- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.261
Sağolncanım dün akşam 22deydi pik dediğiniz test bugün silikleşti canım. Dün sabah 11 de yapmıştım silikti 11 ila 22 arası neler oldu bilmiyorumCanım birde resin çekerken son test tek olarak yakın plan çek derim daha net anlarız
Hayırlı olsun canım benim takviminSağol kuzumm Allah razi olsun
Bi kiz bebekle bu takvim sanada nasıp olsun
Benim canım ben ben yetişemiyprum konuşmalara fırsat bulupta ama burdayım okuyom merak etmeyinCuma günü yüzü suyu hürmetine inşAllah tekrar gönlündeki olur Rabbim bİr daha yaşatmasın..bu arada Ya kızlar kimdi rizedeki elif doktora gidecek olan ne zaman bu randevu neler söyleyecek çok çok merak ediyorum..
Yaptım canım negatif çıktı. Ama hala adet olmadımEe neden yarın yapmıyonki varsa çıkar zaten direk inş rabbim hayırlı sağlıklı erkek evlatlar nasip eder
Cok tesekkurler canim benimHayırlı olsun canım benim takvimin
Ramazan sonrası adet düzenin değişmiş olabilir. Geçen sene bnm 15 gün geçmişti adetim ramazandan dolayı. Ya da geç döllenme olmuş olabilirÖnümüzdeki ay ovulasyon testi ine başlayacaktım kızlar. 3 prensesim var bir de değişik olsun istiyorum. Ama adetimşn üzerinden 5gün geçti. Adeti Düzenli olan birisiyim. Sabah test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz tabiki bu koruyıcı bir yöntem değil. Testle çılmayabikir mi veya neden gecikti bu kadar normal mi
Emin olmam için ne yapmam lazım kuzum. Kanda çıkar mı olmazsa pazartesi doktora gideyimRamazan sonrası adet düzenin değişmiş olabilir. Geçen sene bnm 15 gün geçmişti adetim ramazandan dolayı. Ya da geç döllenme olmuş olabilir
Adetin 5 gün geçtiyse kanda illaki çıkar. Geç dollendiyse normal testte çıkmayabilirEmin olmam için ne yapmam lazım kuzum. Kanda çıkar mı olmazsa pazartesi doktora gideyim
Sağol kuzum pazartesi gideyim dua edin benim için hamileysem de oğluşum olsun inşallahAdetin 5 gün geçtiyse kanda illaki çıkar. Geç dollendiyse normal testte çıkmayabilir
Canım selam 3 kızın varmış allah bağışlasın benimde 2 oğlum var . Rica etsem kız bebek için neler yaptın anlatırmısın.Önümüzdeki ay ovulasyon testi ine başlayacaktım kızlar. 3 prensesim var bir de değişik olsun istiyorum. Ama adetimşn üzerinden 5gün geçti. Adeti Düzenli olan birisiyim. Sabah test yaptım negatif çıktı. Geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz tabiki bu koruyıcı bir yöntem değil. Testle çılmayabikir mi veya neden gecikti bu kadar normal mi
Amin cnm ins istediğin gibi olirSağol kuzum pazartesi gideyim dua edin benim için hamileysem de oğluşum olsun inşallah
Yapmadım canımDeneme yaptin mi peki
Kuzum vallahi birşey yapmadım nasıl oldu ben de bilmiyorum sadece 2.kızıma hamileyken rüyamda dede gördüm. 3 kızımın ardından oğlumun olacağını gördüm. Sen neler yaptın oğluş içinCanım selam 3 kızın varmış allah bağışlasın benimde 2 oğlum var . Rica etsem kız bebek için neler yaptın anlatırmısın.
Canım benim hep yumurtlama dönemi oldu ilişkim 1.oğlumda test kullanmadım ama swyrwk ilişki ve yumurrlama günü tek ilişki olmuştu ,2. Oğlumda sık ilişki oldu pik günü ve çatlama günü 2 ilişki ile oldu.Kuzum vallahi birşey yapmadım nasıl oldu ben de bilmiyorum sadece 2.kızıma hamileyken rüyamda dede gördüm. 3 kızımın ardından oğlumun olacağını gördüm. Sen neler yaptın oğluş için
Rabbim tez zamanda yerini doldursun inşallahEvet canım oldu da ama rabbim cennetine aldı
Canım yakalamışsın pikiCanlar merhaba. Pcosluyum takipte 3. Ayım ilk defa yumurtlamayı yakalar gibi oldum sizce olmuş mu pik. Klomen kullandım. Ve dün dr gittim vir yumurta vardı 25 mm. K Khvekokusu20 @Ruveydam2015 2kiz1anne 2kiz1anne S sakyuz @Semra54 ve diğer canlar
Amin canım inşallahRabbim tez zamanda yerini doldursun inşallah
Canım yakalamışsın piki
Allah bağışlasın kuzum bizimkiler gümbürtüyle oldu bilmiyordum benCanım benim hep yumurtlama dönemi oldu ilişkim 1.oğlumda test kullanmadım ama swyrwk ilişki ve yumurrlama günü tek ilişki olmuştu ,2. Oğlumda sık ilişki oldu pik günü ve çatlama günü 2 ilişki ile oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?