Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Test nezaman yapıcan

İnşallah görürsün umudunu kaybetme gün doğmadan neler doğar eğer olmazsada yine olur önümüzdeki ayda...bende 15 aydır bekliyorum deli gibi istiyorum ama Rabbimiz bizim için en doğrusunu bilir
elimizden ne gelir dua etmekten başka
Sen ne zamandır istiyosun?

Pik olmuş mu testim sanki silik gibi hala deneme yapayım mı beyaz yapışkan olmayan bir akıntım geldi arkadaşlar

Kız biz deneme zamanları karbonat dışında su içmezdik testi etkilemedi
Ben sadece soda seyreltir sanıyordum
Yahu bu karbonatlı suyu nasıl içiyorsunuz helal olsun. Ben denedim ama içemiyorum. Üstelik bir litreye bir çay kaşığı atıyorum ama tadı yine de iğrenç oluyor. Bir litreye bir çorba kaşığı atanlar nasıl iciyor mübarekler. Bir çorba kaşığı mi atmam gerekiyor kızlar.

Kız biz deneme zamanları karbonat dışında su içmezdik testi etkilemedi
Ben sadece soda seyreltir sanıyordum
Benim çok etkiledi canım hatirliyor musun yumurta 23mm iken testler silik çıkıyordu o zaman her bardağı karbonatlı su iciyordm, sonraki gun bırakmıştım pik görmüştük demekki bunyeye gore değişiyor, karbonat baziktir tuz grubunda sayilir o yüzden seyreltir

Yok kız ne ettin 1 çorba kaşığı ney 1 litreye yarım çay kaşığı yeter. Bana çok kötü değildi tadı çok bekleyince biraz kötü oluuırsu sadece

Anladım cnm valla bilmiyorum olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…