Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim canım ben ben yetişemiyprum konuşmalara fırsat bulupta ama burdayım okuyom merak etmeyin unytmayın beni die adımın yanına 53 koydum rizeli benim die bekleyin salı akşamı bir bir bir söliciym size doktorun söledikleriniii inşallah bakalım neler diyecek bende sabırsızlıkla bekliyorum

Önümüzdeki ay ovulasyon testi ine başlayacaktım kızlar. 3 prensesim var bir de değişik olsun istiyorum. Ama adetimşn üzerinden 5gün geçti. Adeti Düzenli olan birisiyim. Sabah test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz tabiki bu koruyıcı bir yöntem değil. Testle çılmayabikir mi veya neden gecikti bu kadar normal mi

Ramazan sonrası adet düzenin değişmiş olabilir. Geçen sene bnm 15 gün geçmişti adetim ramazandan dolayı. Ya da geç döllenme olmuş olabilir

Bir de sürekli akıntı oluyor her seferinde adetim geldi sanıyorum bakıyorum birşey yok. Akıntı neyin belirtisi ola ki

Canım selam 3 kızın varmış allah bağışlasın benimde 2 oğlum var . Rica etsem kız bebek için neler yaptın anlatırmısın.

Canım selam 3 kızın varmış allah bağışlasın benimde 2 oğlum var . Rica etsem kız bebek için neler yaptın anlatırmısın.
Kuzum vallahi birşey yapmadım nasıl oldu ben de bilmiyorum sadece 2.kızıma hamileyken rüyamda dede gördüm. 3 kızımın ardından oğlumun olacağını gördüm. Sen neler yaptın oğluş için

Kuzum vallahi birşey yapmadım nasıl oldu ben de bilmiyorum sadece 2.kızıma hamileyken rüyamda dede gördüm. 3 kızımın ardından oğlumun olacağını gördüm. Sen neler yaptın oğluş için
Canım benim hep yumurtlama dönemi oldu ilişkim 1.oğlumda test kullanmadım ama swyrwk ilişki ve yumurrlama günü tek ilişki olmuştu ,2. Oğlumda sık ilişki oldu pik günü ve çatlama günü 2 ilişki ile oldu.

Allah bağışlasın kuzum bizimkiler gümbürtüyle oldu bilmiyordum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…