suanKızlar arkadaşın yardıma ihtiyacı var sizde yardımcı olun. Tecrübeli arkadaşlar
Kiz nerde kaldinBen mi
Daha girmedim doktorun yanına, çıkınca yazarım size
Tamam canım sağolun dua bekliyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bana bir erkek evlat versin inşallahEn sagliklisi 2 3 4 gunmus zaten, yeterli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?