- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.741
B bloddymary naptın cnm cinsiyet belli oldumu ins gonlundekidirta kendisisin hadi bakalım hayırlarla gel
Canım evet ilk ay 2.5 günde tutmadı , bu ay da 1.5 günde bıraksam diyorum sence risk olurmuBencede canim cunku erken birakinca tutmadi görduk yani
Canım her ay nor alıyorum hangi hangi saate pik olmuş hangi saatte çatlamış hangi günlee ilişkş oldu diye.Kızlar korkutuyosunuz beni saat falan veriyosunuz aştınız valla kendinizi kitap falan cıkar bence bu formdan
Canım silik olan dün koyu olan bugün ve yarın pik olacak çok yakın pikeSagol canım yani bir anda koyulaşmaya başlıyor ozaman günde iki yapayım ben en iyisi
Banada bi el atsana nolurrrCanım her ay nor alıyorum hangi hangi saate pik olmuş hangi saatte çatlamış hangi günlee ilişkş oldu diye.
Yaş kırk erkek bebek zormu sizce
Valla cnm Allah bilir ama ben olsa oyle yapardimCanım evet ilk ay 2.5 günde tutmadı , bu ay da 1.5 günde bıraksam diyorum sence risk olurmu
Valla benimde içimden bu gece denemek geliyor 7-8-9 üç gün üst üste ilişki ve 36 saat sonrası ile kız bebek olur diye hissediyorum.Valla cnm Allah bilir ama ben olsa oyle yapardim
Bende olacak diye hissediyorum vallaValla benimde içimden bu gece denemek geliyor 7-8-9 üç gün üst üste ilişki ve 36 saat sonrası ile kız bebek olur diye hissediyorum.
Niye zor olsun 42 yaşında arkadaşım oğlanı yeni doğurdu 3 4 sene uğraştılar kocası da 45 yaşında ve karı koca sigara içiyorlar birde yumurtlama TAkibi yaptırdıYaş kırk erkek bebek zormu sizce
Rabbim isteyen herkese versinNiye zor olsun 42 yaşında arkadaşım oğlanı yeni doğurdu 3 4 sene uğraştılar kocası da 45 yaşında ve karı koca sigara içiyorlar birde yumurtlama TAkibi yaptırdı
İnşallah yaaa valla deneyeceğim inşallah bu akşam tabi olabilirse (kocam stresten ya ereksiyon olamıyor iki aydır yada boşalamıyorBende olacak diye hissediyorum valla
Cocuk odakli yapmayin canim, olur insallahİnşallah yaaa valla deneyeceğim inşallah bu akşam tabi olabilirse (kocam stresten ya ereksiyon olamıyor iki aydır yada boşalamıyor)
Testleri nasil yapiyorsun, cok mu damlatiyorsun idrari 3 damla yeterli, fazla damlatinca bozuluyor testler
İnşallah kuzumCocuk odakli yapmayin canim, olur insallah
İlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hepCanım silik olan dün koyu olan bugün ve yarın pik olacak çok yakın pike
Canım testeb 2-3 saat önce sıvı alımını kesmen gerek sıvı testi etkiler bende o yüzden Sabah ilk uyandığımda ilk idrarı yaptıktan sonra hiç su içmeden 11 de yapıyorum testiİlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hep
Çok sağol canım galiba beni buraya allah gönderdi içime doğuyor sanki bu şekilde hamile kalıcam ve oğlum olacak rabbim banada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallahCanım testeb 2-3 saat önce sıvı alımını kesmen gerek sıvı testi etkiler bende o yüzden Sabah ilk uyandığımda ilk idrarı yaptıktan sonra hiç su içmeden 11 de yapıyorum testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?