Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Pik olup erkek olanda cok silinince de erkek olan cok nasip kismet isi bence bu yontemlerle kizda coj erkekde cok..saglikla sihhatle gelsin artik elimizden gelen bunlardi..

Işte o kadar uğraşalımki sadece rabbimin dediği olacak haznesinde erkek bol ama nasibi yoksa ne yaparsak yapalım tek yapılacak şey dua kabul olur inş birgün
Pik olup erkek olanda cok silinince de erkek olan cok nasip kismet isi bence bu yontemlerle kizda coj erkekde cok..saglikla sihhatle gelsin artik elimizden gelen bunlardi..

canım merhaba tekrar. seninle bir kaç gün önce yazışmıştık. Ben de bu ayki tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. 3 gün pike yakın koyu ama tam pik olmayan testlerimi paylaşmıştım. Neden pik olmuyor diye sormuştum. Üç gün öyle kaldıktan sonra testim bugün öyle bir silindi ki t çizgisi görünmüyor neredeyse. Demek ki o 3 gün de benim pikimmiş. Zaten çok araştırdım bazılarında t C den koyu olmuyormuş . Bizim gibi koyu olması da pik sayılırmış falan . Neyse ben kaçırdım anlayacağın bu ay pik bekleye bekleye bir dahaki ay daha bilinçli devam edebiliriz

S sakyuz B12'im geldi canım çiğneme tableti yazıyor ağzımda yavaş yavaş çiğnedim eridi gitti yanlış mı yaptım dil altında mı durmalıydı yoksa suyla alınmıyo dimi tok karnına mıydı?

Merhaba tatlım bende seni merak etmiştim durumunu soracaktım evet dediğin doğru bende tasdikledim S sakyuz geçen gün hamile olan bir arkadaşının ovulasyon testlerini koymuştu buraya belki görmüşsündür onun piki de biraz silikti ama hamile kalmış demekki bizimkilerde pikti (ben kendimden emindim zaten). Ben burda başka bi konuda bi bayandanda duymuştum kendisi bana hatta demişti hamile kaldığım ay tam pik değildi diye. Sen o koyu günlerini değerlendirmedin mi? Olsun üzülme önümüzdeki aya denersin

Canım kahvaltı sonrası tok karnına alınıyor ginde 1 kez çiğneniyor canım dil altındeğil çiğneyip su içiyorsun

Canım kahvaltı sonrası tok karnına alınıyor ginde 1 kez çiğneniyor canım dil altındeğil çiğneyip su içiyorsun

Tamam teşekkürler canım ilk defa böyle çiğnenen hap gördümde sorayım dedim
geç geldiği için bugün ikindide aldım yarın kahvaltı sonrası devam ederim:)

Ayy gitmeyin yaaaa
Ben sizden cok sey ogrendim pikti ovulasyondu alkaliydi vb..
Seveniniz cok bu sayfada gitmeyin..❤❤❤

Ayy gitmeyin yaaaa
Ben sizden cok sey ogrendim pikti ovulasyondu alkaliydi vb..
Seveniniz cok bu sayfada gitmeyin..❤❤❤
Canim benim tesekkur ederim❤ burda herkes biliyor herseyi , herkes birbirine yardimci oluyor, mutlaka yardim edecek baska birileri olacaktir
Dilerim hakeden herkes saglikla erkek (isteyenler kiz) bebeklerine kavusur

Testlerde solukluk oluyo pik yaptığı zmnda o birazda markasiyla ilgili galiba ama kafam karıştı yani deneme zamanında pik olduğu anmı öncemi yapılması gerek ilişki

Kız erkek muhabbetine göre en koyu olduğu gün yani pik gününde veya çatladığı zaman denemek erkek bebek şansını arttırıyormuş, kız bebek içinse pikten 1 gün önce (veya çatlamaya 48-60 saat kala) denemek ve bidaha ilişki olmaması söyleniyor fakat ne olursa olsun Allah'ın dediği oluyor
Pik günü deneyipde kızı olanlar, pikten 1-2 gün önce deneyipde oğlu olanlarda var neticede

Evet çok doğru birde neyi çok istersen o senin imtihanın oluyormuş o yüzden bıraktım cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı olsunda bundan sonra yapacağım tek şey dua cnm rabbim ol dedimi olacak inş

Aynen öyle canım kaç tane kızın var?
Benimde tek temennim sağlıkla hamile kalabilmek...Rabbim daha fazla bekletmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…