- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.021
Kiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodumBen ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım
erkekKiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodum
Kiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodumBen ikinci oğlumda hep pikken hemde silikleştiğinde iki ilişki olmuştu canım
Canım iki oğlum var zaten. İkinci oğlum ovulasyon ile oldu hem pikken hem silikleşince iki denemem oldu ve sık ilişki ile oğlum oldu. Şimdi 3. Çocuk için kız için deneme yapıyorum.Kiz icinmi deneme yapiyosun sen ben erkke biliyodum
Senimi etiket yapmışım kiz yanlışlik olmusCanım iki oğlum var zaten. İkinci oğlum ovulasyon ile oldu hem pikken hem silikleşince iki denemem oldu ve sık ilişki ile oğlum oldu. Şimdi 3. Çocuk için kız için deneme yapıyorum.
İnşallah canım sen ikinci oğlunda neden pikken yaptın kızmı istiyordun erkekmiAmin inşallah canım hepimize nasip olsun
Silikleşme olunca hemen ilişki öneriliyor canım mümkünse bir gün sonra yaparsan kız ihtimali yüksek
Zamanlaman mükemmel canım
Kız istiyordum ama o zaman bu yöntemlerden haberim yoktu. Oğluma zaman geçmeden kardeş olsun diye pik Den bir gün öncesi pikken Ve silinince Denedim .İnşallah canım sen ikinci oğlunda neden pikken yaptın kızmı istiyordun erkekmi
Hayır canım benim tam yumurtlama günü ve diger gün oldu iki gün sadeceGenelde hep tek ilişkiyle oğlu olan dha çok canım benim araştırdıgım kadarıyla. Ben burdaki topigi bilmeden yaptım tamamen kendi yöntemimi denedim. Bir arkadaşta aynısını yaptı onunda oglu var ama biraz riskli oluyor bildigim kadarıyla
sen 4 gece üst üste değerlendirdin demi canım?
Evet kuzuSenimi etiket yapmışım kiz yanlışlik olmus
2.kızımda ikilisi bozuk çıkmıştı yaş itibariyle risk oluşunca yatırmıştım 2 yıl önce bir buçuk milyardı ve cinsiyette çalışmışlardıMuhtemelen değildir canım türkiyede sadece bebekte bir risk görünce yapıyorlar. Ama burda çok yaygın
Eşin yese bişi olmaz önemli olan senin yememen. Ben keçi boynuzu özü kullandım farketmez yinedeYa kızlar bir şey soracağım kafam karıştı. Süt ürünlerini biz yemiyoruz da eşimiz de yemiyor değil.mi. bir de keçiboynuzu pekmezi mi özümü yemesi gerekiyor eşlerin.
Canım ben şimdi tekrar test yaptım tekrar koyulaşmış t çizgisi yanlışmı yaptım ilişki için erkenmi davrandım acabaKız istiyordum ama o zaman bu yöntemlerden haberim yoktu. Oğluma zaman geçmeden kardeş olsun diye pik Den bir gün öncesi pikken Ve silinince Denedim .
Canım ben şimdi tekrar test yaptım tekrar koyulaşmış t çizgisi yanlışmı yaptım ilişki için erkenmi davrandım acabaüstteki ilişki olmandan 10 dakika önceki test iyice silikleşmişti ben karar verene kadar koyu olanı biraz önce yaptım 22 de
İlişki sabah yedide oldu canım ben bir bakıym iyice silinmişmi dedim ama daha koyulaşmış kısmet artık ne diyelimCnm normalde ilişkiden sontaki test hep koyu çıkar benimde dahil En azından benim gördüğüm çoğu kişide öyle oldu. Sen bi test daha yap emin ol silinmiştr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?