Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bu güzel bir sayfa ekran yakalama yap istersen

Bu güzel bir sayfa ekran yakalama yap istersen
Bu sayfa canım

Eklentiler

• 170D7395-CE9D-4905-AD3E-07FA955AA20D.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 50
Bende bir kan verdim ama genetik hastalıklar için falan mış zeka testi mi ne canım o mu yoksa bahsettigin test
Canım kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar o sırada annenin kanında y kromozomu var mı diye de bakılıyor çünkü 8. Haftadan itibaren bebeğin dna sından bir miktar annenin kanına geçiyor ve normalde bi kadının kanında y kromozomu olmaz ya eğer bulurlarsa bebek erkek, bulamazlarsa kız diyorlar. Türkiyede çok nadiren yapılıyor burda da bazı doktorlar rutin olarak yapıyor

Yani sen olsan nasıl yapardın canım pik ten sonra 1.5 gün utra pikten sonra 1 gün sürüyor çatlaması ne zaman deneme yapmanı tavsiye ederdin
Canım bak 1 buçuk gün çok riskli ben diyorum ya yabancı sitelerde erkek spermi 36 saate kadar yaşıyor diye konuşuyorlar ve o şekilde oğlu olanlar var.
en iyisi 2günden az olmaması bence dün akşam ilişki olmadığı iyi olmuş. Dün de dediğim gibi sabahtan olsa iyi olurmuş ama. Öğlen oldu dedi inşaAllah azdan çoktan bir sperm girişi olmuştur vücuduna. Ama bence pişman olma çok risk olurdu öbür türlü.

Tamam canım 1.5 gün risk haklısın. Dün sabah olamadı çünkü bu kadar erken yumurtlayacağımı hiç tahmin edemezdim inan. Öğlende malesef olamadı .hep aksi gibi sabahları ultra pik olup sabahları çatlıyor. İşte önceden bilebilsem kaçıncı gün pik oöacak her ay farklı oldu.
2.5 gun ara yeterli olmuyosa 2 güne indirirdim son ilişki iki kez olurdu canim
Tamam canın inşallah tutar bu ay tutmazsa önümüzdeki ay 2 günw indirmeyi başarabilirsem öyle olsun.

Hmmm bakalım aynı şey mi sonuçlarım çıktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…