- 3 Mayıs 2020
- 915
- 1.083
- 63
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #90.981
İsteten de Allah verecek demek ki olur inşallah canım seni anlıyorum öğretmenlik yapacaksan 3.bile zorBen de öğretmenim maşallah Allah bağışlasın benim de 3prensesiö var. Bir deli cesareti geldi bakalım ne olur bilemiyorum
Bu güzel bir sayfa ekran yakalama yap istersenRahim ortamı alkali olmalı tezine uyacaksan evet ama protein erkek bebek yapıyor diyen de var bu konuda ben de kararsızım ama bildiğim şey erkek spermi asitli ortamda ölüyor kız spermi ise aside oldukça dayanıklı biraz araştırınca süt ürünleri vs de asidik gidalar olduğunu öğrendim erkek diyetinde süt ve süt ürünleri kesiliyor zaten.Ben de bu sorunun cevabını netleştirmek için cevabınızı bekliyorum arkadaşlar
Bu güzel bir sayfa ekran yakalama yap istersen
Bu sayfa canımRahim ortamı alkali olmalı tezine uyacaksan evet ama protein erkek bebek yapıyor diyen de var bu konuda ben de kararsızım ama bildiğim şey erkek spermi asitli ortamda ölüyor kız spermi ise aside oldukça dayanıklı biraz araştırınca süt ürünleri vs de asidik gidalar olduğunu öğrendim erkek diyetinde süt ve süt ürünleri kesiliyor zaten.Ben de bu sorunun cevabını netleştirmek için cevabınızı bekliyorum arkadaşlar
Ben ideal kullanıyordum ph seviyesi 8 in üzerindeBir de saka su önermişler ama burada saka su satan bir yer yok başka hangi suyu tavsiye edersiniz. Bir de hem eşim hem ben içeceğiz değil mi bu sudan
50 li olani 74 tl ye sipariş verdimKaçlı ovulasyon siparişi vereyim canlar.
8in üzerinde mi olması gerekiyorBen ideal kullanıyordum ph seviyesi 8 in üzerinde
Canım kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar o sırada annenin kanında y kromozomu var mı diye de bakılıyor çünkü 8. Haftadan itibaren bebeğin dna sından bir miktar annenin kanına geçiyor ve normalde bi kadının kanında y kromozomu olmaz ya eğer bulurlarsa bebek erkek, bulamazlarsa kız diyorlar. Türkiyede çok nadiren yapılıyor burda da bazı doktorlar rutin olarak yapıyorBende bir kan verdim ama genetik hastalıklar için falan mış zeka testi mi ne canım o mu yoksa bahsettigin test
Canım yapma bence birşey zamanlaman iyiiwashereonce ElifAsel54 @2kiz1anne kızlar sabah 11 testin ultra pik normalde yarın sabah çatşamış olur bugün çatlasın ye süt maydanoz buharı yapsam belime yakı yapıştırsam olurmu
Canım bak 1 buçuk gün çok riskli ben diyorum ya yabancı sitelerde erkek spermi 36 saate kadar yaşıyor diye konuşuyorlar ve o şekilde oğlu olanlar var.Yani sen olsan nasıl yapardın canım pik ten sonra 1.5 gün utra pikten sonra 1 gün sürüyor çatlaması ne zaman deneme yapmanı tavsiye ederdin
2.5 gun ara yeterli olmuyosa 2 güne indirirdim son ilişki iki kez olurdu canimYani sen olsan nasıl yapardın canım pik ten sonra 1.5 gün utra pikten sonra 1 gün sürüyor çatlaması ne zaman deneme yapmanı tavsiye ederdin
Şimdilik 50 lik verKaçlı ovulasyon siparişi vereyim canlar.
Tamam canım 1.5 gün risk haklısın. Dün sabah olamadı çünkü bu kadar erken yumurtlayacağımı hiç tahmin edemezdim inan. Öğlende malesef olamadı .hep aksi gibi sabahları ultra pik olup sabahları çatlıyor. İşte önceden bilebilsem kaçıncı gün pik oöacak her ay farklı oldu.Canım bak 1 buçuk gün çok riskli ben diyorum ya yabancı sitelerde erkek spermi 36 saate kadar yaşıyor diye konuşuyorlar ve o şekilde oğlu olanlar var.
en iyisi 2günden az olmaması bence dün akşam ilişki olmadığı iyi olmuş. Dün de dediğim gibi sabahtan olsa iyi olurmuş ama. Öğlen oldu dedi inşaAllah azdan çoktan bir sperm girişi olmuştur vücuduna. Ama bence pişman olma çok risk olurdu öbür türlü.
Tamam canın inşallah tutar bu ay tutmazsa önümüzdeki ay 2 günw indirmeyi başarabilirsem öyle olsun.2.5 gun ara yeterli olmuyosa 2 güne indirirdim son ilişki iki kez olurdu canim
Hmmm bakalım aynı şey mi sonuçlarım çıktı zatenCanım kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar o sırada annenin kanında y kromozomu var mı diye de bakılıyor çünkü 8. Haftadan itibaren bebeğin dna sından bir miktar annenin kanına geçiyor ve normalde bi kadının kanında y kromozomu olmaz ya eğer bulurlarsa bebek erkek, bulamazlarsa kız diyorlar. Türkiyede çok nadiren yapılıyor burda da bazı doktorlar rutin olarak yapıyor ☺
Ne kadar yüksek derecede alkali olursa o kadar iyi olur y spremi için bu bir gerçek yani8in üzerinde mi olması gerekiyor
Yüksek bir ücret ödedin mi o test için. Çünkü türkiyede 3500 civarı sanırım. Senin yaptigin hepimizin yaptığı ikili test sanırım.Hmmm bakalım aynı şey mi sonuçlarım çıktı zaten
Yok hayır galiba benimki ikili test şimdi baktım. Canım benimYüksek bir ücret ödedin mi o test için. Çünkü türkiyede 3500 civarı sanırım. Senin yaptigin hepimizin yaptığı ikili test sanırım.
Aynen türkiyede genelde doktorlar ikili test yapıyor. Neyse bir kere daha gidince kesinleşir cinsiyetYok hayır galiba benimki ikili test şimdi baktım. Canım benim
Muhtemelen değildir canım türkiyede sadece bebekte bir risk görünce yapıyorlar. Ama burda çok yaygınHmmm bakalım aynı şey mi sonuçlarım çıktı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?