- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.041
galiba en iyisi doktor kontrolü birdahaki ay hamile kalmazsam kesinlikle kalkışmam buna ben beceremedim galibaSanki yeni pik yapmış gibi istersen farklı iki markanın testini aynı anda kullan birininkini diğeriyle teğet edersin böylece
Ben sanmıyorum bazıları sağdan kız oluyor bazılarının erkek. Ama geçen şöyle bişi duydum. Bizim ailede biri ilk bebeğine doğum yaparken sağ yumurtalığı hep kistmiş doğumla beraber sağ yumurtalığını da almışlar ilk bebeğide kız bu arada. O sağ yumurtalığı alındıktan sonra peşpeşe 6 erkek doğurmuşBenimde sorum sole olcak hanimlar peki bebegin cinsiyeti hangi yumrutanin yumurtladiginada bagli oluyomu acaba
Alla alla farkliymis ozamn benim bebisde sagdan olusmus galiba kiz olcakBen sanmıyorum bazıları sağdan kız oluyor bazılarının erkek. Ama geçen şöyle bişi duydum. Bizim ailede biri ilk bebeğine doğum yaparken sağ yumurtalığı hep kistmiş doğumla beraber sağ yumurtalığını da almışlar ilk bebeğide kız bu arada. O sağ yumurtalığı alındıktan sonra peşpeşe 6 erkek doğurmuşhiç kızı olmamış ilki dışında
Ya herkeste farklı bence bilmiyorum ilgisi varmı yokmu ama sağdan erkek olan çoookkkkAlla alla farkliymis ozamn benim bebisde sagdan olusmus galiba kiz olcak
Artik bakalim hayirlisi ozamn doktor sagdan yumurtlamisiniz dedide ondan aklima takildi ama bide sole bise var benim keseyi gorduler ve yumurtalik hala bole catlicak halde cok buyukce duruyodu nirmalmi sizce bitane daha gebelik olmasin sonraYa herkeste farklı bence bilmiyorum ilgisi varmı yokmu ama sağdan erkek olan çoookkkk
Hamile misn şimdi. He olur hamileyken hamile kalmak milyonda birArtik bakalim hayirlisi ozamn doktor sagdan yumurtlamisiniz dedide ondan aklima takildi ama bide sole bise var benim keseyi gorduler ve yumurtalik hala bole catlicak halde cok buyukce duruyodu nirmalmi sizce bitane daha gebelik olmasin sonra
Hamile misn şimdi. He olur hamileyken hamile kalmak milyonda bir
Kaç ay önce görmüştüm haberlerde kadın 2 aylık hamileyken tekrar hamile kalmş biri 9 aylık biri 7 aylık doğmuştu. Ay nasıl bi mucizehamileyim ama keseyi gorunce doktor bana sag yumurtaligimi gosterdi bak dedi asiri sekilde sismis ve sanki catlicak gibiydi aklima takildi bidahami yumurtlicam ben diye annem hep dua etti sabah aksam allahim sana ikiz bebek versin diye duasi kabul olurda sonra
Aman bacim seninda agzindan yel alsin herkez zaten senin ikizin olsun diye dua ediyoz diyolar olurmu olur ne olursa zaten benim basimda bitiyo en iyisimi ben bitane var diyim bebis fazla takmim kafamaKaç ay önce görmüştüm haberlerde kadın 2 aylık hamileyken tekrar hamile kalmş biri 9 aylık biri 7 aylık doğmuştu. Ay nasıl bi mucize
İhtimal var ama çokk zorAman bacim seninda agzindan yel alsin herkez zaten senin ikizin olsun diye dua ediyoz diyolar olurmu olur ne olursa zaten benim basimda bitiyo en iyisimi ben bitane var diyim bebis fazla takmim kafama
Ayy yok olmaz o bende o ihtimal beni bulmaz sadece yumurtalik yumurtlamisdir biraz daha bole kalim dedi demek sonra normale donerim dedi demekkiİhtimal var ama çokk zorhayırlısı olsun
OlabilirAyy yok olmaz o bende o ihtimal beni bulmaz sadece yumurtalik yumurtlamisdir biraz daha bole kalim dedi demek sonra normale donerim dedi demekki
Canım burdada acillik olan çok olmuş zehirlenmisler demekki karaciğer toksit biriktirdi ilaçta kullanan varsa vücutta tutuyor olabilir buda fazla ilaç kullanılmış gibi zehirlenmeye yol açıyorKızlar biraz önce birgebeningünlüğü sayfasında açıklama yaptıkar çakşır suyu kullanan bir çok kişinin karaciğee enzimleri aşırı yükselmiş ve hastanelik olmuşlar aman ha kullanmayın
Sizin bebisin cinsiyeti belliolmusmuyduCnm normalde ilişkiden sontaki test hep koyu çıkar benimde dahil En azından benim gördüğüm çoğu kişide öyle oldu. Sen bi test daha yap emin ol silinmiştr
Yok benim daha yeniSizin bebisin cinsiyeti belliolmusmuydu
Ben de öğretmenimBen de öğretmenim ne çok öğretmen arkadaş varmış meğer burda
Aynen öyle olmuşBen de öğretmenimtatil olunca bebek araştırmaya başladık sanırım size erkek bana kız bebişler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?