- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.001
Canım doktorum talep ediyor o talep etmezse sigorta karşılamıyor zaten. Pahalı bi test eğer doktor talep etmezse ben yaptırmamiwashereonce canım harmony testi doktorun mu talep ediyor sen mi istiyorsub
Kaydettim canım önceden takipteyim her mesajıBu sayfa canım
Bende duydum bunuKızlar boyle bisey gördüm bi dr. Yazmis sizce erkek bebek icin boyle denenmesi riskli olur mu 3 saat icinde girilen ikinci ilişkideki spermler daha hizli yüzermis acaba x ler mi y ler mi olur o zaman da
[/QUOTE]canım birşeyler sorucam bu tek ilişki benim kafamı karıştırdı sende 36 saat sonra tekrar ilişki olmuş sencede ovulasyon çif çizgiden sonra yumurta hemen hazır olmazsa o arada erkekler yaşamazsa kız olma ihtimali yüksek olmazmı iki kez ilişkiye giren varmı başka burda eski planlar yardımcı olun lütfen
Aynen türkiyede genelde doktorlar ikili test yapıyor. Neyse bir kere daha gidince kesinleşir cinsiyet
Aynn canlar inşnalh gidince kesinleşirCanım doktorum talep ediyor o talep etmezse sigorta karşılamıyor zaten. Pahalı bi test eğer doktor talep etmezse ben yaptırmam
Yani benim zamanlamam doğru degilmi canım ikinciye gerek yok ozamanBen ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım
Yani benim zamanlamam doğru degilmi canım ikinciye gerek yok ozamanBen ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım
Genelde hep tek ilişkiyle oğlu olan dha çok canım benim araştırdıgım kadarıyla. Ben burdaki topigi bilmeden yaptım tamamen kendi yöntemimi denedim. Bir arkadaşta aynısını yaptı onunda oglu var ama biraz riskli oluyor bildigim kadarıylaYani benim zamanlamam doğru degilmi canım ikinciye gerek yok ozaman
Hayır dün öğleden sonra pik başladı sabah 6 da silikleşti tek ilişki oldu bugün sabah 6 buçuktaGenelde hep tek ilişkiyle oğlu olan dha çok canım benim araştırdıgım kadarıyla. Ben burdaki topigi bilmeden yaptım tamamen kendi yöntemimi denedim. Bir arkadaşta aynısını yaptı onunda oglu var ama biraz riskli oluyor bildigim kadarıyla
sen 4 gece üst üste değerlendirdin demi canım?
Ben de öğretmenim ne çok öğretmen arkadaş varmış meğer burdaBen de öğretmenim maşallah Allah bağışlasın benim de 3prensesiö var. Bir deli cesareti geldi bakalım ne olur bilemiyorum
Merhabalar canım ne öğretmenisin kaç kuzun varBen de öğretmenim ne çok öğretmen arkadaş varmış meğer burda
Merhabalar Türkçe öğretmeniyim. Bir tane kızım varMerhabalar canım ne öğretmenisin kaç kuzun var
Amin inşallah canım hepimize nasip olsunHerkesin gönlündeki olsunDualarımdasınız kızlar Banada nasip olsun sizlerede inşAllah
Silikleşme olunca hemen ilişki öneriliyor canım mümkünse bir gün sonra yaparsan kız ihtimali yüksekKızlar pik gördükten ve silikleşmeye başlayınca ilişki olmuyomu yoksa bir günmü beklemek gerekiyo yanlışmı anladım ben
Zamanlaman mükemmel canımHayır dün öğleden sonra pik başladı sabah 6 da silikleşti tek ilişki oldu bugün sabah 6 buçukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?