- 24 Ağustos 2015
- 1.975
- 3.866
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.781
İnşallah gönlünüzdeki hayırlısıyla olsunTamam canım sağolun dua bekliyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bana bir erkek evlat versin inşallah
Yeterli canım iki günTmm canım ama ben 14 ünde çatlar diye düşündüm 2 gün önce ilişki oldu bekleme süresi yeterlimi sizce
Tamam canım sağolun dua bekliyorum kızlar rabbim hayırlısıyla bana bir erkek evlat versin inşallah
Aynen bu arkadaş yazmadi bende ona bakmaya girdimKiz nerde kaldin
InsAllah gonlundekini duymussundur
GalibaAynen bu arkadaş yazmadi bende ona bakmaya girdim
Heralde heyacandan unuttu
Eşinin isteksiz olması ve tam izhal olamaması daha iyi kız için pes etmek yok yola devamevet kız için canım
Adamın üstüne gitmiyorum ama normal zamanda sorun yok her dk isteyen adam tam olması gereken günde stres oluyır iki aydır böyle bende çok sinirleniyorum heves bırakmıyor insanda
İnşallah canım artık olsun valla beklemek çok sıkıcı en hayırlı zamanda gelsin kızçemEşinin isteksiz olması ve tam izhal olamaması daha iyi kız için pes etmek yok yola devam
Bu arada bu test hangi markanın cnm bu testi beğendimKızlar yardım edin bu pil demek degilmi bu saatten sonra neler yapıcam
Amin canım inşallahİnşallah canım artık olsun valla beklemek çok sıkıcı en hayırlı zamanda gelsin kızçem
Bu arada bu test hangi markanın cnm bu testi beğendim
Hayirlisiyla kucagina al insAllah saglikla dogsun insAllahİyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri ❤
Rabbim en hayırlısını bilir ben çok sevindim
Kızlar birinci testim saat 8 ikinci 10 buçuk galiba yarın çatlar degilmi gece yapmaya devam edeyimmi yarın sabahmı yapayım
Canım gece 2-3 saate bir yapmaya devam et her test sonrası yarım bardak su iç sadeceKızlar birinci testim saat 8 ikinci 10 buçuk galiba yarın çatlar degilmi gece yapmaya devam edeyimmi yarın sabahmı yapayım
Tamam canım t çizgisinde yani açılma başladığı zaman hemen olmalı ilişkiCanım gece 2-3 saate bir yapmaya devam et her test sonrası yarım bardak su iç sadece
Allahu Alem canım Hayırlı evlat olsun sağlıkla gelsin inşallah Rabbim size bağışlasınİyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri
Canım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın.canım deneme nasıl olmuştı benim iki oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum ovulasyon testi kullanmışmıydın.İyi akşamlar kızlar giremedim sonradan kusura bakmayın
Kızımız oluyormuş teyzeleri
Canım burada yazılan beslenme ile ilgili konulara dikkat ettik hem eşim hem ben. İlişki de testte açılmayı ilk görüşümden 3 saat sonra oldu. Tek ilişkiydiCanım hayırlı olsun sağlıkla gelsin kızın.canım deneme nasıl olmuştı benim iki oğlum var bir kızım olmasını çok istiyorum ovulasyon testi kullanmışmıydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?