- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.461
Test nezaman yapıcanAy doğru diyosun onu hiç düşünmemiştim☹
Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için
Bende alayım o otu ama adeti beklicem mecbur. Bu arada bana içten bi sıcaklık bastı
Alından temassız ateşimi ölçtüm 37.4 çıktı
İnşallah yumurtam çatlamıştır❤
Bir kaç gün daha yapıcam ki içim rahat etsin. Aynen dediğin gibi adet olunca anlıcaz 14 gün geriye gidip şu gün yumurtlamışım diyebilecez. Üzüldüğüm konu bir kaç aydır kendimi tanıma amaçlı test yaparken kopkoyu pikler görmem deneme yapacağım ay böyle olması neyse vardır bir hayrı zamanı. Bunlar benim önceki aylardan piklerim şöyle görseydim ne olurdu bu ayda
Test nezaman yapıcan
Burda testin ultra pik olmuşta sanki silinmiş 3 saate bir yapmadın mı senPik olmuş mu testim sanki silik gibi hala deneme yapayım mı beyaz yapışkan olmayan bir akıntım geldi arkadaşlar
Eki Görüntüle 2643763
Yok cnm ama soda falan seyreltir diye biliyorumBu arada ovulasyon testi yapılırken karbonatlı su içsem idararı seyreltir mi?
Karbonatli su seyreltiyor soda falan da ıcme cnm sadece suBu arada ovulasyon testi yapılırken karbonatlı su içsem idararı seyreltir mi?
Karbonatlıda seyreltiyor muKarbonatli su seyreltiyor soda falan da ıcme cnm sadece su
Kız biz deneme zamanları karbonat dışında su içmezdikKarbonatli su seyreltiyor soda falan da ıcme cnm sadece su
Kız nie o kadar güldünHhahhahahahaha hay allahnasipte varmış iştee
Yahu bu karbonatlı suyu nasıl içiyorsunuz helal olsun. Ben denedim ama içemiyorum. Üstelik bir litreye bir çay kaşığı atıyorum ama tadı yine de iğrenç oluyor. Bir litreye bir çorba kaşığı atanlar nasıl iciyor mübarekler. Bir çorba kaşığı mi atmam gerekiyor kızlar.Kız biz deneme zamanları karbonat dışında su içmezdiktesti etkilemedi
Ben sadece soda seyreltir sanıyordum
Benim çok etkiledi canım hatirliyor musun yumurta 23mm iken testler silik çıkıyordu o zaman her bardağı karbonatlı su iciyordm, sonraki gun bırakmıştım pik görmüştükKız biz deneme zamanları karbonat dışında su içmezdiktesti etkilemedi
Ben sadece soda seyreltir sanıyordum
Yok kız ne ettin 1 çorba kaşığı neyYahu bu karbonatlı suyu nasıl içiyorsunuz helal olsun. Ben denedim ama içemiyorum. Üstelik bir litreye bir çay kaşığı atıyorum ama tadı yine de iğrenç oluyor. Bir litreye bir çorba kaşığı atanlar nasıl iciyor mübarekler. Bir çorba kaşığı mi atmam gerekiyor kızlar.
Anladım cnm valla bilmiyorum olabilirBenim çok etkiledi canım hatirliyor musun yumurta 23mm iken testler silik çıkıyordu o zaman her bardağı karbonatlı su iciyordm, sonraki gun bırakmıştım pik görmüştükdemekki bunyeye gore değişiyor, karbonat baziktir tuz grubunda sayilir o yüzden seyreltir
Ben burda bir çorba kaşığı atılır diye okumuştum cnm. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.Yok kız ne ettin 1 çorba kaşığı ney1 litreye yarım çay kaşığı yeter. Bana çok kötü değildi tadı çok bekleyince biraz kötü oluuırsu sadece
Bende cok bildigimden degilAnladım cnm valla bilmiyorum olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?