Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Inşanlah canım benim rabbim herkesi mutlu etsin kimseyi mahrum bırakmasın isteklerinden ben dayanamadım bir sürü mavi elbiseler aldım
İyi yaptın cnm inşallah bende o duyguyu yaşarım mavilerle donatmak istiyom heryeri inşallah nasip olur

Benim 8 inci haftada başladı ama çok aşırı olmadı çok hafif geçti
Cok sukur cnm benimde 8.haftada başladı simdi 10+0 oldum geçti sayılır ama kusma yok tek bulantı oldu bendede L Laladunya bikac kere kustm sadece ayiptr söylemesi

Cok sukur cnm benimde 8.haftada başladı simdi 10+0 oldum geçti sayılır ama kusma yok tek bulantı oldu bendede L Laladunya bikac kere kustm sadece ayiptr söylemesi
Ne guzel masallah canim
Ben perisan oldum ya kac gundur

Dlk bbbn kardeşim şu an hamileliğin de verdiği duygusallıkla neler hissettiğini anlayabiliyorum ama çok şanslısın iki kızın var doktor buna da erkek demiş ne güzel isterse cümle alem dedikodu etsin konuşsun kendi kendine ben hiç umursamam ki arkadaşın da dediği gibi erkek demiş de almışsın mavileri erkekler genelde çabuk anlaşılıyor yanılma payı olacağını sanmıyorum hem kız da olsa kimseyi ilgilendirmezdi bu.Hayat senin hayatın eşinle ve çocukların mutluysan gerisinden kime ne? Üçüncü çocuk fikri kararı da o kadar zor geliyor ki Rabbim biliyor az önce harp alanında gibiydi bizim ev misal kızım iki saattir uyumadı.Bir tane de oğlum olsun diye düşünmesek insan cesaret de edemez hiç kalkışma düşüncesine dahi giremez.Öyle yani uzattım biraz ama günün yorgun annesi olarak ben de duanı beklerim herşeye rağmen yine de senin aldığın müjdeyi almak isterim bunu düşün mutlu ol tevekkül et teslim ol dırdır edenlerin öfke yükünü dahi gönlüne bulaştırma canım değmez.

O kadar güzel anlatmışsın ki içimi rahatlattın rabbim benim yaşadığım sevinci sizede yaşatsın inşanlah Allah ellerinizi boş bırakmasın

benim 2 3 haftalikken bulantim baslamisti. gunluk hayatimi etkilemeyecek, ince bir bulantim.vardi. kan testi yaptirmistim negatif cikmisti. ama 5 haftalikken pozitif cikti.
Benim de adet gunum gelmeden basladi bulantilar ama bi kac gundur cok artti ictigim suyu bile cikariyorum ac geziyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…