Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar dünden beri sizi biraz sıktım kusura bakmayın az önce yine test yaptım dünküler gibi pike yakın çıktı silinme yok. 3 gündür böyle

Az önce bir yerde polikistik over olanların testlerinin hep pik çıktığını ve bu yüzden ovulasyon testi kullanamayacaklarını okudum. Bu konuda bilgisi olan var mi . 3 ay önce ultrasonla bakıldığında kist vs. Hiç bir şey yoktu belirti de taşımıyorum ama bu 3 günlük ovulasyon sonucu bana bunu düşündürdü.
Bu da az önce yaptığım test tamamen yok gibi silik çıksa daha da yapmıcam ama böyle çıkınca kalakaldım. Sıvıya da çok dikkat ediyorum test yapıcam diye susuzluktan öldüm 3 gündür

Eklentiler

• 634BCEE9-EDFF-45C4-8AF6-ABA9C47AEB1A.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 64
İlk günler benim de böyle tam kırmızı çıkmadı korktum aynı sen gibi, yapmaya devam et canım testleri görürsün inşAllah pik gününü

Hala pik durumunda sanki bu akşam deneme yapıyım diyorum Rabbim inşAllah sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip eder

Kızlar arkadaşım hamileydi bugün cinsiyetini öğrendi kızı olacak . ElifAsel54 ve iwashereonce L Laladunya ovulasyon testi ile hamile kaldı pikken ilişkiye girdi tel ilişki o ah başka ilişki olmamış . Ertesi gün 24 saat sonra çatlamış ve kız . Bende eğee bu ay gebe değilse pikten bir gün önce veya pikken deneyeyiö diyorum.

Ben tekrar test yaptım bir saat önce testim hala pik, akşam deneme yapmayı düşünüyordum, madem yapmayım çatlamasını mı bekleyim çok kafam karıştı
bence bekle kuzum
Peki piki gorup 12 saat sobra denediysek
Bence çatlamaya be kadar yakınsa erkek ihtimali o kadar yüksek canım bu arkadaşın saat 15 pikmiş akşam deneme olmuş sabah 9 da çatlamış çatlaması 12 saat felan sürmüş

bence bekle kuzum

Bence çatlamaya be kadar yakınsa erkek ihtimali o kadar yüksek canım bu arkadaşın saat 15 pikmiş akşam deneme olmuş sabah 9 da çatlamış çatlaması 12 saat felan sürmüş
Aslinda nasip isi
Kiz bebek topiginde eskilerden, 60 saatle bile oglu olan okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…