- 6 Mayıs 2016
- 9.188
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.441
Nasıl doktoruna o öyle her ay değişebiliyor bu hormon dediğimiz şey sanki duygulara iple bağlı hemen bozulabiliyor sen hemen yaptır testlerini aras8 en fazla 4 ay olsun ben olsam daha sık yaparım
Değerleriniz normal yaşınız kaç3 ay önce adetin 3. Günü hormon testi yaptırmıştım doktor her şey çok normal deyip yollamıştı ben de üstünde durmamıştım ayrıntılı bir şey sormadım. Hangi hormonlara bakılması gerek bilginiz var mi ya da ben testi atayım sizce problem var mu
Amy ye bakarken onada bakymış ya sanki kan vermiyorsun tövbe ya uzun zaman gebelik olmadıysa sık kontrol edilir doktor kontrolünde isen hele her ay bakması lazım sağlık ocağı bile yapıyor bunları vitaminlerini de baktırırsın hemdeAynen haklısın zaten hep kafama takılıyodu bu konu o gün doktorun öyle demesine gıcık olmuştum dedimki ben buraya boşuna mı geldim? O zaman bari amh'me bakın dedim onu bile zorla kabul etmişti
Adet olursam özele gidip yaptırmayı düşünüyorum
Son testlerini atsana bakayım kız aşıya gidince bende yaptırmayı düşünüyorum
Değerleriniz normal yaşınız kaç
Testlerimiz olduğu gibi hormon sonuçlarımız da çok benzer:) ama siz 33 yaşındaymışsınız ben 27 sizin sonuçlar yaşa göre çok daha iyi görünüyor
Amy ye bakarken onada bakymış ya sanki kan vermiyorsun tövbe ya uzun zaman gebelik olmadıysa sık kontrol edilir doktor kontrolünde isen hele her ay bakması lazım sağlık ocağı bile yapıyor bunları vitaminlerini de baktırırsın hemde
Tavsiye verebilirmiyim :) TSH ı 2 bin altına düşür birde progesteron hormonun çok az belkide her ay föllensede tutunamayabilir bak bir tüyo vereyim şan lh hormonu ile FSH hormonu genelde aynı sayı civarlarında olurlar mesela benim FSH 20 üzerindeydi hamilelikten iki ay önce lh da bir okadar bozuktu e2 değerinde amann 20 bile değildi en fazla bir buçuk ayda dzeldi FSH ve lh 6 ya indi aynı dediğim bu onların ikisi bozulursa diğer hormonlarda bozuluyor
Testlerimiz olduğu gibi hormon sonuçlarımız da çok benzer:) ama siz 33 yaşındaymışsınız ben 27 sizin sonuçlar yaşa göre çok daha iyi görünüyor
Evet sorun görünmüyor ama başka değerlerine de bakılmalı vitaminler ve hepsine baktır birdahakine27 yaşındayım.3 ayda belki de bir şeyler değişti tekrar yaptırmayı düşünüyorum bakalım bu sonuca göre en ufak sorun yok dedi doktor
Korkma bir testeredişli aslanpençesi ne bakar :))) birde soğan kürü yapAma o sonuçlar değişken canım hep aynı kalmıyoki hem senin sonuçlarında gayet iyi
Niye benimkinin daha iyi olduğunu düşündüm ki he yaştan dolayı diyosun yaş ilerledikçe değişim oluyor evet bende o yüzden korkuyorum
Hepten kaldïsınlar o ne öyle neye yarıyorlar ozamanAynen öyle valla sanki benim kan vermemden ona ne zaten amh için vermişim
Bu sefer baktırıcam inşAllah çok daraldım özelde yaptırıcam bu gidişle
Ben kürtajdan önce 2 defa hamile kalmışım 13 aydır kalamıyorum bu kadar çabalarıma rağmen ha bişey varsa bileyim en azından
Bizim sağlık ocağı malesef hormonlara bakmıyor sadece vitamin değerlerine bakıyorlar d vitamini hariç onu da kaldırdılar
Bence bu ay perhizli dene cnm,Çok güzel yere değindin canım evet pik günlerimin uzaması ☹ 2 günde bir denedim ama 3 günde bir denemedim
Bugüne kadar hep yumurtlamayı kaçırırım korkusuyla yumurtlama günlerimde 3-4 gün boyunca üstüste denedim, bazen 1 hafta boyunca aralıksız denediğimde oldu . Bu ay taktik değiştirip eşim perhizli olsun dedim hani belki kalite yetersizliği varsa daha iyi olur diye. Geçen seneki hamileliğimde adetimin 12-15 ve 18.günlerinde ilişki olmuştu ve 31.günde betahcg'em 170 çıkmıştı
Oğluma hamile kaldığım ayın takvimine de bakıyorum o zaman daha sık denemişim
Tavsiye verebilirmiyim :) TSH ı 2 bin altına düşür birde progesteron hormonun çok az belkide her ay föllensede tutunamayabilir bak bir tüyo vereyim şan lh hormonu ile FSH hormonu genelde aynı sayı civarlarında olurlar mesela benim FSH 20 üzerindeydi hamilelikten iki ay önce lh da bir okadar bozuktu e2 değerinde amann 20 bile değildi en fazla bir buçuk ayda dzeldi FSH ve lh 6 ya indi aynı dediğim bu onların ikisi bozulursa diğer hormonlarda bozuluyor
Bir kızım var 3 yıllık evliyim:) TSH hormonunu dereotu düzeltiyor onu dert etme testeredişli de tüm hormonları dengeliyor öyle bir yeteneği var oyun :)) başka birşey kullanmadım ben bunlar düzeltti doktora düzelince gittim eski sonuçlarında aldm dedim çocuk düşünüyorum o tahlil yapınca gösterdim şok geçirdi :)))) eskiye baksaydm çocuğun olmaz derdim dedi e2 değerim kaçtı biliyormusun 300 şok şok şokTsh bir önceki tahlilimde 1 küsürdü doktor buna normal dediği için bişey vermedi ama napmam lazım ilacı reçetesiz vermezlerki
Bidaha baktırmam lazım 7 ay önceki değerler
Peki bu progesteron adetin 3.günü senin kaçtı? Burda referans değerine folikül faz 0.1-0.3 yazıyor benimki 0.4 çıkmış yanlış yere mi baktım? Kaç çocuğun var bu arada
TSH 2.29 dan 1.14 e düşmüşTsh bir önceki tahlilimde 1 küsürdü doktor buna normal dediği için bişey vermedi ama napmam lazım ilacı reçetesiz vermezlerki
Bidaha baktırmam lazım 7 ay önceki değerler
Peki bu progesteron adetin 3.günü senin kaçtı? Burda referans değerine folikül faz 0.1-0.3 yazıyor benimki 0.4 çıkmış yanlış yere mi baktım? Kaç çocuğun var bu arada
Acaba yumurtan yeterince gelişip zor mu Çatlıyo canım
Bir kızım var 3 yıllık evliyim:) TSH hormonunu dereotu düzeltiyor onu dert etme testeredişli de tüm hormonları dengeliyor öyle bir yeteneği var oyun :)) başka birşey kullanmadım ben bunlar düzeltti doktora düzelince gittim eski sonuçlarında aldm dedim çocuk düşünüyorum o tahlil yapınca gösterdim şok geçirdi :)))) eskiye baksaydm çocuğun olmaz derdim dedi e2 değerim kaçtı biliyormusun 300 şok şok şok
Bal kürü yükseltti :)) dereotuna sabah öğle ve akşam aç yeniyor am seninki ciddi değil salatalara da kiyabilirsin aynen zaten testeredişliyi kullanırsan sorun varsada şuan sen görmedende düzelir İbrahim Saraçoğlu her kadının 6 ayd bir kullanmasını öneriyor iki ay kullan daha 6 ay kullanma en azından ilaç hormon alman gerekmez belkide o büyüme hormonu bozmuşta olabilir senin hormonları verilen yumurta büyütücüler bazen hormon dengelerini bozabiliyor malesef sıkıntı çıkmada kulan direk beyindeki horon üreten bölgelerin çalışmasını sağlıyorÖncelikle Allah bağışlasın kızını:) maşallah ya süper olmuş ne mucizevi bir otPeki sence benim testere dişli aslan pençesi kullanmama gerek var mı ki fsh-lh'm uyumluydu en son
Yoğurda dereotu ve havuç karıştırıp yiyorum o şekilde düşürür mü tsh'yi? Eğer hormonlarımda bi sıkıntı çıkarsa testereyi bende kullanırımE2 neden o kadar yükselmiş peki diğerlerlerinin yüksek oluşu mu etkiledi
Bal kürü yükseltti :)) dereotuna sabah öğle ve akşam aç yeniyor am seninki ciddi değil salatalara da kiyabilirsin aynen zaten testeredişliyi kullanırsan sorun varsada şuan sen görmedende düzelir İbrahim Saraçoğlu her kadının 6 ayd bir kullanmasını öneriyor iki ay kullan daha 6 ay kullanma en azından ilaç hormon alman gerekmez belkide o büyüme hormonu bozmuşta olabilir senin hormonları verilen yumurta büyütücüler bazen hormon dengelerini bozabiliyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?