Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar bir de ben blr sey danşcam size biliyorsunuz 3 ay önce oğlumu kaybettim ya normalde benım adetim 30 32 gün sürer dogumdan sonra 63 gün adet oldum mayıs 15 te 3 mayısta da da benden yumurtlama akıntısı gelmişti her neyse 14 hazıran yanı yarın adet olmam lazım 3 hazıran ve 5 hazıran benden o yumurtalama akıntısı geldı normalde yumurta 24 saat canlı kalır ya ona güvenerek 7 haziran da yanı adete 7 gün kala geri cekılme yöntemiyle ilişki oldu biliyorum geri cekılme yöntemi korunma yöntemi degıl aslında su an hamıle kalmak istemiyorum düşüncem 2 ay sonra hamıle kalmak ama bu sekılde ihtimal var mı acıkcası bu ay adet olursam üzülmem ya da bu sekılde hamıle kaldıysam sevinmem Allah ne derse o olur ama sizce ihtimal var mı

Cnm allah dilemişse sana istersen korunma yöntemini yüksek tut yine verir ona zor hiç bir şey yoktur ya hiç vermezse diye düşünüp hamile kalırsan çok şükretmelisin zaten rabbim sana bi oğul daha nasip etmişse verir kız evlat nasip etmişse ovu testiyle diyetle suyla alakasi yok verir çok eskilere git oku anlarsın bi bayan oğlu olması için herşeyi denemiş yani aklına gelmicek şeyleri bile böyle böyle 5 tane nur topu gibi kızı olmuş bu yüzden sen kalbini tam tut dua et sana verecek olan rabbim başka şeyler değil olurmu kafana bu gibi şeyleri takıpta kndini daha fazla strese sokup üzülme cnm bol bol ısrarlı dua et inş biri tutmazsa inan biri tutar

Aslında su an hamılelık istemiyorum ama Allah nasıp ettikten sonra naparsan yap evet tekrardan blr oğlum olsun isterim o da oğlumu sankı tekrardan dogurmuş gbi hissedeğim için ama rabbim benim için kız evlat nasıp ettıyse başım gözüm üstüne ondam gelen herseye razıyım Allah büyük hayırlı bir kapı acar inşallah

Kızlar şuan o kadar sinirliyim ki bir arkadaş beni aradı bana diyor ki senin bebgi kız hissediyorum yok etrafımda ne kadar kişi varsa hepsi kız falan doktor 13+4 ter erkek dedi pazartesi gidicem netleşecek hani anlamıyorum neden insanın sinirini bozuyor bu bozuntular görende kız evlat degil de başka bir şey

Canım merhaba,
Benimde 1 kızım var kendimde 3 kız kardeş olmamdan dolayı annemle babamın erkek bebek arzusunu hep çocukluğumda yaşadım sonradan 2 de erkek kardeşim oldu tabi ama bende de bir erkek bebek olma isteği bıraktı bu durum :) ilk bebeğim kız oldu ve yeni evlediğim dönemlerde sık ilişki ile ve tahminimce yumurtlama öncesi hamile kaldığımı düşünüyorum sonra biz 2.bebek istemeye başlayınca internette çok araştırdım erkek bebek için ilişki zamanları vs. Ovulasyon testi ile yumurtlama günümü takip ettim çift çizginin en koyu olduğu zamanda ve silikleşmeye başladığı zamanda ilişki denedik ayrıca eşim 1 hafta-10 gün cinsel perhiz de yaptı 4.ayımda bu şekilde hamile kaldım ve çok şükür dilediğim gibi erkek bebek olduğunu öğrendik.. Ben bunu denediğim için örnek olsun diye burada paylaşmak istedim herşeyden önce çok çok dua ettim sağlıklı sıhatlisinden istedim ayrıca kızımı dünya daki herşeyden çok seviyorum her annenin bir kız çocuğu olmalı bu hayatta :) Allah size de hayırlısıyla ve gönlünüzden geçen cinsiyette bebeğinizi sağlıkla versin..

Canim bosver hic takma
Allah in izniyle oglun olucak
Takma kimseyi, seni rahatsiz eden insanlardan uzak dur

Maalesef herhangi bir sey yapmadım her gün ne yapıyorsam o
Nasip he
Maalesef herhangi bir sey yapmadım her gün ne yapıyorsam o
[/QUO
Herşey nasip kısmet işte.. rabbim bir daha o sevinci yaşatsın bizlere sizede bizde
hayırlısıyla inşAllah bizlerinde yüzü güler .. RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN CANIM TEŞEKKÜR EDERİZ

Ay takma şöyle insanlari. Seni kıskanıyor dur büyük ihtimalle. Ya da sana layık gotmiyordur erkek çocuğu aklınca. Böyle zavallı kan emici keneleri engelle hayatına alma

Kız evlat gibisi mi var bence.benim suan bulantilarim basladi ve cok kötü geciriyorum 10 yasindaki kizim esimden daha cok yardim ediyor.Hayırli evlat olsunda kız erkek muhim degil.insan olmayani da istiyor haliyle.hayırli birde erkek evladim olsun tabiki isterim.saglik sıhhat olsun bosverin kafaya takmayin kız olsa da erkek olsada moral bozmak isteyen mutlaka söyleyecek bir sey bulur.

Canim bulanti ilaci kullaniyor musun
Doktorum bana verdigi beni bi nebze rahatlatiyor
Prilam dr diye bi ilac. Gece yatarken 2 tane iciliyo
Doktoruna danis istersen

Ki sizinki erkek zaten bosverin ayy gicik oldum arkadasiniza kendi hissede dursun.kiz olursada bas tacı erkek olsa da deseydiniz

Canim bulanti ilaci kullaniyor musun
Doktorum bana verdigi beni bi nebze rahatlatiyor
Prilam dr diye bi ilac. Gece yatarken 2 tane iciliyo
Doktoruna danis istersen
Doktora dun gittik kan tahlili hormon tahlili istedi hastane özel olmasina ragmen coook kalabalikti birde virusten yatanlari da duyunca kosarak uzaklastik.keseyi ve bebegi gorduk kalp sesini duyduk.dr a sonra gelirim ben korkuyorum dedim.
Faydaliysa bende alir kullanirim sabahlari cook cok kotüyum

Canim bu ilaci hamileligimin basindan beri kullaniyorum
Hic sabah bulantisiyla uyanmadim
Aksam biraz zorluyo

Cowras tesekkur ederim bu ilaca cok olumlu yorum var internette ben daha once hic kullanmamistim.soyledigin iyi oldu.aile hekimine sorar kullanirim
Bende ilk defa bu hamileligimde kullandim
Digerlerinde haberim yoktu bu ilactan ve sabahlari cok cok kotuydum
Cok sukur simdi sabahlari cok rahatim

Ay takma şöyle insanlari. Seni kıskanıyor dur büyük ihtimalle. Ya da sana layık gotmiyordur erkek çocuğu aklınca. Böyle zavallı kan emici keneleri engelle hayatına alma
Ki sizinki erkek zaten bosverin ayy gicik oldum arkadasiniza kendi hissede dursun.kiz olursada bas tacı erkek olsa da deseydiniz
Haklısınız kızlar kene gibi yapışmış lar yakama sanki hep bir agızdan dua ediyorlar kız olsun diye o kadar üzülüyorum ki neden ben böyle biri degilim neden insanlar bu kadar hain kötü kalpli

Cowras tesekkur ederim bu ilaca cok olumlu yorum var internette ben daha once hic kullanmamistim.soyledigin iyi oldu.aile hekimine sorar kullanirim
Prilam Dr, Bende kullanıyordum... Çok şükür bitti bulantılar..
Kesinlikle öneririm ilk zamanlar günde 2 gece yatmadan önce sorna günde 1 yne gece uyumadan evvel içtim. Sonra bıraktım..
Bir de ben ilk gebeliğim de içmemiştim bile bunda da içmem ilaca karsıyım diyordum. Ama kilo verdim kusmalarım çoktu kötüydü... Valla bulandan Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…