Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Insanlar cok nankör canim

Canım sen nankör insanları neden ödüllendiriyorsun? Ne olduğunu bilmiyorum ama burdan gitmen onları sevindirecek ama burdaki seni seven ,kalmanı isteyen insanları üzecek...
Yerinde olsam aksine daha çok kalırdım
Hiç umursama böyleleri herzaman karşımıza çıkıyor zaten en doğrusu onları umursamadan kaldığımız yerden devam etmek. Kendimizi cezalandırmak yerine onları hakketikleri yere koyup devam etmeliyiz. Boşver salla:)

Bencede canım gitme. Ödül cermiş olursun . Zaten seni bu kadar üzdüklerine göre senin hayatından gitmesi gerekmiş o insanların . Her zaman birilerinin miladı dolar ilişkimlerimizde ve bitmesi gerekirz onlar senin hayatında misafirde ve gittiler.herhes bı hayatta hakettiğini yaşar . Kalbinin ekmeğini yer. Sen sen olmaya devam et . Ve gitme .

Kızlar arkadaşımın testi 24 ünde 12. Gün 15:30 pik akşamına deneme olmuş 25inde yani 13. Gün sabah 9:30 da yaptığında çatlamış . Ve cinsiyet erkek .birde arkadaşta hafiF pcos varmış ama adetleri düzenliymiş dr inefolic combi veemiş günde 1 kez kullanmış ve o ay hamile kalmış.

Eklentiler

• 194820CC-5038-41A9-A4AF-4DCAF850FBE2.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 78
Rabbim sağlıkla kavuştursun. Bende pcos um iki aydır pik göremedim. Bu ay klomen artı inofolic içicem. 11.güne de dr randevusu aldım inşallah bu ay yumurta gelişir yakalarım

Günde bir tane mi yapmış test 24 ünde pik yaptıktan sonra. 25 inde baya silinmiş demekki gece falan çatlamış zamanlaması çok iyi olmuş burada konuştuğumuz gibi.

Rabbim sağlıkla kavuştursun. Bende pcos um iki aydır pik göremedim. Bu ay klomen artı inofolic içicem. 11.güne de dr randevusu aldım inşallah bu ay yumurta gelişir yakalarım
inşallah süper yumurtlarsıb kuzum gelsin bebiş göbüşe
Günde bir tane mi yapmış test 24 ünde pik yaptıktan sonra. 25 inde baya silinmiş demekki gece falan çatlamış zamanlaması çok iyi olmuş burada konuştuğumuz gibi.
Evet günde 1 defa yapmış kızı oluyor canım ama

Tesekkur ederim arkadaşlar, evet cok haklisiniz gerçekten, dilerim Allah herkesin kalbine göre versin.

Maşallah ne güzel:) Burda bişey dikkatimi çekti 12.günün testi tam koyu değil T , C kadar koyulaşmamış ama pikmiş demekki:)
Benim testlerim için burdaki arkadaşlar tam pik değil demişlerdi ama böylede olabiliyor demekki şimdi daha emin oldum

Testlerde solukluk oluyo pik yaptığı zmnda o birazda markasiyla ilgili galiba ama kafam karıştı yani deneme zamanında pik olduğu anmı öncemi yapılması gerek ilişki

15.30 da yapıp aksami denemişse o zmn pik olduktan sonra birde sabahida çatlamışsa pikten sonra denemiş oluyo tam pik olduğu zamanda denemeye gerek yokmu yani

Birde dün bi bayan erkek çocuk için adamın istekli bayanın isteksiz olması gerekiyormus idedi birde ilişki sırasında bi sürenin son ayetini okunması gerektiğini söyledi sağ tarafa olmasını söyledi ama sürenin ismini vermedi onuda öğrenirsem yazarım

Erkek yazmıştın ama
Kız canım
S sakyuz canım sende ınofolicle dene istersen birde bu ay olmazsa.
Bende öyle düşünüyorum canım bu ay olmazsa normal folik asit yerine inefolic kullanacağım
Kafam karışıt kız mı erkek mi
Kız pikken denemiş sabahına çatlamıl kızı oluyor
Canım bazen ultra pik olmadan da pşk olup siliniyor. Zaten pik demek için t ve c aynı koyulukta veya t c den daha koyu olması lazım.
Başta erkek yazmış ikincisini yanlışlıkla yazmış galiba
Yok canım pikken gece denemiş sabah çatlamış ve kızı olacak . Aslında erkek için uygun zamanda denemiş .
15.30 da yapıp aksami denemişse o zmn pik olduktan sonra birde sabahida çatlamışsa pikten sonra denemiş oluyo tam pik olduğu zamanda denemeye gerek yokmu yani
Canım kız pikken denemiş sabah yumurta çatlamış ama kızı oluyor
Ben iki oğlumda da istekliydim canım hatta eşimden önce boşaldım ama oğlum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…