- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.421
WC ye gittiğin için belkide net değil WC ye hiç gitmemelisin ilk idrarlada yapmamalısın suyu en fazla yarım su bardağı icebilirsin diğer yediğin içtiğinde sıvı olarak etkiliyor bunlara dikkat öyle yap bakalım farkedecekmi keşke öncekileri bileydik
Sürekli farklı zamanlarda olmuş galiba dimi yanlış yapıyorsun demedimde emin olmak için sordum bu eskilerin olması güzel beraber yüklsersen resimleri daha iyi olurIlk idrarla yapmıyorum zaten canım burdaki amaç idrara su karışmaması değil mi? Ben test yapacağım süre zarfında herhangi bişeyde yemiyorum idrara yansımasın diyeTestten teste de fark oluyor. Şimdi geçmiş aylarda yaptığım birkaç farklı markanın testlerini yolluyorum. Burdaki örneklere göre sence yanlış uygulamış olsam böyle çıkarlarmıydı?
Eki Görüntüle 2643697
Eki Görüntüle 2643699
Eki Görüntüle 2643700
Eki Görüntüle 2643701
Eki Görüntüle 2643702
Eki Görüntüle 2643703
Bazen dalgalanma oluyor, yarin bi kez daha yap halen silikse yapmayi birak bi daha ki aya takip edersinBenim testim pik olmadan silikleşti galibadevam edeyim mi sizce teste 22.23. Güne kadar yoksa umutlar bir sonraki aya mi kalsın
Canım bolbol havuç ye çabuk çatlar gittikçe pik sûen artmış ileri atmış stres falan mı yapıyorsunIlk idrarla yapmıyorum zaten canım burdaki amaç idrara su karışmaması değil mi? Ben test yapacağım süre zarfında herhangi bişeyde yemiyorum idrara yansımasın diyeTestten teste de fark oluyor. Şimdi geçmiş aylarda yaptığım birkaç farklı markanın testlerini yolluyorum. Burdaki örneklere göre sence yanlış uygulamış olsam böyle çıkarlarmıydı?
Eki Görüntüle 2643697
Eki Görüntüle 2643699
Eki Görüntüle 2643700
Eki Görüntüle 2643701
Eki Görüntüle 2643702
Eki Görüntüle 2643703
Aslinda sen bizden iyi biliyorsun test yapmayi bak ne guzel takip etmissin, senin kafani karistiran her ay farkli gunlerde pik olup uzun sure kalmasi mi? Kiz olmasini istiyormussun ya zaten adet bittiginde 3 gunde bi iliski denedin mi hic, gunasiri degil,Ilk idrarla yapmıyorum zaten canım burdaki amaç idrara su karışmaması değil mi? Ben test yapacağım süre zarfında herhangi bişeyde yemiyorum idrara yansımasın diyeTestten teste de fark oluyor. Şimdi geçmiş aylarda yaptığım birkaç farklı markanın testlerini yolluyorum. Burdaki örneklere göre sence yanlış uygulamış olsam böyle çıkarlarmıydı?
Eki Görüntüle 2643697
Eki Görüntüle 2643699
Eki Görüntüle 2643700
Eki Görüntüle 2643701
Eki Görüntüle 2643702
Eki Görüntüle 2643703
Benim testim pik olmadan silikleşti galibadevam edeyim mi sizce teste 22.23. Güne kadar yoksa umutlar bir sonraki aya mi kalsın
Canım bolbol havuç ye çabuk çatlar gittikçe pik sûen artmış ileri atmış stres falan mı yapıyorsun
Acaba yumurtan yeterince gelişip zor mu Çatlıyo canımTestlerin bozuk olduğunu sanmıyorum canım
çünkü C çizgisi çalışıyor 10 dk sonra çektim bunları. Birkaç saat sonra biraz silikleştikleri için ilk 10-15 dk'yı baz alıyorum
En az 2 saat su sıvı almıyorum hatta 1 defa tuvalete gidiyorum sıkışmıyorum yani 2.tuvalette alıyorum kaba 3 damla damlatıyorum . Ben 1 senedir kullanıyorum bu testleri birgebeningünlüğü sayfasındaki bayanlada yazışmıştım bu şekilde çok doğru yapıyosun demişti. Birazdan bi test daha yapıcam bakalım silikleşmiş mi
lBenim testim pik olmadan silikleşti galibadevam edeyim mi sizce teste 22.23. Güne kadar yoksa umutlar bir sonraki aya mi kalsın
İnşallah çatlar çabuk yaSağol canım havuç hergün yiyorum 1 tane fazlasını yiyemiyorum ama yemeklerime bol bol katarım yoğurda falan rendelerim
Bu testleri karışık yolladım alttaki yeşil olan testler epey eski onlar geçen sene temmuz-eylül arasındaki testlerdimalesef yumurtlama günlerim değişken böyle☹ ama çok şükür adetlerim 35 günü geçmiyor uzun zamandır. Son birkaç aydır 13-17 arası pik gördüm . Yumurtlama zamanlarında stres olmuyorumda şu adet dönemlerinde çok gergin ve üzgün oluyorum haliyle
En son nezaman hormon testerini yaptırdın pekiSağol canım havuç hergün yiyorum 1 tane fazlasını yiyemiyorum ama yemeklerime bol bol katarım yoğurda falan rendelerim
Bu testleri karışık yolladım alttaki yeşil olan testler epey eski onlar geçen sene temmuz-eylül arasındaki testlerdimalesef yumurtlama günlerim değişken böyle☹ ama çok şükür adetlerim 35 günü geçmiyor uzun zamandır. Son birkaç aydır 13-17 arası pik gördüm . Yumurtlama zamanlarında stres olmuyorumda şu adet dönemlerinde çok gergin ve üzgün oluyorum haliyle
Benimkide silikleşti sen bence devam et
Benimkide en son böyle çıktı bana göre çatladı eğer 17.gün elimde laboquick olsaydı eminim o daha net gösterirdi çünkü bugüne kadar hep gösterdi . O gün aksilik başka bi markayla yapmıştım
Adet günümüzde anlarız artık
Eki Görüntüle 2643709
Aslinda sen bizden iyi biliyorsun test yapmayi bak ne guzel takip etmissin, senin kafani karistiran her ay farkli gunlerde pik olup uzun sure kalmasi mi? Kiz olmasini istiyormussun ya zaten adet bittiginde 3 gunde bi iliski denedin mi hic, gunasiri degil,
Pik olmuş hayırlısı olsun gönlünüzdeki saglıkla olsunBir kaç gün daha yapıcam ki içim rahat etsin. Aynen dediğin gibi adet olunca anlıcaz 14 gün geriye gidip şu gün yumurtlamışım diyebilecez. Üzüldüğüm konu bir kaç aydır kendimi tanıma amaçlı test yaparken kopkoyu pikler görmem deneme yapacağım ay böyle olması neyse vardır bir hayrı zamanı. Bunlar benim önceki aylardan piklerim şöyle görseydim ne olurdu bu ayda
3 ay önce adetin 3. Günü hormon testi yaptırmıştım doktor her şey çok normal deyip yollamıştı ben de üstünde durmamıştım ayrıntılı bir şey sormadım. Hangi hormonlara bakılması gerek bilginiz var mi ya da ben testi atayım sizce problem var muHormonal yada yumurta gelişmesin de sorun olabilir canım
l
En son nezaman hormon testerini yaptırdın peki
En son nezaman hormon testerini yaptırdın peki
3 ay önce adetin 3. Günü hormon testi yaptırmıştım doktor her şey çok normal deyip yollamıştı ben de üstünde durmamıştım ayrıntılı bir şey sormadım. Hangi hormonlara bakılması gerek bilginiz var mi ya da ben testi atayım sizce problem var mu
Nasıl doktoruna o öyle her ay değişebiliyor bu hormon dediğimiz şey sanki duygulara iple bağlı hemen bozulabiliyor sen hemen yaptır testlerini aras8 en fazla 4 ay olsun ben olsam daha sık yaparımEn son ekim ayında yaptırmıştım hepsi normaldi Şubat ayında devlet hastanesine gitmiştim yine yaptıracaktım ama doktor gerek yok yaptırmışsın zaten deyip bakmadı ama yine istiyorum yaptırmayı şu pandemi yüzünden bi türlü gidemedim
Son testlerini atsana bakayım kız aşıya gidince bende yaptırmayı düşünüyorumAmh' me de baktırmıştım sonuç 4.414 çıkmıştı doktor pko falan var demedi ama bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?