Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Test nezaman yapıcan

Dün yapmıştım silik çıktı bugün öğlende yaptım aynı silik daha yapmicam artık
zaten akıntımda kesildi inşAllah çatlamıştır
Bu arada bugün dereotu yedim bol bol
Sen bide progesteronuma düşük dedinya onu düşündüm var mı bildiğin bişey doğal yollarla yükselten ama o dönem dönem yükselip düşüyor benim geçen kasım ayında ovulasyonda 13.günde pik olmuştu 21.günümde ilk defa progesteronuma baktırmıştım 11.08 çıkmıştı sevindim yumurtlamam güzel oldu diye hatta o ay adet günüme kadar 2 günde 1 değerlendirmiştim
Herşey sorunsuz görünüyor olsada Allah Ol demedikçe kesinlikle olmuyor
Bi arada acaba dedim kürtaj yüzünden rahmim yeterince kalınlaşmıyor mu ama yumurta takibi yaptırırken doktor öyle bi sıkıntı görmedi görürsem ilaç veririm demişti rahim kalınlaştırıcı. Senin anlayacağın bu işin içinden çıkamadım, hayırlısı...

Rabbim sağ salim kavustursun canim cok sevindim ilk bebeğimi

Canim catlamistir
Nacizane tavsiyem adet gunune kadar biraz stresten uzak dur
Gebeligi ne kadar az dusunursen okadar iyi olur
Rabbim yazmistir ogluna bi kardes insAllah

Canim catlamistir
Nacizane tavsiyem adet gunune kadar biraz stresten uzak dur
Gebeligi ne kadar az dusunursen okadar iyi olur
Rabbim yazmistir ogluna bi kardes insAllah

Amin canom amin ahhhh inşâAllah başarırım çok istiyorum hiç düşünmemeyi aslında şu pandemi olmasaydı bu kadar düşünmezdim dışarlarda bi yerlerde veya birileriyle beraber olunca düşünmüyorum ama şimdi bütün gün evde tek olunca ister istemez aklıma geliyo
Rabbim sanada aslan gibi bir yiğit oğlan nasip etsin burdaki herkesin dileğini gönüllerince hayırlısıyla kabul etsin

Amin canim insAllah

Canım testeredişli aslanpençesi tüm hormonları dengeliyor başka birşey kullanman gerek kalmaz inşallah sen bir basla Allah'ın izniyle herşey yoluna girecek şifa niyetine ışfi deyip ye yediğini içtiğini de

Merhaba arkadaslar,
Ben uyeligimi kapatmayi talep ettim bazi nedenlerden dolayi,,
Benim icin Guzel dileklerde bulunan, dualarinda bana da yer veren herkese tesekkur ederim,,
birilerine yardimim olduysa ne mutlu bana,,
Allah herkesin kalbine gore versin,,
Hakk bilen herkese hakkim helal olsun, sizde helal edin lutfen..
Allaha emanetsiniz.
Hoscakalin

Nereye gidiyorsun canım benim özel bir sebebin yoksa

Ya niye gidiyorsun lütfen gitme bize çok yardımcı oldun sağ olasın ama gitme ya lutfen

Çok üzüldüm keşke gitmesen ben bu post açıldığından beri baştan sona okudum ve aklımda yer eden sen varsın sadece neredeyse, çok emek verdi buraya asıl sen hakkını helal et, insanları boşver takma seni en iyi Allah tanıyor zaten ona havale et, Rabbim razı olsun senden gönlünden geçeni nasip etsin sana da inşAllah

Cok tesekkur ederim Allah razi olsun, cumlemize insallah canim nasip❤ bakalimm canim gelgitler yasiyorum suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…