- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.387
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.081
Evet ya aşırı pahalı burda da 500 ile 1000 dolar arasında yapıyorlar sigorta olmayınca2.kızımda ikilisi bozuk çıkmıştı yaş itibariyle risk oluşunca yatırmıştım 2 yıl önce bir buçuk milyardı ve cinsiyette çalışmışlardı
Canım çok sevindim iyiki dün gece deneme olmamışiwashereonce @Semra54 ve @2kiz1anne kızlar şimdi test yaptım çatlamış akşam 18:30 da çatlamamıştu zamanlama süper oldu 46-48 saat arası . Çoklu test olan foto sabah ikili olan şimdi .çok mutlu oldum . Teste devam edeyim mi ne diyorsunuz
Canım tekrar test yaptın mı?İlişki sabah yedide oldu canım ben bir bakıym iyice silinmişmi dedim ama daha koyulaşmış kısmet artık ne diyelim
Evet canım tekrar yaptım şimdi biraz açılma var ben bu geceyide değerlendiricem galiba açılma biraz daha belirginleşirse gerisi kısmet artık rabbim ne nasip ederseCanım tekrar test yaptın mı?
hamile kaldığımda bana da olmuştu bu ilişkinin ertesi günü öğlen tekrar pik gibi çıkmıştı ama bi sonraki test yine silikti
Ama takip et ikinci yumurtlamada olabilir. Bir deneme daha yapman gerekebilir.
Çok teşekkür ederim kuzum evet iyiki deneme olmamış zamanlama çok güzel oldu.Canım çok sevindim iyiki dün gece deneme olmamış
Altın erkek derler. Altın ve silah. Hayrolsun inşallah. Sen kaç haftalık oldunKızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah
Hadi yaa ay inşallah ya canım hayirlisi olsun inşallah hep dua ediyrm ben tam 8+1im canım bugün dün kalp.atisina gttimm sukur herşey yolundaydıAltın erkek derler. Altın ve silah. Hayrolsun inşallah. Sen kaç haftalık oldun
Ultrason foton varsa atsanaHadi yaa ay inşallah ya canım hayirlisi olsun inşallah hep dua ediyrm ben tam 8+1im canım bugün dün kalp.atisina gttimm sukur herşey yolundaydı
Tabı cnm atyim. Bu var cnm hakkımda hayırlısı olsun inşallah seninkine bakiyim cnm varmiUltrason foton varsa atsanatabi istersen
Gelmemş cnmTanı cnm atyim. Bu var cnm hakkımda hayırlısı olsun inşallah
Oy maşallah Ikra meyra ya attın mı. Cinsiyet tahmini içinTabı cnm atyim. Bu var cnm hakkımda hayırlısı olsun inşallah seninkine bakiyim cnm varmi
Yok cnm atmadm da o genelde 11 12 haftaya bakmıyormuyduOy maşallahIkra meyra ya attın mı. Cinsiyet tahmini için
Kızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah
Yolk saca göre de bakıyor cnm bi dene şansınıYok cnm atmadm da o genelde 11 12 haftaya bakmıyormuydu
H anlarm.cnm atarm.olmazsa bi sen naptın attinmi ne dedi merak edym herşeyi yaaYolk saca göre de bakıyor cnm bi dene şansını
Hadi bakalım.hayirlisi cnm evet duaunuyz hep ondan da olabilir Herşeyin hayırlısını Rabbim bilirCnm daha çok bilinc altına geçtiği için pek üstüne düşme
Yolk saca göre erkek dedi ama en iyisi nub tabi onu beklesek daha iyi olurH anlarm.cnm atarm.olmazsa bi sen naptın attinmi ne dedi merak edym herşeyi yaa
Hadi bakalım.hayirlisi cnm evet duaunuyz hep ondan da olabilir Herşeyin hayırlısını Rabbim bilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?