Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Haklısınız kızlar kene gibi yapışmış lar yakama sanki hep bir agızdan dua ediyorlar kız olsun diye o kadar üzülüyorum ki neden ben böyle biri degilim neden insanlar bu kadar hain kötü kalpli
Boşver kuzum vallahi kıskançlıktan yapıyolar
Ben daha hamile kalmadan kızınkızına ne isim koyacan diyolar

Allahım ne kadr cahil insan var su hayatta...
Ve cahillikleri ile başa belalar....
Böyle insanları çıkarsanız ya hayatınızdan ben inan bir kalemde siliyorum. Ömrümüz kısa bir de böyle kan emici, enerji sömürücü, felaket tellalları ile mi uğraşacağız. Canımıza yazık.

Malesef çıkaracm zaten hayatımdan inanıyor musun ben bile etkilendim morelim o kadar bozuldu ki

Malesef çıkaracm zaten hayatımdan inanıyor musun ben bile etkilendim morelim o kadar bozuldu ki
Çıkar gitsin... Moral bozana yol ver... Bir arkadas da bana her derdini anlatrdı esi ile arası düzeldi görünmez oldu sonra benim derdim var mı diye sormaya başladı arada sırada.. Bne bir sey diuprm o kendi kızını övüyor filan düşündüm ya dedim ben bunun derdi ile dertlenirken bu beni takmıyor bile 1 2 yıl sırf bunun derdi ile uğraştım... O zamanlar bu kadr oldugunu bilmiyordum inan tek cümlede sildim giti... Bir de doğmamış çocuga cinsiyeti su hissediyorum diyen zihniyetlere iyice gıcık oluyorm. Arkadasım Dr erkek demis iste sneşn hissine tüküreyim nesin sen ermiş evliya filan mı

Ne güzel yazmışsın diline eline saglık doktor 13+4 de erkek dedi bunlar diyor ki yok o haftalarda erken degişir cinsiyet ben ona deki oluyorum utanmasalar namazda oturup dua edecekler adıma halbuki ben ne zorluklar yaşadım bu hayyata birde kalbi fesatla dolmuş daha bir gün bile kuran açıp okumayan insanlarla uğraşıyorum

Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni gıybet
Bakma sen onlara... Bir daha bir sey derlerse o zaman tamam Adnan Oktar hocam dersin

Malesef bu hayatta böylr insanların nereden canını yakacaklarını savunmasız taraflarını bulup yüzüne vuruyolar hiç bir sey yapma sade gereksiz insanları hayatından çıkar çünkü onlar zaten degmez insanlar inanıyorum seninki inş erkek olucak takma içi fesat insanları bırak fesatlıklarıyla boğulsunlar
Haklısınız kızlar kene gibi yapışmış lar yakama sanki hep bir agızdan dua ediyorlar kız olsun diye o kadar üzülüyorum ki neden ben böyle biri degilim neden insanlar bu kadar hain kötü kalpli

Ay yok konuşmayı kestim ben gerçekten pskoljik olarak çabuk çöküyorum zaten ama böyle içime dilime ne geliyorsa söylemekte istiyorum
Çekemiyorlar seni kıskanıyorlar seni gıybet
Bakma sen onlara... Bir daha bir sey derlerse o zaman tamam Adnan Oktar hocam dersin

İnşalalh canım sagol zaten pazartesi netleşecek inşanlah

Canım ya bi benzeri bana da olmuştu oğlumda. Bence kız seninki diyordu çevremde birkaç kişi ama anlıyorsun kötü niyeti. Oğlun olunca da çok sevinmiş gibi yapıyorlar. Boşver sen kötüler her yerde ne yazık ki. Çekememiş seni.

Evet bende anladım ne kadar kötü niyetli olduklarını sanki kız doğurmak kötü bişey miş algısı yaratıyorlar rabbim her ikisinde de tattırsın herkese ben onlara dua ediyorum onlar bana neler söylüyor

Dlk bbbn cnm ağzı olan konuşuyor hiç kimseyi takma inş pazartesi kesinlescekmis ne güzel sağlıkla sıhhatli oğlun olucak inşallah ben öyle hissediyorum inşallah Rabbim bizede nasip eder
Inşanlah canım benim rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi mahrum bırakmasın isteklerinden ben dayanamadım bir sürü mavi elbiseler aldım

Inşanlah canım benim rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi mahrum bırakmasın isteklerinden ben dayanamadım bir sürü mavi elbiseler aldım
Insan heves ediyo, iyi yapmissin
Rabbim ogluna giydirmeyi nasip eder insAllah
Biz isteyenlere de nasip eder insAllah

Canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için biz de 2kız kardeşiz oierkek kardeşim yok. 3kızcem var ama kızlarım bir kardeşlerinin daha olmasını çok istiyorlar. Tabi ben de ovulasyon testi için adetimin gelmesini bekliyorum. Adet sonrası başlayacağım. Ama 5gün geçti hala gelmedi. Geri çekilme yöntemiyle korunmaya çalışıyorduk. Şimdiye kadar başardık. 5 gündür gelmeyince şüphelenmeye başladım. 2 test aldım ikisi de negatif çıktı Allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla ve hayırlısıysa kucağına versin inşallah. Allah oğluşunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben de birgün "kızlar bebeğimin cinsiyeti erkekmiş" haberini veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…