Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ben ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım
Kiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodum
[/QUOTE]
Canım iki oğlum var zaten. İkinci oğlum ovulasyon ile oldu hem pikken hem silikleşince iki denemem oldu ve sık ilişki ile oğlum oldu. Şimdi 3. Çocuk için kız için deneme yapıyorum.

Bende ögretmenim..ogrencilerimi ozledimm..yogun calisma temposundan sonra evde rahatlayinca bebek dusunur olduk..lgs ogrencilerime kötü oldu bu tatil.bazilarinin ders calisma ortami yoktu okulda kurslarla iyi calisiyorlardi.onlar icin cok uzuluyorum

Kiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodum
Canım iki oğlum var zaten. İkinci oğlum ovulasyon ile oldu hem pikken hem silikleşince iki denemem oldu ve sık ilişki ile oğlum oldu. Şimdi 3. Çocuk için kız için deneme yapıyorum.
[/QUOTE]
Senimi etiket yapmışım kiz yanlışlik olmus

Hayır canım benim tam yumurtlama günü ve diger gün oldu iki gün sadece

Ya kızlar bir şey soracağım kafam karıştı. Süt ürünlerini biz yemiyoruz da eşimiz de yemiyor değil.mi. bir de keçiboynuzu pekmezi mi özümü yemesi gerekiyor eşlerin.

Ya kızlar bir şey soracağım kafam karıştı. Süt ürünlerini biz yemiyoruz da eşimiz de yemiyor değil.mi. bir de keçiboynuzu pekmezi mi özümü yemesi gerekiyor eşlerin.
Eşin yese bişi olmaz önemli olan senin yememen. Ben keçi boynuzu özü kullandım farketmez yinede

Kız istiyordum ama o zaman bu yöntemlerden haberim yoktu. Oğluma zaman geçmeden kardeş olsun diye pik Den bir gün öncesi pikken Ve silinince Denedim .
Canım ben şimdi tekrar test yaptım tekrar koyulaşmış t çizgisi yanlışmı yaptım ilişki için erkenmi davrandım acaba üstteki ilişki olmandan 10 dakika önceki test iyice silikleşmişti ben karar verene kadar koyu olanı biraz önce yaptım 22 de

Eklentiler

• ED69B6E7-226A-46B6-8DA9-730EDC2409E9.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 58
Cnm normalde ilişkiden sontaki test hep koyu çıkar benimde dahil En azından benim gördüğüm çoğu kişide öyle oldu. Sen bi test daha yap emin ol silinmiştr

İlişki sabah yedide oldu canım ben bir bakıym iyice silinmişmi dedim ama daha koyulaşmış kısmet artık ne diyelim
Anladım cnm bol bol dua et elden başka bişi gelmez. S sakyuz de pikten önce deneme yapmış yanılmazsam ama erkek ümit var inşallah

Sanki yeni pik yapmış gibi istersen farklı iki markanın testini aynı anda kullan birininkini diğeriyle teğet edersin böylece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…