- 9 Ocak 2020
- 2.628
- 2.524
- 53
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.341
İyi yaptın cnm inşallah bende o duyguyu yaşarım mavilerle donatmak istiyom heryeri inşallah nasip olurInşanlah canım benim rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi mahrum bırakmasın isteklerinden ben dayanamadım bir sürü mavi elbiseler aldım
Erkek dedi doktor cnmİnşallah canım senin bebişimi cinsiyeti ne
Benim 8 inci haftada başladı ama çok aşırı olmadı çok hafif geçtiSelamm kizlar,
Daha 4.haftada mide bulantilari baslayan oldu mu??
Yaa ne guzel canimBenim 8 inci haftada başladı ama çok aşırı olmadı çok hafif geçti
Ne guzel masallah canim
Ben perisan oldum ya kac gundur
[/QUOTE
Valla cnn doktor bana çok bulantı olursa bı ilaç verdi icmem.icin 2gun kullanmistm gerçekten çok iyi bı ilaç sadece hamileler için zaten istersen nette de arastr çok kullanan var adı prilam Dr istersen doktora danışıp kullan ins geçer biran önce
Gelir kuzum gelir gerçekten iyi bı ilac
Insallah canimGelir kuzum gelir gerçekten iyi bı ilac
Canım benim ya inşallah benimd oğlum.olur tabi burdaki istyn herkesinAynn bendende o kadar canımın içi
O kadar güzel anlatmışsın ki içimi rahatlattın rabbim benim yaşadığım sevinci sizede yaşatsın inşanlah Allah ellerinizi boş bırakmasınDlk bbbn kardeşim şu an hamileliğin de verdiği duygusallıkla neler hissettiğini anlayabiliyorum ama çok şanslısın iki kızın var doktor buna da erkek demiş ne güzel isterse cümle alem dedikodu etsin konuşsun kendi kendine ben hiç umursamam ki arkadaşın da dediği gibi erkek demiş de almışsın mavileri erkekler genelde çabuk anlaşılıyor yanılma payı olacağını sanmıyorum hem kız da olsa kimseyi ilgilendirmezdi bu.Hayat senin hayatın eşinle ve çocukların mutluysan gerisinden kime ne? Üçüncü çocuk fikri kararı da o kadar zor geliyor ki Rabbim biliyor az önce harp alanında gibiydi bizim ev misal kızım iki saattir uyumadı.Bir tane de oğlum olsun diye düşünmesek insan cesaret de edemez hiç kalkışma düşüncesine dahi giremez.Öyle yani uzattım biraz ama günün yorgun annesi olarak ben de duanı beklerim herşeye rağmen yine de senin aldığın müjdeyi almak isterim bunu düşün mutlu ol tevekkül et teslim ol dırdır edenlerin öfke yükünü dahi gönlüne bulaştırma canım değmez.
bulantilar icin zencefil diye okudum eger dr izin verirse birazcik taze zencefil yiyin. gecmis olsun.Ne guzel masallah canim
Ben perisan oldum ya kac gundur
benim 2 3 haftalikken bulantim baslamisti. gunluk hayatimi etkilemeyecek, ince bir bulantim.vardi. kan testi yaptirmistim negatif cikmisti. ama 5 haftalikken pozitif cikti.Selamm kizlar,
Daha 4.haftada mide bulantilari baslayan oldu mu??
Sagol canim taze zencefil rendeleyip denedim daha beter etti benibulantilar icin zencefil diye okudum eger dr izin verirse birazcik taze zencefil yiyin. gecmis olsun.
Benim de adet gunum gelmeden basladi bulantilar ama bi kac gundur cok artti ictigim suyu bile cikariyorum ac geziyorumbenim 2 3 haftalikken bulantim baslamisti. gunluk hayatimi etkilemeyecek, ince bir bulantim.vardi. kan testi yaptirmistim negatif cikmisti. ama 5 haftalikken pozitif cikti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?