Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Ultra pik canim MAŞALLAH piklerin uzun suruyo havuç ye çatlasin
Sorma sabahtan beri yapmadığım kalmadı valla şimdide pişman oldun dün gece denesemiydim diye muhtemelen yarın sabah çat olur 1.5 gün olurdu bari offd 2.5 gün olmuş olacak ilk ay öyle tutmadı inşallah bu ay tutar . Sıcak banyo yaptım kasıklara sıcak su tuttum havul yedim Bakalım.

Ben şimdi sonradan zor olmasın diye yeme tarzımı yavaş yavaş değiştirdim hem kilo vermiş olacağım seneye deneme olacak ama üç ay diyet yaparken zor olmasın diye suyumu vs alkali yapıp içiyorum

Yeşillik bol sebze mi tüketmem gerekiyor tam tersini okumuştum sanki başka yerde canım
Rahim ortamı alkali olmalı tezine uyacaksan evet ama protein erkek bebek yapıyor diyen de var bu konuda ben de kararsızım ama bildiğim şey erkek spermi asitli ortamda ölüyor kız spermi ise aside oldukça dayanıklı biraz araştırınca süt ürünleri vs de asidik gidalar olduğunu öğrendim erkek diyetinde süt ve süt ürünleri kesiliyor zaten.Ben de bu sorunun cevabını netleştirmek için cevabınızı bekliyorum arkadaşlar

Ben kendimden örnek vereyim yeme tarzım çok kahve çikolata tavuk et ağırlıklı özelikle kızıma hamile kaldığım sene işyerinde çıkan sağlıksız nuggetlari yiyip bol kahve içiyorduk okul ortamında.Ve zaten bulantım da çok ölüyor hamilelikte kızda bulantı olur erkekte çok olmaz tezi de doğrulanmış oluyor.Gorumcem de tam tersi 3 ay önce siyah çay kahve ve ağır yemekleri kesti sürekli balık yeşillik yeşil çay meyve suyu meyve yedi yani o sağlık için yaptı tabi ama bir oğlu var

Kuzum öğretmen misin sen de

Dün ilk testini gördüğümde içimden geçeni yazmıştım ama aksi bisy olur "sen yaptın" zan altına kalmak istemeyip 2 mesaji attım bundada vardır bir hayr ama senin pikler uzun suruyo ona göre hareket et az çok artık biliyosun kendini

O zaman bayanlar bol sebze yeşillik yeşil çay vb. Yiyecek erkekler protein ağırlıklı beslenerek diyebiliriz.

2.5 gun çok iyi canim bu arada geç olsun güç olmasın

Bir de saka su önermişler ama burada saka su satan bir yer yok başka hangi suyu tavsiye edersiniz. Bir de hem eşim hem ben içeceğiz değil mi bu sudan

Yani sen olsan nasıl yapardın canım pik ten sonra 1.5 gün utra pikten sonra 1 gün sürüyor çatlaması ne zaman deneme yapmanı tavsiye ederdin

Kaçlı ovulasyon siparişi vereyim canlar.

Canım bencede laboquick ve innovita yeşil çok iyi . Ben genelde 35li veriyorum bana 2-3 ay gdidiyor ama benim döngüm 28 gün hatta bu ay döngüm 25 gün olacak erken yumurtladım. İstersen 50 lilk olanlardan al uzun süre dayanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…