- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.501
Yaaa desene şans allah ne nasip ettiyse oAslinda nasip isi
Kiz bebek topiginde eskilerden, 60 saatle bile oglu olan okudum
Kesinlikle oyleYaaa desene şans allah ne nasip ettiyse o
Amin canım amin inşallahKesinlikle oyle
Rabbim gonlumuzdekini kucagimiza almayi nasip etsin insAllah
Ilk once hic olmayana,sonrada kiz isteyene kiz erkek isteyene erkek nasip etsin insAllah
15:30 da yaptığım en son test böyle, yarım saat sonra 20:00 de bir daha yapacağımTestini atar misin
Canim bence yumurtan catlama baslamis gibi duruyor15:30 da yaptığım en son test böyle, yarım saat sonra 20:00 de bir daha yapacağım
Banada rengi açılmış çatlama başlamış gibi geldi bencede şimdi test yap yine açılma varsa ilişkiyi dene15:30 da yaptığım en son test böyle, yarım saat sonra 20:00 de bir daha yapacağım
Camım çatlamış bence hemen değerlendirEvet yaptım arkadaşlar saat 20:00 de rengi açılmış, bu akşam değerlendircem teşekkür ederim hepinizden yardımcı oldunuz bana dua edim, sert kahve içircem eşime, soğuk duş alacaktık bide demi, ben de kahve içmeme gerek var mı
Eki Görüntüle 2644069
Senin içmene gerek yok canım eşine bitter çikolata yedir ve kahve içir birde derin ilişki olsun misyoner pozisyonEvet yaptım arkadaşlar saat 20:00 de rengi açılmış, bu akşam değerlendircem teşekkür ederim hepinizden yardımcı oldunuz bana dua edim, sert kahve içircem eşime, soğuk duş alacaktık bide demi, ben de kahve içmeme gerek var mı
Eki Görüntüle 2644069
Gec kalmissin yapma canim benceEvet yaptım arkadaşlar saat 20:00 de rengi açılmış, bu akşam değerlendircem teşekkür ederim hepinizden yardımcı oldunuz bana dua edim, sert kahve içircem eşime, soğuk duş alacaktık bide demi, ben de kahve içmeme gerek var mı
Eki Görüntüle 2644069
Canim beni dinlersen bu ayi es gecEvet yaptım arkadaşlar saat 20:00 de rengi açılmış, bu akşam değerlendircem teşekkür ederim hepinizden yardımcı oldunuz bana dua edim, sert kahve içircem eşime, soğuk duş alacaktık bide demi, ben de kahve içmeme gerek var mı
Eki Görüntüle 2644069
Riske atmayım mı çok mu geç kaldım tüh, eşim geç geldi yoksa şimdiye olduydu herşeyGec kalmissin yapma canim bence
Tamamdır gelecek aya erteleyim bu ay öğrenmiş oldum en azındanCanim beni dinlersen bu ayi es gec
Saat 3 bucuk da yaptiginda catlamis
5 saat gecmis maksimum 6 saat olmali bence
Sen deneme yapana kadarda bir kac saat gecer
Gec kalmis olursun
Canim testin 3 bucukta acilmis.Riske atmayım mı çok mu geç kaldım tüh, eşim geç geldi yoksa şimdiye olduydu herşey
Aynen diger ay testleri yaptigin zaman hemen paylas ki seni duzgun yonlendirebilelimTamamdır gelecek aya erteleyim bu ay öğrenmiş oldum en azından
Tamam bu ay acemiydim ilk kez yaptım test, gelecek ay inşAllah daha düzgün olur herşey, ben biraz daha alkali beslenmiş olurum hemAynen diger ay testleri yaptigin zaman hemen paylas ki seni duzgun yonlendirebilelim
AynenTamam bu ay acemiydim ilk kez yaptım test, gelecek ay inşAllah daha düzgün olur herşey, ben biraz daha alkali beslenmiş olurum hem
Canım riskli ama sen bilirsinKızlar arkadaşım hamileydi bugün cinsiyetini öğrendi kızı olacak . @Semra54 veiwashereonce @2kiz1anne ovulasyon testi ile hamile kaldı pikken ilişkiye girdi tel ilişki o ah başka ilişki olmamış . Ertesi gün 24 saat sonra çatlamış ve kız . Bende eğee bu ay gebe değilse pikten bir gün önce veya pikken deneyeyiö diyorum.
Kuzum arkadaşım testi 15 de pik yapmış gecesine ilişkş olmuş o ayda tek ilişki başka hiçbir ilişki olmamış ve sabah 9 a çatlamışCanım riskli ama sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?