Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
2.kızımda ikilisi bozuk çıkmıştı yaş itibariyle risk oluşunca yatırmıştım 2 yıl önce bir buçuk milyardı ve cinsiyette çalışmışlardı
Evet ya aşırı pahalı burda da 500 ile 1000 dolar arasında yapıyorlar sigorta olmayınca
Kız çıktı demi cinsiyet o zaman?

Canım çok sevindim iyiki dün gece deneme olmamış

İlişki sabah yedide oldu canım ben bir bakıym iyice silinmişmi dedim ama daha koyulaşmış kısmet artık ne diyelim
Canım tekrar test yaptın mı?
hamile kaldığımda bana da olmuştu bu ilişkinin ertesi günü öğlen tekrar pik gibi çıkmıştı ama bi sonraki test yine silikti
Ama takip et ikinci yumurtlamada olabilir. Bir deneme daha yapman gerekebilir.

Evet canım tekrar yaptım şimdi biraz açılma var ben bu geceyide değerlendiricem galiba açılma biraz daha belirginleşirse gerisi kısmet artık rabbim ne nasip ederse

Kızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah

Kızlar rüyamda altın bilezik gördüm bu kız çocuğa mi işaret yaa 2 3 gündr rüyalarımda hep biseyler goruyrm anlamı hep kiz cocuga isaretmis tabi herşeyi Rabbim bilir ama hayırlısı olur inşallah
Altın erkek derler. Altın ve silah. Hayrolsun inşallah. Sen kaç haftalık oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…