Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inşanlah canım benim rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi mahrum bırakmasın isteklerinden ben dayanamadım bir sürü mavi elbiseler aldım
Sen yine erkek denilince almissin ben daha ortada bebek bile yok bi poşet zıbın içlik çorap aldim mavi mavi inşallah giydirmek nasip olur yoksa bakip bakip cok üzülcem ama aldim yine de bi heves ya

Kızlar hiç böyle olmazdı. Mayıs 9da son adetimi gördüm. Hala gelmedi geri çekilme yoluyla korunmaya çalışıyorum şimdiye kadar başardık ama tabi garanti bir yöntem değil. 2 tane farklı markanın testini yaptım fotolarını atıyorum. Kullandığım alerji hapı var onu da kullanamıyorum bu durumdan ötürü. Ne yapayım ki canlar

Eklentiler

• IMG_20200613_193004.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 82
Sen yine erkek denilince almissin ben daha ortada bebek bile yok bi poşet zıbın içlik çorap aldim mavi mavi inşallah giydirmek nasip olur yoksa bakip bakip cok üzülcem ama aldim yine de bi heves ya
Canım olsun bakalım Allah bize de verir vermese de kızlar birer oğlan getirecek elbette onlar evladımız olur

Canım bi kan ver istersen ben çok çok silik belli belirsiz görüyorum sanki yukaridakinde eger kuruma Çizgisi degilse tabi

Bende almıştım bi sürü şey hamile kalmadan ama ikinci kız da olsa giydirecektim o kadar gözümü karartmıştım
Sana da diğer dileyen arkadaşlara da nasip olsun

Bende almıştım bi sürü şey hamile kalmadan ama ikinci kız da olsa giydirecektim o kadar gözümü karartmıştım
Sana da diğer dileyen arkadaşlara da nasip olsun
Valla kocaya bi ton dil döktüm 3.kizda olsa mecbur giydircem bende ama oğlum olsun yaa hevesim kursagimda kalmasin

Canım ben ikisinde de birşey göremedim ama bence de kan ver
Sonuç negatif çıkarsa maydanoz limon kürü yaparsın hemen söktürüyor

Canım bi kan ver istersen ben çok çok silik belli belirsiz görüyorum sanki yukaridakinde eger kuruma Çizgisi degilse tabi
Tamam canım ama ikisininde negatif çıkması olmaması ihtimalini arttırdı sanki. Ama yine de güvenemiyorum. Tekrar koyuyorum fotoları

Eklentiler

• IMG_20200613_194904.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20200613_194834.webp
    24 KB · Görüntüleme: 53
Tamam canım ama ikisininde negatif çıkması olmaması ihtimalini arttırdı sanki. Ama yine de güvenemiyorum. Tekrar koyuyorum fotoları
Bence bir doktora görün gebelik olsaydı mutlaka çıkardı hayalet çizgi bile inşanlah rabbim sanada nasip eder umudunu yitirme

Diğer fotoda cok silik gördüm sanki bunlarda yok hic bi çizgi göremedim canim ovulasyon kullanmiyodun dimi belki de gec yumurtaların ve adetin atti ileriye benim 18.gün yumurtlamam gerekirken 23.gün yumurtladim.ben ovu.test kullanmasam 15 haziran geldiginde olmadim derdim ama 20 hazirana kaydi

Kullanmıyorum canım ama önümüzdeki aydna itibaren kullanacaktır adetim den sonra ama gelmedi mübarek bekleyeyim mi doktora gideyim mi. Bir de aynı testler başka test yapmadım

Kullanmıyorum canım ama önümüzdeki aydna itibaren kullanacaktır adetim den sonra ama gelmedi mübarek bekleyeyim mi doktora gideyim mi. Bir de aynı testler başka test yapmadım
Fotoğrafin açısıyla alakali heralde onda sanki vardi burda hicbisey yok bilemedim ki istersen git bi dr.a kan ver icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…