Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Nasıl doktoruna o öyle her ay değişebiliyor bu hormon dediğimiz şey sanki duygulara iple bağlı hemen bozulabiliyor sen hemen yaptır testlerini aras8 en fazla 4 ay olsun ben olsam daha sık yaparım

Aynen haklısın zaten hep kafama takılıyodu bu konu o gün doktorun öyle demesine gıcık olmuştum dedimki ben buraya boşuna mı geldim? O zaman bari amh'me bakın dedim onu bile zorla kabul etmişti
Adet olursam özele gidip yaptırmayı düşünüyorum

Değerleriniz normal yaşınız kaç

Amy ye bakarken onada bakymış ya sanki kan vermiyorsun tövbe ya uzun zaman gebelik olmadıysa sık kontrol edilir doktor kontrolünde isen hele her ay bakması lazım sağlık ocağı bile yapıyor bunları vitaminlerini de baktırırsın hemde

Aynen öyle valla sanki benim kan vermemden ona ne zaten amh için vermişim
Bu sefer baktırıcam inşAllah çok daraldım özelde yaptırıcam bu gidişle
Ben kürtajdan önce 2 defa hamile kalmışım 13 aydır kalamıyorum bu kadar çabalarıma rağmen ha bişey varsa bileyim en azından
Bizim sağlık ocağı malesef hormonlara bakmıyor sadece vitamin değerlerine bakıyorlar d vitamini hariç onu da kaldırdılar

Tavsiye verebilirmiyim :) TSH ı 2 bin altına düşür birde progesteron hormonun çok az belkide her ay föllensede tutunamayabilir bak bir tüyo vereyim şan lh hormonu ile FSH hormonu genelde aynı sayı civarlarında olurlar mesela benim FSH 20 üzerindeydi hamilelikten iki ay önce lh da bir okadar bozuktu e2 değerinde amann 20 bile değildi en fazla bir buçuk ayda dzeldi FSH ve lh 6 ya indi aynı dediğim bu onların ikisi bozulursa diğer hormonlarda bozuluyor

Testlerimiz olduğu gibi hormon sonuçlarımız da çok benzer:) ama siz 33 yaşındaymışsınız ben 27 sizin sonuçlar yaşa göre çok daha iyi görünüyor

Ama o sonuçlar değişken canım hep aynı kalmıyoki hem senin sonuçlarında gayet iyi
Niye benimkinin daha iyi olduğunu düşündüm ki he yaştan dolayı diyosun yaş ilerledikçe değişim oluyor evet bende o yüzden korkuyorum

Korkma bir testeredişli aslanpençesi ne bakar :))) birde soğan kürü yap

Hepten kaldïsınlar o ne öyle neye yarıyorlar ozaman

Bence bu ay perhizli dene cnm,

Tsh bir önceki tahlilimde 1 küsürdü doktor buna normal dediği için bişey vermedi ama napmam lazım ilacı reçetesiz vermezlerki
Bidaha baktırmam lazım 7 ay önceki değerler
Peki bu progesteron adetin 3.günü senin kaçtı? Burda referans değerine folikül faz 0.1-0.3 yazıyor benimki 0.4 çıkmış yanlış yere mi baktım? Kaç çocuğun var bu arada

Bir kızım var 3 yıllık evliyim:) TSH hormonunu dereotu düzeltiyor onu dert etme testeredişli de tüm hormonları dengeliyor öyle bir yeteneği var oyun :)) başka birşey kullanmadım ben bunlar düzeltti doktora düzelince gittim eski sonuçlarında aldm dedim çocuk düşünüyorum o tahlil yapınca gösterdim şok geçirdi :)))) eskiye baksaydm çocuğun olmaz derdim dedi e2 değerim kaçtı biliyormusun 300 şok şok şok

TSH 2.29 dan 1.14 e düşmüş
FSH 24.96 dan 6.43 e düşmüş
Lh 18.17 den 6.76
Prolaktin 11.16 dan 5.30 a düşmüş
Estradiol yani e2 11.80 den 300 e çıkmış
Progesteron 0.24 eski sonuç bu yeni haline bakmamış
Sana dediğim bak kg ile FSH değerime amh ye bile baktırmamıştım bu değerleri gördüğüm ay hamile kaldım bal kürü yaptım adetkende

Acaba yumurtan yeterince gelişip zor mu Çatlıyo canım

Ah bir bilsem☹ ama gelişmese o kadar pik görürmüydümki? 3 ay önce yumurta takibi yaptırmıştım gayet güzel büyüdü çatlatma iğnesi vuruldum iğnenin 16.gününde adetim geldi ertesi ayda doktor yine günde 2 defa femara iç 5 gün sonra gel dedi ama ben bu sefer günde 1 tane içtim çünkü önceki ayda çok hızlı büyümüştü kontrollü büyüsün dedim
O zamanda adetimin 10.gününde tek 1 yumurtam vardı 17 mm doktor güzel 2 gün sonra gel dedi bu sefer baktıki 15 mm olmuş şok oldum niye böyle oldu dedim, ben 21 mm beklerken....
Dediki bazen yumurta küçülerek çatlar belki çatlıyodur sen bu 3 günü değerlendir daha gelmene gerek yok dedi ama o gün ovulasyon testim silikti çatlayacak olsa pik olması lazımdı. Ben yinede doktorun dediği gibi o 3 günü değerlendirdim. Tam ara verecektimki o 3 gün sonra ovu test birden pik yaptı kopkoyu
Yani en son doktorun 15 mm dediği yumurtam 3 gün sonra demekki çatlama boyutuna gelmişti ve ben o 3 günü de mecbur değerlendirdim toplam 6 günü üstüste değerlendirmiş oldum doktor 3 gün yap demeseydi perhiz yapacaktı eşim
sonuç : yine tutmadı

Öncelikle Allah bağışlasın kızını:) maşallah ya süper olmuş ne mucizevi bir ot Peki sence benim testere dişli aslan pençesi kullanmama gerek var mı ki fsh-lh'm uyumluydu en son
Yoğurda dereotu ve havuç karıştırıp yiyorum o şekilde düşürür mü tsh'yi? Eğer hormonlarımda bi sıkıntı çıkarsa testereyi bende kullanırım E2 neden o kadar yükselmiş peki diğerlerlerinin yüksek oluşu mu etkiledi

Bal kürü yükseltti :)) dereotuna sabah öğle ve akşam aç yeniyor am seninki ciddi değil salatalara da kiyabilirsin aynen zaten testeredişliyi kullanırsan sorun varsada şuan sen görmedende düzelir İbrahim Saraçoğlu her kadının 6 ayd bir kullanmasını öneriyor iki ay kullan daha 6 ay kullanma en azından ilaç hormon alman gerekmez belkide o büyüme hormonu bozmuşta olabilir senin hormonları verilen yumurta büyütücüler bazen hormon dengelerini bozabiliyor malesef sıkıntı çıkmada kulan direk beyindeki horon üreten bölgelerin çalışmasını sağlıyor

Ay doğru diyosun onu hiç düşünmemiştim
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Bende alayım o otu ama adeti beklicem mecbur. Bu arada bana içten bi sıcaklık bastı
Alından temassız ateşimi ölçtüm 37.4 çıktı
İnşallah yumurtam çatlamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…