- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.361
Hadi yaa seninde mi kotu canim ;(2kız1anne canım benim 5.haftada basladı çok kötü geciriyorum
Neden bu kadar arttı şimdiden sen çubuk kraker leblebi ye mideni bastırır biraz hafifletirBenim de adet gunum gelmeden basladi bulantilar ama bi kac gundur cok artti ictigim suyu bile cikariyorum ac geziyorum
Kuzum diger hamileliklerde de boyleydi 9ay ama onlarda 6.haftada falan basliyordu, malesef kraker falan daha kotu yapiyorNeden bu kadar arttı şimdiden sen çubuk kraker leblebi ye mideni bastırır biraz hafifletir
Gebelik testi bekleyince T cizgisinin yeri beliriyor ama yalanci cizgi, test bekledigi icin cikiyor yaniKuruma çizgisi ne oluyor arkadaşlar?
Benim bazı arkadaşların 18 hafta ama hala devam ediyor inşanlah iyi olur seninkiKuzum diger hamileliklerde de boyleydi 9ay ama onlarda 6.haftada falan basliyordu, malesef kraker falan daha kotu yapiyorbi umut rahat gecer belki diyordum ama simdiden basladi daha kotu olacak heralde
Sağ salim kucağında gör kuzum çok sevindim darısı başımaErkek dedi doktor cnmDlk bbbn için pazartesi kesinlescek tamamen
Olsa muhakkak çıkardı artık. Bazen stres bile geciktiriyorKızlar ilk defa galiyor başıma neden bu kadar gecikti adetim sizce hiç böyle olmazdı var mı çok düzenli adet görüp böyle aksayan. Neredeyse 1hafta olacak hala gelmedi. 2 kere test yaptım nefatif.
İnşallah hepimizin başınaSağ salim kucağında gör kuzum çok sevindim darısı başıma
Benim adetlerim düzenlidir. Geçen sene ramazandan sonraki ay 15 gün adetim gelmedi.kan testi verdim negatif çıktı. Stres ve oruçtan kaynaklı olarak aksamis demişti doktor. Ramazan içinde adet olduysan ramazandan sonra ilk adetini olacaksan belki etkilenmiş olabilir.akisina bırak. Ya da doktora gitKızlar ilk defa galiyor başıma neden bu kadar gecikti adetim sizce hiç böyle olmazdı var mı çok düzenli adet görüp böyle aksayan. Neredeyse 1hafta olacak hala gelmedi. 2 kere test yaptım nefatif.
Insallah canim bakalimBenim bazı arkadaşların 18 hafta ama hala devam ediyor inşanlah iyi olur seninki
Sagol canim taze zencefil rendeleyip denedim daha beter etti beni
Aynen canım ilk adetBenim adetlerim düzenlidir. Geçen sene ramazandan sonraki ay 15 gün adetim gelmedi.kan testi verdim negatif çıktı. Stres ve oruçtan kaynaklı olarak aksamis demişti doktor. Ramazan içinde adet olduysan ramazandan sonra ilk adetini olacaksan belki etkilenmiş olabilir.akisina bırak. Ya da doktora git
Oyle de deneyeyim canim sagolasinnben bazen küçük doğrayıp su ile hap gibi yutardım. o zaman hic tadi da alınmıyor.
O kadar güzel anlatmışsın ki içimi rahatlattın rabbim benim yaşadığım sevinci sizede yaşatsın inşanlah Allah ellerinizi boş bırakmasın
Çok teşekkür ederim canımO kadar güzel anlatmışsın ki içimi rahatlattın rabbim benim yaşadığım sevinci sizede yaşatsın inşanlah Allah ellerinizi boş bırakmasın
Ovulasyon takibi mutlaka yapman lazimben de onumuzdeki ay korunmayacagim. karar vermedim ama sanirim sadece 1 ay korunmayip sonra korunmaya devam edebilirim. bilmiyorum ikinci cocuga cesaretim var mi cok da emin degilim.
ilk cocugum reglimin bittigi gun oldu ve kız. ikinci erkek olsun istiyoruz. belki sonra cesaret edersek ucuncuyu tekrar kiz isteyebilirim cunku aslinda kiz cocuklarinin annenin kiymetlileri olmasi gerektigine inaniyorum.
bana kisaca erkek bebek için onerileri kisaca ozetleyebilir misiniz lutfen. bugune kadar hic ovulasyon takip etmedim.
Sabahları yataktan kalkmadan bir avuç sarı leblebi yemek iyi gelirdi bana gün içinde de yerdim sen de dene cancagizimOyle de deneyeyim canim sagolasinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?