Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Neden bu kadar arttı şimdiden sen çubuk kraker leblebi ye mideni bastırır biraz hafifletir
Kuzum diger hamileliklerde de boyleydi 9ay ama onlarda 6.haftada falan basliyordu, malesef kraker falan daha kotu yapiyor bi umut rahat gecer belki diyordum ama simdiden basladi daha kotu olacak heralde

Kuzum diger hamileliklerde de boyleydi 9ay ama onlarda 6.haftada falan basliyordu, malesef kraker falan daha kotu yapiyor bi umut rahat gecer belki diyordum ama simdiden basladi daha kotu olacak heralde
Benim bazı arkadaşların 18 hafta ama hala devam ediyor inşanlah iyi olur seninki

Kızlar ilk defa galiyor başıma neden bu kadar gecikti adetim sizce hiç böyle olmazdı var mı çok düzenli adet görüp böyle aksayan. Neredeyse 1hafta olacak hala gelmedi. 2 kere test yaptım nefatif.

Kızlar ilk defa galiyor başıma neden bu kadar gecikti adetim sizce hiç böyle olmazdı var mı çok düzenli adet görüp böyle aksayan. Neredeyse 1hafta olacak hala gelmedi. 2 kere test yaptım nefatif.
Benim adetlerim düzenlidir. Geçen sene ramazandan sonraki ay 15 gün adetim gelmedi.kan testi verdim negatif çıktı. Stres ve oruçtan kaynaklı olarak aksamis demişti doktor. Ramazan içinde adet olduysan ramazandan sonra ilk adetini olacaksan belki etkilenmiş olabilir.akisina bırak. Ya da doktora git

Aynen canım ilk adet

ben de onumuzdeki ay korunmayacagim. karar vermedim ama sanirim sadece 1 ay korunmayip sonra korunmaya devam edebilirim. bilmiyorum ikinci cocuga cesaretim var mi cok da emin degilim.
ilk cocugum reglimin bittigi gun oldu ve kız. ikinci erkek olsun istiyoruz. belki sonra cesaret edersek ucuncuyu tekrar kiz isteyebilirim cunku aslinda kiz cocuklarinin annenin kiymetlileri olmasi gerektigine inaniyorum.

bana kisaca erkek bebek için onerileri kisaca ozetleyebilir misiniz lutfen. bugune kadar hic ovulasyon takip etmedim.

Ovulasyon takibi mutlaka yapman lazim
Ph seviyenin yuksek olmasi lazim, alkali diyet yapacaksin,
Cinsel perhiz olacak iliski oncesi 3 4 gun
Bol bol dua edeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…