Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Sagol canım yani bir anda koyulaşmaya başlıyor ozaman günde iki yapayım ben en iyisi
Canım silik olan dün koyu olan bugün ve yarın pik olacak çok yakın pike

Eklentiler

• F2A9CEFD-B455-4596-8898-AF0D79B626D4.webp
    19 KB · Görüntüleme: 35
  • 8F6AB8DE-5D01-4AA3-8888-27386B42391A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 38
Canım silik olan dün koyu olan bugün ve yarın pik olacak çok yakın pike
İlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hep

İlki gibi benimki daha demek var genede riske atmayıp günde iki yapayım ben birde bu günde 1 litre Karbonat lı su içiyorum ondan dolayı test yanlış çıkmaz degilmi az su ile yapın demişsiniz hep
Canım testeb 2-3 saat önce sıvı alımını kesmen gerek sıvı testi etkiler bende o yüzden Sabah ilk uyandığımda ilk idrarı yaptıktan sonra hiç su içmeden 11 de yapıyorum testi

Kızlar bu ilaçları eşime hızlı hareketlisi çoğaldın diye doktor yazmıştı ama ben hsmile kalamadım isteyen alabilir çok iyi demişti doktorum bu ilaçlar için

Eklentiler

• D88E77D8-22CD-43D0-B927-8EB256AC776E.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 52
Canım testeb 2-3 saat önce sıvı alımını kesmen gerek sıvı testi etkiler bende o yüzden Sabah ilk uyandığımda ilk idrarı yaptıktan sonra hiç su içmeden 11 de yapıyorum testi
Çok sağol canım galiba beni buraya allah gönderdi içime doğuyor sanki bu şekilde hamile kalıcam ve oğlum olacak rabbim banada tüm isteyenlerede nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…