- 20 Nisan 2020
- 175
- 206
- 18
- 41
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #91.561
Pik olup erkek olanda cok silinince de erkek olan cok nasip kismet isi bence bu yontemlerle kizda coj erkekde cok..saglikla sihhatle gelsin artik elimizden gelen bunlardi..
Ay buraya girince ilk sana yaziyorum sonra bakiyorum kkya gitme lüften sen olmasan ben kimi darlicam günde bin kereCok tesekkur ederim Allah razi olsun, cumlemize insallah canim nasip❤ bakalimm canim gelgitler yasiyorum suan
Bakalim cnm haberlesiriz bi sekildeAy buraya girince ilk sana yaziyorum sonra bakiyorum kkya gitme lüften sen olmasan ben kimi darlicam günde bin kere
Maşallah ne güzel:) Burda bişey dikkatimi çekti 12.günün testi tam koyu değil T , C kadar koyulaşmamış ama pikmiş demekki:)
Benim testlerim için burdaki arkadaşlar tam pik değil demişlerdi ama böylede olabiliyor demekki şimdi daha emin oldum
canım merhaba tekrar. seninle bir kaç gün önce yazışmıştık. Ben de bu ayki tecrübemi sizlerle paylaşmak istedim. 3 gün pike yakın koyu ama tam pik olmayan testlerimi paylaşmıştım. Neden pik olmuyor diye sormuştum. Üç gün öyle kaldıktan sonra testim bugün öyle bir silindi ki t çizgisi görünmüyor neredeyse. Demek ki o 3 gün de benim pikimmiş. Zaten çok araştırdım bazılarında t C den koyu olmuyormuş . Bizim gibi koyu olması da pik sayılırmış falan . Neyse ben kaçırdım anlayacağın bu ay pik bekleye bekleye bir dahaki ay daha bilinçli devam edebiliriz
Canım kahvaltı sonrası tok karnına alınıyor ginde 1 kez çiğneniyor canım dil altındeğil çiğneyip su içiyorsunS sakyuz B12'im geldi canım çiğneme tableti yazıyor ağzımda yavaş yavaş çiğnedim eridi gitti yanlış mı yaptım dil altında mı durmalıydı yoksa suyla alınmıyo dimi tok karnına mıydı?
Eki Görüntüle 2644389
Canım kahvaltı sonrası tok karnına alınıyor ginde 1 kez çiğneniyor canım dil altındeğil çiğneyip su içiyorsun
Ayy gitmeyin yaaaaMerhaba arkadaslar,
Ben uyeligimi kapatmayi talep ettim bazi nedenlerden dolayi,,
Benim icin Guzel dileklerde bulunan, dualarinda bana da yer veren herkese tesekkur ederim,,
birilerine yardimim olduysa ne mutlu bana,,
Allah herkesin kalbine gore versin,,
Hakk bilen herkese hakkim helal olsun, sizde helal edin lutfen..
Allaha emanetsiniz.
Hoscakalin
Canim benim tesekkur ederim❤ burda herkes biliyor herseyi , herkes birbirine yardimci oluyor, mutlaka yardim edecek baska birileri olacaktirAyy gitmeyin yaaaa
Ben sizden cok sey ogrendim pikti ovulasyondu alkaliydi vb..
Seveniniz cok bu sayfada gitmeyin..❤❤❤
Testlerde solukluk oluyo pik yaptığı zmnda o birazda markasiyla ilgili galiba ama kafam karıştı yani deneme zamanında pik olduğu anmı öncemi yapılması gerek ilişki
Kız erkek muhabbetine göre en koyu olduğu gün yani pik gününde veya çatladığı zaman denemek erkek bebek şansını arttırıyormuş, kız bebek içinse pikten 1 gün önce (veya çatlamaya 48-60 saat kala) denemek ve bidaha ilişki olmaması söyleniyor fakat ne olursa olsun Allah'ın dediği oluyor
Pik günü deneyipde kızı olanlar, pikten 1-2 gün önce deneyipde oğlu olanlarda var neticede
Açtım cnm rica etsem yollarmısın?
Evet çok doğru birde neyi çok istersen o senin imtihanın oluyormuş o yüzden bıraktım cinsiyeti ne olursa olsun hayırlı ve sağlıklı olsunda bundan sonra yapacağım tek şey dua cnm rabbim ol dedimi olacak inş
Aynen öyle canım kaç tane kızın var?
Benimde tek temennim sağlıkla hamile kalabilmek...Rabbim daha fazla bekletmesin
Çok şükür canım. Hayırlı cumalar herkese. İki hafta kalmış cinsiyeti öğrenmeneGünaydın kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?