Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar boyle bisey gördüm bi dr. Yazmis sizce erkek bebek icin boyle denenmesi riskli olur mu 3 saat icinde girilen ikinci ilişkideki spermler daha hizli yüzermis acaba x ler mi y ler mi olur o zaman da

Eklentiler

• Screenshot_20200529-175029.webp
    44 KB · Görüntüleme: 84
canım birşeyler sorucam bu tek ilişki benim kafamı karıştırdı sende 36 saat sonra tekrar ilişki olmuş sencede ovulasyon çif çizgiden sonra yumurta hemen hazır olmazsa o arada erkekler yaşamazsa kız olma ihtimali yüksek olmazmı iki kez ilişkiye giren varmı başka burda eski planlar yardımcı olun lütfen[/QUOTE]

[/QUOTE]
Ben ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım

[/QUOTE]
Benim rahatlamam lazım galiba çok tedirginim

Yani benim zamanlamam doğru degilmi canım ikinciye gerek yok ozaman
[/QUOTE]
Genelde hep tek ilişkiyle oğlu olan dha çok canım benim araştırdıgım kadarıyla. Ben burdaki topigi bilmeden yaptım tamamen kendi yöntemimi denedim. Bir arkadaşta aynısını yaptı onunda oglu var ama biraz riskli oluyor bildigim kadarıyla

[/QUOTE]
Bence gerek yok canım bir kaç ay böyle dene olmazsa iki ilişki denersin . Sizinki kolay ya silinince deneniyor. Kız bebek için müneccim gibi tahmin yapıp 2 önce ilişkiyi kes. Ve ya tutarsa sperm kalifeli olacak 2-3 gün dayanacak.

Genelde hep tek ilişkiyle oğlu olan dha çok canım benim araştırdıgım kadarıyla. Ben burdaki topigi bilmeden yaptım tamamen kendi yöntemimi denedim. Bir arkadaşta aynısını yaptı onunda oglu var ama biraz riskli oluyor bildigim kadarıyla
sen 4 gece üst üste değerlendirdin demi canım?

Hayır dün öğleden sonra pik başladı sabah 6 da silikleşti tek ilişki oldu bugün sabah 6 buçukta

Herkesin gönlündeki olsun Dualarımdasınız kızlar Banada nasip olsun sizlerede inşAllah
Amin inşallah canım hepimize nasip olsun
Kızlar pik gördükten ve silikleşmeye başlayınca ilişki olmuyomu yoksa bir günmü beklemek gerekiyo yanlışmı anladım ben
Silikleşme olunca hemen ilişki öneriliyor canım mümkünse bir gün sonra yaparsan kız ihtimali yüksek
Hayır dün öğleden sonra pik başladı sabah 6 da silikleşti tek ilişki oldu bugün sabah 6 buçukta
Zamanlaman mükemmel canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…