- 5 Nisan 2017
- 6.442
- 11.324
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.481
Yok yok anladım ☺ sende az tecrübeli sayılmazsınBende cok bildigimden degil
Sadece basimageldigi için soyledim
Kız midene yazıkBen burda bir çorba kaşığı atılır diye okumuştum cnm. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Yaa evet 8 ay test yapmis biri olarakYok yok anladım ☺ sende az tecrübeli sayılmazsın
Ya o 8 ay içinde yaşananlarYaa evet 8 ay test yapmis biri olarak
Deme deme☹☹Ya o 8 ay içinde yaşananlar
İlk günler benim de böyle tam kırmızı çıkmadı korktum aynı sen gibi, yapmaya devam et canım testleri görürsün inşAllah pik gününüKızlar dünden beri sizi biraz sıktım kusura bakmayın az önce yine test yaptım dünküler gibi pike yakın çıktı silinme yok. 3 gündür böyle
Az önce bir yerde polikistik over olanların testlerinin hep pik çıktığını ve bu yüzden ovulasyon testi kullanamayacaklarını okudum. Bu konuda bilgisi olan var mi . 3 ay önce ultrasonla bakıldığında kist vs. Hiç bir şey yoktu belirti de taşımıyorum ama bu 3 günlük ovulasyon sonucu bana bunu düşündürdü.
Bu da az önce yaptığım test tamamen yok gibi silik çıksa daha da yapmıcam ama böyle çıkınca kalakaldım. Sıvıya da çok dikkat ediyorum test yapıcam diye susuzluktan öldüm 3 gündür
Burda testin ultra pik olmuşta sanki silinmiş 3 saate bir yapmadın mı sen
İlk günler benim de böyle tam kırmızı çıkmadı korktum aynı sen gibi, yapmaya devam et canım testleri görürsün inşAllah pik gününü
Canim 3 saatte bir test yap sanki aksama kalmadan catlar gibiHala pik durumunda sanki bu akşam deneme yapıyım diyorum Rabbim inşAllah sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder
Eki Görüntüle 2643902
Sen devam et ilk silinmede ilişki olsunÜç saatte Bir yapamadım su içince denk getiremedim ama şimdi tekrar yaptım test hala pik kıpkırmızı
Ben tekrar test yaptım bir saat önce testim hala pik, akşam deneme yapmayı düşünüyordum, madem yapmayım çatlamasını mı bekleyim çok kafam karıştıYani 24 saat piki süren arkadaşlar bence pikken denemeyin kız bebek oluyor.
Testini atar misinBen tekrar test yaptım bir saat önce testim hala pik, akşam deneme yapmayı düşünüyordum, madem yapmayım çatlamasını mı bekleyim çok kafam karıştı
Peki piki gorup 12 saat sobra denediysekYani 24 saat piki süren arkadaşlar bence pikken denemeyin kız bebek oluyor.
Kismet canimPeki piki gorup 12 saat sobra denediysek
bence bekle kuzumBen tekrar test yaptım bir saat önce testim hala pik, akşam deneme yapmayı düşünüyordum, madem yapmayım çatlamasını mı bekleyim çok kafam karıştı
Bence çatlamaya be kadar yakınsa erkek ihtimali o kadar yüksek canım bu arkadaşın saat 15 pikmiş akşam deneme olmuş sabah 9 da çatlamış çatlaması 12 saat felan sürmüşPeki piki gorup 12 saat sobra denediysek
Aslinda nasip isibence bekle kuzum
Bence çatlamaya be kadar yakınsa erkek ihtimali o kadar yüksek canım bu arkadaşın saat 15 pikmiş akşam deneme olmuş sabah 9 da çatlamış çatlaması 12 saat felan sürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?