- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #92.381
Tamam kuzu onuda deneyeyim sagolasinSabahları yataktan kalkmadan bir avuç sarı leblebi yemek iyi gelirdi bana gün içinde de yerdim sen de dene cancagizim
Bugun onu denedim daha da kötü oldum.Sabahları yataktan kalkmadan bir avuç sarı leblebi yemek iyi gelirdi bana gün içinde de yerdim sen de dene cancagizim
Evet canım benim de öyle geçti anlıyorum seni çok zor gerçekten hava almaya dışarı çıkınca ağaçlardan temiz havadan çimen kokusundan bile tiksinirdim tuhaf hassas bir dönem.Ondan dolayı şimdi bir sene öncesinden kara kara düşünmeye başladım beslenme vs ile ilgisi olabilir belki diye safra temizliği karaciğer temizliği vs yapılıyor belki duymussundur hiç yapmadim ama şimdi onlara ilgi duyuyorum.Hacamat ile toksinleri vücuttan atıp hamile kalırsam belki az olur bulantı diye..Bugun onu denedim daha da kötü oldum.
Her hamileligimde boyleyim.
Mide bulantisinin cinsiyetle de alakasi yok komsum iki oglu var ikisindede serumsuz gecmedi bir günu.hep bulantili gecti.
Dayanilacak gibi degil.cok zor
Sen nezaman gidicen dotkora canımCanim bu ilaci hamileligimin basindan beri kullaniyorum
Hic sabah bulantisiyla uyanmadim
Aksam biraz zorluyo
Hiç üzme kendini herkes hakkettigini yaşar sen evladını düşün onlar o kötü düşünceleri yüzünden Rabbim onlara öyle bir ders verirki neden derler bilmiyorlar ki bir kalbi kırmanın sebebi olduğunu bunun düşün elbet ki bizi koruyan Rabbime sığın üzme boşuna kendiniHaklısınız kızlar kene gibi yapışmış lar yakama sanki hep bir agızdan dua ediyorlar kız olsun diye o kadar üzülüyorum ki neden ben böyle biri degilim neden insanlar bu kadar hain kötü kalpli
Sen hic uzulme, seni uzup mutlulugunu burnundan getirenleri Allaha havale et yeter. Herkes kalbindekini yasasin insallahHaklısınız kızlar kene gibi yapışmış lar yakama sanki hep bir agızdan dua ediyorlar kız olsun diye o kadar üzülüyorum ki neden ben böyle biri degilim neden insanlar bu kadar hain kötü kalpli
hayirli olsun canim gebeligin... cok sevindim. Inshallah gonlundeki olurSen hic uzulme, seni uzup mutlulugunu burnundan getirenleri Allaha havale et yeter. Herkes kalbindekini yasasin insallah
Aminn aminn cok tesekkur ederim canim benim insallah, senin de gonlundeki olur insallahhayirli olsun canim gebeligin... cok sevindim. Inshallah gonlundeki olur. Benim denememde cok yardimci olmustun...
Dualarınızı bekliyorum kızlar yarın doktora gidcm cinsiyet kesinleşmesi içinHiç üzme kendini herkes hakkettigini yaşar sen evladını düşün onlar o kötü düşünceleri yüzünden Rabbim onlara öyle bir ders verirki neden derler bilmiyorlar ki bir kalbi kırmanın sebebi olduğunu bunun düşün elbet ki bizi koruyan Rabbime sığın üzme boşuna kendini
Dua et canım benim inşanlah cinsiyet kesinleşir yarın içime kurt düşürdüler yineSen hic uzulme, seni uzup mutlulugunu burnundan getirenleri Allaha havale et yeter. Herkes kalbindekini yasasin insallah
Canım benim içini ferah tut her hamilelik bir olmuyor inanki rabbim sana bir erkek evlat versin inşanlahHanimlar bebegin cinsiyet belli olanlar simdeki gebeliginiz farkli mi geciyor ayni mi? Benim kiz belirtilerdeb farkli olarak arada bi aniden sicak basiyor, ve midemde cok fazla gaz var. ayaklarim basinda usuyordu, idrarim ramazanda susiz kaldigi halde acikti... cok istiyorum erkek olmasini...
Senin erkek canım boşver milleti ne meraklılar Mış senin ne doğurduğunaDua et canım benim inşanlah cinsiyet kesinleşir yarın içime kurt düşürdüler yine
Canım bir bilsen neler yaşıyorum nelerle uğraşıyorum o kadar üzgünüm kiSenin erkek canım boşver milleti ne meraklılar Mış senin ne doğurduğuna
Bence sen kan ver gebelik çıkmazsa kadın doğum doktoruna gitBugün 6 gün oldu adetim biteli 2kere farklı markalara ait cuma ve cumartesi günü test yaptım olsa çıkmaz mıydı kızlar
Çıldıracağım ya hiç böyle olmazdım.sinirim bozuluyor. Merkez bize çok uzak 100km eşimin de izin sıkıntı ne yapacağımı bilemedim kuzum yaBence sen kan ver gebelik çıkmazsa kadın doğum doktoruna git
Bekleyeceksin canım benim ilk fırsatta git doktora ihmal etme sakın rabbim hepinizin kucagını doldursun kalbinizdekiyleÇıldıracağım ya hiç böyle olmazdım.sinirim bozuluyor. Merkez bize çok uzak 100km eşimin de izin sıkıntı ne yapacağımı bilemedim kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?