- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.061
önemli değil canımEvet kuzu
Kusura bakma canım
Canım evet testin tekrar koyulaşmış . Ame benim ikinci oğlum pikten bir gün önce, pik günü ve silinince oldu . Allah yeterki ol Deİlişki sabah yedide oldu canım ben bir bakıym iyice silinmişmi dedim ama daha koyulaşmış kısmet artık ne diyelim
Canım burdada acillik olan çok olmuş zehirlenmisler demekki karaciğer toksit biriktirdi ilaçta kullanan varsa vücutta tutuyor olabilir buda fazla ilaç kullanılmış gibi zehirlenmeye yol açıyor
En iyisi hayıt tohumu suyu ve soğan kürü ben gerisini bilmem valla çok dikkatli kullanmak lazım bu tür bitkileriönemli değil canım
Canım evet testin tekrar koyulaşmış . Ame benim ikinci oğlum pikten bir gün önce, pik günü ve silinince oldu . Allah yeterki ol De
Evet ya çok kişi hastanelik olmuş. Valla kullanmamak lazım.
Ahh canim hayirlisi olsun insallah.. bende senin gibi dusunuyodum kendimi hep erkege alistirdim sonra kiz oldugunu duyunca üzüldüm ama bu kizima hamile kalmak icin baya ugrastigim geldi aklima kendime cok kizdim. Ama kiz cocugu nimet masallalh bal bal ya erkrk olsaydi bu kadar sevebilir miydim bilmiyodum... rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah isteyen herkese evlat sevgisini tattirsin cok guzel essiz bi duygu çünküBiz hep eşimle tek çocuk istiyorduk başta aslında. O yüzden olursa erkek olsun istedik ama ilk çocuk olduğu için o kadar da önemli değildisonradan fikrimiz de değişti zaten iki çocuğa sıcak bakmaya başladık :) ben şu an erkeğe hamile olsam ikincisinde de kız olsun diye uğraşır isterdim, sırası değişmiş oldu o yüzden hiç fark etmiyor şu anda
Saraçoğlu hiç onu önerdiğini görmedim test edilmemiş anelizi yapılmamış şeylerden korkarım ben ya birde canım senin bana anlattığım egzama için diyet vardı ya onl ilgili birşey buldum en fazla bir yıl içinde iyileşip normal yeme içmeye dönülebiliyormuş yüksek probiyotik ile birde şeker ve bazı gıdaları keserek alerjiye kaşı tıya histamin denen aminoasit in vücutta artmasından oluyormuş ama daha yapamadm yememeye çalışıyorum am ısrarla kek tatlı hamur işi yediriyorlar zorlamayla gelse sinirlenme bende gecesinde kaşınmaya başlıyorum sokağa çıkma yasağı bana iyi gelmişti yaönemli değil canım
Canım evet testin tekrar koyulaşmış . Ame benim ikinci oğlum pikten bir gün önce, pik günü ve silinince oldu . Allah yeterki ol De
Evet ya çok kişi hastanelik olmuş. Valla kullanmamak lazım.
Bende sizdenimBen de öğretmenim maşallah Allah bağışlasın benim de 3prensesiö var. Bir deli cesareti geldi bakalım ne olur bilemiyorum
Evet canım allerjik hastalıkları temelinde histamin artışı var. Ben doktora ilk gittiğimde bir ay histaminden zayıf bir beslenme planı çıkarıldı ve eliminasyon diyeti yaptım.kaşınmam zaten direkt vücudunun verdiği tepki canım zaten şekeri gluteni hayatından çıkarınca 3 haftada inanılmaz bir rahatlama ve gerileme oluyor hastalıkta.Saraçoğlu hiç onu önerdiğini görmedim test edilmemiş anelizi yapılmamış şeylerden korkarım ben ya birde canım senin bana anlattığım egzama için diyet vardı ya onl ilgili birşey buldum en fazla bir yıl içinde iyileşip normal yeme içmeye dönülebiliyormuş yüksek probiyotik ile birde şeker ve bazı gıdaları keserek alerjiye kaşı tıya histamin denen aminoasit in vücutta artmasından oluyormuş ama daha yapamadm yememeye çalışıyorum am ısrarla kek tatlı hamur işi yediriyorlar zorlamayla gelse sinirlenme bende gecesinde kaşınmaya başlıyorum sokağa çıkma yasağı bana iyi gelmişti ya
Canım bir probiyotik var en fazla 4 ay sonunda yavaş yavaş eski yemeye gecebiliyormuşsun kullananlar var ama yurt dışında satılıyor şuan koronodan dolayı fiyatı iki katına çıkmış senin kemiklerde ağrı yaptı mı diye başlamadan önce bu aminoasit herşeye sebep oluyormuş benim çarpontımın sinizitin kemik ağrılarının unutkanlığımın daha bir yıl önce normaldim zira dikkat ediyordum bilmeden şimdi herşey değişti bozulduEvet canım allerjik hastalıkları temelinde histamin artışı var. Ben doktora ilk gittiğimde bir ay histaminden zayıf bir beslenme planı çıkarıldı ve eliminasyon diyeti yaptım.kaşınmam zaten direkt vücudunun verdiği tepki canım zaten şekeri gluteni hayatından çıkarınca 3 haftada inanılmaz bir rahatlama ve gerileme oluyor hastalıkta.
Evet canım allerjik hastalıkları temelinde histamin artışı var. Ben doktora ilk gittiğimde bir ay histaminden zayıf bir beslenme planı çıkarıldı ve eliminasyon diyeti yaptım.kaşınmam zaten direkt vücudunun verdiği tepki canım zaten şekeri gluteni hayatından çıkarınca 3 haftada inanılmaz bir rahatlama ve gerileme oluyor hastalıkta.
Siviya dikkat ederek yaptin cnm dimiiwashereonce ElifAsel54 ve L Laladunya kızlar şimdi test yaptım çatlamış akşam 18:30 da çatlamamıştu zamanlama süper oldu 46-48 saat arası . Çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi .çok mutlu oldum . Teste devam edeyim mi ne diyorsunuz
Ordaki yazılanları mesaj atayım san olurmu rahatsız etmem dimiCanım benim facebook yok malesef açılmıyor sayfa
Evet canım çok dikkat ettim yarım bardak su sonrası 3 saat sonra yaptım testi . Çok şükür yaa zamanlama iyi oldu gece yapayım mı 5 gibi test sence yoksa sabah 11 demi yapsamSiviya dikkat ederek yaptin cnm dimi
Catlamis evet cok iyi oldu❤
Olur canım atabilirsinOrdaki yazılanları mesaj atayım san olurmu rahatsız etmem dimi
Yok kuzum daha yapma bence uyumam diyorsan yap ama bariz catlama olmus, bence gerek yok ,bu ay tutar insallahEvet canım çok dikkat ettim yarım bardak su sonrası 3 saat sonra yaptım testi . Çok şükür yaa zamanlama iyi oldu gece yapayım mı 5 gibi test sence yoksa sabah 11 demi yapsam
İnşallah canım sağolasınYok kuzum daha yapma bence uyumam diyorsan yap ama bariz catlama olmus, bence gerek yok ,bu ay tutar insallah
Bende cok sevindim inan senin adinaİnşallah canım sağolasınçok mutlı oldum yaaa
Sağol kuzumBende cok sevindim inan senin adina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?