Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Hayır kuzum gitme malesef bunlar hayatın gerçeği keşke hiçbir anne yaşamasa
Ama devam etmek zorundayız çok zor biliyorum ama
Evet sabretmek zorundayız bu Allahın imtihanı bu imtihandan gecmek zorundayız inanıyorum rabbim mukafatını verir

BuraDASIN demi canim
Allah nasıp ederse evet ben oğluma su sekılde hamıek kalmıştım adetim bitti 1 er gun arayla 15 gun ilişki oldu yanı yumurtlamadan önce mı tuttu yumurtlamadan sonra mı bılmıyırum ben sadece hamıle kalmak istiyorumdm ama şimdi Allah nasıp ederse oğlumu tekrardan dogurmak istiyorum yine de Allah hayırlısını versin

Herhangi bir diyet falan yaptın mı süt ve süt ürünleri yememek alkali su içmek veya o günlerde yaptığın özel bişey varmıydı? Tüm kalbimle Allahım tekrar yüzünü güldürsün... Dilerim tekrar mucizen gelir Allahım bu hayırlı günde banada isteyen herkese yaşatsın..

Maalesef herhangi bir sey yapmadım her gün ne yapıyorsam o

Can canim hos geldin
Hoşbuldum kuzum
Hoşbuldum canım
İsmim Seray Allah razı olsun sizden ❤güzel kalbinizden
Canım seninle dua grubunda dua etmiştik diye hatırlıyorum sanki
Gözlerimiz yollarda kaldı iyi ki geldin hoş geldin canım benim
Hoşbuldum canım cok sagolun hepiniz
Hoşgeldin K Khvekokusu20 Zeynosum canim nasilsin
Hoşbuldum canım iyiyim şükür hayat koşturmacası işte sen nasılsın özledim hepinizi

Evet canım oldu da ama rabbim cennetine aldı

Canlar merhaba. Pcosluyum takipte 3. Ayım ilk defa yumurtlamayı yakalar gibi oldum sizce olmuş mu pik. Klomen kullandım. Ve dün dr gittim vir yumurta vardı 25 mm. K Khvekokusu20 Ruveydam2015 2kiz1anne 2kiz1anne S sakyuz ElifAsel54 ve diğer canlar

Eklentiler

• IMG_20200612_170133.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20200612_002949.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20200611_221445.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 59
Ben de seni özledim can kuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…